Sms-Lån

Sms-Lån: Lån Från 1000 Kr med Snabb Ansökan och Svar 2024
Payup P icon
Loanstep

Bästa sms-lånet 2024

Loanstep är det bästa sms-lånet för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna, och kreditupplysningen genomförs hos Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode). Loanstep accepterar en betalningsanmärkning, förutsatt att den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Payups Topplista: Bästa sms-lånen 2024

 • LoanstepBäst Överlag 2024
 • NorthmillBäst för Låg Ränta
 • EkomniNyast
 • FerratumBäst för Låg Kreditvärdighet
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • Klara LånBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • FlexkontotBäst för Snabb Utbetalning
 • MeraxBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • ViaContoBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 23 st. sms-lån

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 23 st. erbjudanden
 • Nyhet: Direktutbetalning via Swish!
  Flexkontot logo

  Flexkontot

  Betyg: 3.5/5
  Kredit mellan3 000 -
  30 000 kr
  Ränta43,98%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift475 kr
  Använder D&B
  Kontokredit
  Stöd för Swish
  Sms-lån

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Krediten har 43,98% nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,80%. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr.
 • Högst beviljandegrad hos Payup
  Ferratum logo

  Ferratum

  Betyg: 4.0/5
  Kredit mellan1 000 -
  40 000 kr
  Ränta44%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Utb. Dygnet runt
  Använder Creditsafe
  Kontokredit
  Stöd för Trustly
  Sms-lån

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755,29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51,84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42,4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Alla Sms-lån 2024

Vad är sms-lån?

Sms-lån, även kända som snabblån eller mikrolån, är en typ av kortsiktigt lån som vanligtvis erbjuds utan säkerhet. Det innebär att låntagaren inte behöver ställa någon form av säkerhet, såsom fastighet eller bil, för att få lånet beviljat. Sms-lån kännetecknas av sin lättillgänglighet och snabba handläggningstider, där låntagare kan ansöka om och motta lånet inom en mycket kort tidsperiod, ofta inom några minuter till timmar, via SMS eller en onlineplattform.

Konceptet med sms-lån tog sin början i början av 2000-talet, med Sverige som en av pionjärerna för denna typ av finansiell tjänst. Utvecklingen drivs av framväxten av mobilteknologi och internet, vilket möjliggjorde nya sätt för långivare att erbjuda och för konsumenter att ta emot lån. Den initiala tanken var att erbjuda en snabb och enkel lösning för personer i behov av omedelbara kontanter för oförutsedda utgifter, utan den långa och komplicerade process som traditionella banklån ofta innebär.

Huvudsyftet med sms-lån är att tillhandahålla en snabb finansiell lösning för akuta och kortsiktiga ekonomiska behov. Detta kan inkludera situationer såsom oförutsedda räkningar, akut bilreparation, eller andra omedelbara utgifter där tillgång till snabba pengar är nödvändig. På grund av dess flexibilitet och tillgänglighet har sms-lån blivit ett populärt alternativ för många som söker en tillfällig ekonomisk lösning.

Det är dock viktigt att förstå att sms-lån kommer med höga räntor och avgifter, vilket reflekterar den höga risken för långivaren och den enkla tillgången till finansiering för låntagaren. Denna aspekt av sms-lån har föranlett debatter och diskussioner om deras påverkan på konsumenters ekonomiska hälsa och behovet av reglering för att skydda låntagare från att hamna i skuldfällan.

Läs mer: Vad är smslån?

Hur sms-lån fungerar

Sms-lån skiljer sig från traditionella banklån genom sin relativa enkelhet, snabbhet och tillgänglighet. Dessa lån har designats för att vara så tillgängliga som möjligt, vilket gör det möjligt för individer att snabbt få tillgång till kontanter i akuta situationer. Nedan följer en genomgång av ansökningsprocessen, de grundläggande kraven för att kunna ta ett sms-lån, samt utbetalningstider och mottagande av lån.

Ansökningsprocessen

Att ansöka om ett sms-lån är vanligtvis en snabb och enkel process som kan sammanfattas i följande steg:

 1. Ansökan via SMS eller online: Den första steget i att ta ett sms-lån är att skicka en ansökan. Detta kan oftast göras antingen genom att skicka ett SMS till långivaren med önskat lånebelopp och personlig information, eller genom att fylla i ett formulär på långivarens webbplats.
 2. Snabb bedömning: Långivaren genomför en snabb kreditbedömning baserat på den information som lämnats av låntagaren. Detta inkluderar en kontroll av låntagarens kreditvärdighet och ekonomiska historik. Bedömningen tar vanligtvis bara några minuter.
 3. Utbetalning av lånet: Om lånet godkänns, sker utbetalningen av lånebeloppet direkt till låntagarens bankkonto. Låntagaren informeras om godkännandet och utbetalningen genom SMS eller e-post.

