Varför Refunder

Refunder Sparkonto: 2024 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg

Därav betyget: Med Refunder så får du pengar tillbaka varje gång du handlar. Tjänsten samarbetar med över 1000+ anslutna butiker och det kostar inget att använda tjänsten. Du besöker helt enkelt Refunder, väljer butiken som du tänkt handla hos och får därefter pengar tillbaka för ditt köp.

Hoppa till recension
  • Exempel avkastning:%
   Refunder ger dig möjlighet att välja bland många olika fonder för ditt sparande. Varje fond har sin egen potentiella avkastning, som Refunder uppskattar baserat på fondens tidigare prestationer på börsen. Det är dock viktigt att förstå att dessa uppskattningar inte garanterar framtida avkastning.
  • Bindningstid:
  • Sparkrav:
  • Gratis uttag:Refunder har en uttagsavgift på .
  • Insättningsgaranti
  • Ett fasträntekonto är ett sparkonto med fast ränta under bestämd tid.Fasträntekonto:

  Refunders cashback tjänst ger dig pengar tillbaka varje gång du handlar hos någon utav Refunders över 1000+ samarbetspartners. Få pengar tillbaka på allt ifrån resebokningar till vardagsköp.

  Exempel avkastning
  %
  Refunder ger dig möjlighet att välja bland många olika fonder för ditt sparande. Varje fond har sin egen potentiella avkastning, som Refunder uppskattar baserat på fondens tidigare prestationer på börsen. Det är dock viktigt att förstå att dessa uppskattningar inte garanterar framtida avkastning.

Fördelar

 • Återbäring när du handlar i de anslutna butikerna.
 • Kostnadsfritt att bli medlem och använda tjänsten.
 • Möjlighet att spara pengar på shopping utan rabattkoder.
 • Smidig app för att använda tjänsten i mobilen.
 • Snabb och hjälpsam kundtjänst.

Nackdelar

 • Minst 100 kr i återbäring innan utbetalning kan ske.

Jämför med andra sparkonton

 • Refunder logo
  Refunder
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Till Refunder
  Minsta sparkrav
  Exempel avkastning
  %Refunder ger dig möjlighet att välja bland många olika fonder för ditt sparande. Varje fond har sin egen potentiella avkastning, som Refunder uppskattar baserat på fondens tidigare prestationer på börsen. Det är dock viktigt att förstå att dessa uppskattningar inte garanterar framtida avkastning.
  Lägsta bindningstid
  Uttagsavgift
  Ett fasträntekonto är ett sparkonto med fast ränta under bestämd tid.Fasträntekonto
 • Nordnet logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Till Nordnet
  Minsta sparkrav
  Ingen
  Sparränta
  3,60%Nordnet erbjuder fasträntekonton, vilket innebär att räntan som erbjuds är garanterad. Om ditt fasträntekonto har en bunden ränta, har framtida ränteändringar ingen effekt på din avtalade sparränta innan den avtalade perioden löper ut.
  Lägsta bindningstid
  Ingen
  Uttagsavgift
  Gratis
  Ett fasträntekonto är ett sparkonto med fast ränta under bestämd tid.Fasträntekonto

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Refunder

Genom Refunder så får du tillgång till rabatter i form av återbäring varje gång du handlar hos någon av Refunders anslutna nätbutiker. I dagsläget så har Refunder över 1000 st. butiker anslutna till sin tjänst.

Bolaget erbjuder även Refunder Pay kreditkort, som är ett VISA-kort och som kan användas som betalmedel i alla butiker som accepterar VISA. Genom att använda deras kreditkort så kan du få cashback på alla dina köp, även köp som görs i butiker som inte är anslutna till Refunders tjänst. Kreditkortet fungerar i både fysiska butiker och online-butiker. Mer om Refunders kreditkort.

Hur fungerar Refunder?

Refunder erbjuder riktiga pengar tillbaka på allt du handlar hos anslutna nätbutiker. När du genomför ett köp i någon av butikerna så betalar butiken ut en provision till Refunder för att de rekommenderat dem en kund. En del av denna provision betalas därefter ut till dig på ditt Refunder-konto.

Du kan nyttja tjänsten även på rea- eller kampanjvaror. Använder du tjänsten för att boka resor eller hotell så får du din cashback utbetald först när resan har genomförts.

När du uppnått en cashback på 100 kr eller mer så kan du begära att pengarna förs över till ditt privata bankkonto. Har du inte begärt utbetalning av din återbäring inom två år från att du fick den så förfaller återbäringen. Tänk därför på att inte vänta för länge med att begära utbetalning av din cashback.

Återbäringens storlek och villkor

Återbäringen hos Refunder är olika hög för olika butiker. Hos de flesta butiker så anges återbäringen som en viss procentsats av det belopp som man handlar för, till exempel 2 % eller 5 %, men det finns också butiker som betalar ut ett visst belopp i kronor när du handlar hos dem via ditt Refunder-konto.

Tid för återbäring

Inom 48 timmar efter att du gjort ett köp så syns återbäringen på ditt Refunder-konto. För att du ska kunna ta ut återbäringen så behöver den först godkännas. Hur lång tid det tar beror på i vilken butik du handlat och hur länge de erbjuder öppet köp på sina varor. Ångrar du ditt köp och väljer att returnera varan så betalas ingen återbäring ut.

Refunder som tjänst för olika användare

Refunder passar för den som vill få återbäring när man handlar på nätet.

Refunder har ett stort utbud av anslutna butiker inom de flesta segment och samarbetar med många av de största nätbutikerna på den svenska marknaden. Oavsett vad man är ute efter så är sannolikheten stor att varan finns i någon av de butiker som bolaget har avtal med. Däremot så bör man vara uppmärksam på att vissa varor ibland kan finnas till ett billigare pris hos andra butiker. Trots att man får återbäring på sitt köp så kan det i undantagsfall bli billigare att handla hos en annan butik som inte är ansluten till Refunder. Därför kan det vara bra att jämföra priserna på produkten som man vill köpa innan man går vidare med ett köp.

Om företaget

Refunder ägs och drivs av Refunder AB, som utöver cashback på online-shopping även erbjuder kreditkort och andra finansiella tjänster för privatpersoner. Företaget har en kundtjänst som har öppet på vardagar mellan kl. 08.00-16.00 och kan nås både genom telefon och e-post.

Kontaktuppgifter till Refunder

Besöksadress:
Refunder Scandinavia AB
Tegnérgatan 8 1tr
113 58 Stockholm

E-post: refunderpay@cardservice.se
Telefonnummer: 08-695 17 34

Öppettider:
Måndag:08:00 - 11:00, 12:00 - 16:00
Tisdag:08:00 - 11:00, 12:00 - 16:00
Onsdag:08:00 - 11:00, 12:00 - 16:00
Torsdag:08:00 - 11:00, 12:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 11:00, 12:00 - 16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt