Finansiera traktorköpet

Låna Pengar Till Traktor: Bästa Traktorlånen 2023

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Advisa

Bästa traktorlånet 2023 enligt Payup

Advisa är det bästa traktorlånet för lån på 100 000 kr enligt Payup. Advisa är en låneförmedlare som samarbetar med över 30 olika långivare. När du ansöker hos dem får du flera olika låneerbjudanden som du kan jämföra och välja mellan. En ansökan är kostnadsfri och inte bindande, vilket innebär att du inte behöver gå vidare med något av låneerbjudandena om de inte passar. Du kan låna från 5000 upp till 600 000 kr, och kreditupplysningen tas hos UC.

Se Advisas villkor
Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Payups Topplista: Bästa traktorlånen 2023

Jämför 24 st. traktorlån

Vi hjälper dig jämföra 24 st. långivare, kreditgivare och banker som erbjuder traktorlån för att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2023. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst effektiv snittränta När du ser ett effektivt räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska effektiva ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst effektiv snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.
Lägst effektivt räntespannSorteringsalternativet Lägst effektivt räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga effektiva ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Flest beviljade
Nyast
 • Ger svar på ansökan direkt
  Advisa logo

  Advisa

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan5 000 -
  600 000 kr
  Effektiv ränta4,54 -
  33,18%
  Löptid1 år -
  20 år
  Antal partners40 st.
  Låneförmedlare
  Accepterar medsökande
  Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.
 • Offertgivning direkt efter ansökan
  Sambla logo

  Sambla

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan5 000 -
  600 000 kr
  Effektiv ränta4,54 -
  33,18%
  Löptid1 år -
  20 år
  Antal partners40 st.
  Låneförmedlare
  Accepterar medsökande
  Räkneexempel: Ett lån om 150 000 kr, med en löptid på 12 år och en nominell ränta på 6,4% (effektiv ränta på 6,59%), resulterar i en total kostnad av 215 282 kr, fördelat på 144 månadsbetalningar om 1495 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Om lån till traktorköp

Du som behöver låna pengar till att köpa en traktor gör klokt i att tänka igenom ett och annat innan du skriver på ett avtal för ett traktorlån. Precis som med alla andra lån så finns det en hel del saker att tänka på innan man ansöker om ett traktorlån.

Räntor och lån

Det självklaraste är först att veta vad räntan på lånet är. Hur mycket kommer totalkostnaden för lånet att vara och vad kommer den effektiva räntan att ligga på?

Om du planerat att köpa en ny traktor genom leasingavtal så kan det även vara bra att läsa på om vad restvärde är och betyder: det vill säga hur mycket traktorn kommer att vara värd efter att lånet återbetalats. Traktorns restvärde är avgörande för hur mycket du kan komma att behöva betala när leasingavtalet har upphört.

Vidare så bör du jämföra olika lån för att vara säker på att du får ett förmånligt lån med bra lånevillkor. Vid köp av stora objekt, som en traktor så kan det vara bra att överväga om en låneförmedlare kan vara något att använda. Låneförmedlare är företag som förmedlar lån mellan låntagare och långivare. Du kan få offerter från flera olika långivare med bara en enda låneansökan och sedan välja det lån som passar dina behov bäst. För låneförmedlare åt ditt traktorlån, bocka för ”låneförmedlare” med filterknapparna ovan.

Jämför och förhandla

Att jämföra olika aktörer på lånemarknaden är helt avgörande för att du som låntagare ska få så fördelaktiga villkor som möjligt. Det finns pengar att spara på varje decimal i procenträntan. I och med det stora antal långivare som finns på marknaden så finns även stora möjligheter och ett brett utbud av lån som man kan överväga. Jämför och hitta en långivare som passar ditt nästa traktorköp.

Vanliga frågor och svar