Krav för att kunna ta ett sms-lån

Kraven för att kunna ta ett sms-lån varierar mellan olika långivare, men de vanligaste kraven inkluderar:

 • Åldersgräns: Vanligtvis måste låntagaren vara minst 18 år gammal.
 • Inkomstkrav: Många långivare kräver att låntagaren har en regelbunden inkomst.
 • Svenskt personnummer och bankkonto: Låntagaren måste ha ett giltigt svenskt personnummer och ett svenskt bankkonto.
 • Kreditkontroll: Långivaren kan genomföra en kreditkontroll för att bedöma låntagarens kreditvärdighet.

Utbetalningstider och mottagande av lån

Efter att låneansökan har godkänts, sker utbetalningen av lånet:

 • Snabb utbetalning: En stor fördel med sms-lån är den snabba utbetalningstiden. Genom betalningslösningar som Trustly, Swish, eller Zimpler kan lånet överföras till låntagarens bankkonto inom några minuter till några timmar, även under kvällar och helger, efter godkännande.
 • Direkt till bankkontot: Lånebeloppet överförs direkt till låntagarens angivna bankkonto, vilket gör pengarna tillgängliga för användning nästan omedelbart.

Det är viktigt att notera att även om processen för att ta ett sms-lån är snabb och enkel, bör låntagaren alltid noggrant överväga sin ekonomiska situation och förmåga att återbetala lånet innan ett avtal ingås. Höga räntor och avgifter kan snabbt leda till att en liten skuld växer sig stor om inte återbetalningen sköts på rätt sätt.

Räntor och avgifter

Ett av de mest diskuterade aspekterna av sms-lån är dess räntor och avgifter, vilka ofta är betydligt högre än för andra typer av lån. Dessa kostnader är centrala för att förstå den ekonomiska bördan ett sms-lån kan medföra för låntagaren.

Förklaring av räntor på sms-lån

Räntan på ett sms-lån avser den kostnad låntagaren betalar för att låna pengar, uttryckt som en procentandel av lånebeloppet. På grund av den korta återbetalningstiden och den högre risk som långivaren tar genom att inte kräva säkerhet, är räntorna på sms-lån ofta mycket högre än för traditionella banklån. I de fall där räntefria sms-lån erbjuds, bör låntagaren noggrant granska villkoren för att identifiera eventuella dolda avgifter.

 • Nominell ränta vs. effektiv ränta: Medan nominell ränta anger kostnaden för lånet på årsbasis, tar den effektiva räntan även hänsyn till andra kostnader såsom uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter, vilket ger en mer heltäckande bild av lånets totala kostnad.

Avgifter associerade med sms-lån

Utöver räntor tillkommer ofta olika typer av avgifter för sms-lån, vilka kan inkludera:

 • Uppläggningsavgift: En engångsavgift som tas ut när lånet etableras.
 • Aviseringsavgift: En avgift för att skicka ut betalningspåminnelser eller kontoutdrag.
 • Förseningsavgifter: Extra avgifter som tillkommer om låntagaren inte betalar lånet i tid.

Dessa avgifter kan avsevärt öka den totala kostnaden för lånet och bör tas med i beräkningen när man överväger att ta ett sms-lån.

Exempel på kostnader för sms-lån

För att illustrera kostnaden för ett sms-lån, låt oss anta att en låntagare lånar 5 000 SEK med en återbetalningstid på 30 dagar. Följande är ett fiktivt exempel:

 • Årsränta: 25%
 • Uppläggningsavgift: 400 SEK
 • Aviseringsavgift: 50 SEK per avisering
 • Total kostnad för lånet (exklusive förseningsavgifter): Om vi antar att räntan och avgifterna läggs till lånebeloppet direkt, kan den totala kostnaden för lånet bli omkring 1 250 SEK (denna siffra är ett exempel och den faktiska kostnaden kan variera beroende på långivare och specifika villkor).

Detta exempel visar hur den effektiva räntan och de associerade avgifterna snabbt kan öka kostnaden för ett sms-lån. Det är därför viktigt för potentiella låntagare att noggrant jämföra olika långivares erbjudanden och fullt ut förstå alla kostnader innan de ingår ett låneavtal.

Fördelar och nackdelar med sms-lån

Sms-lån erbjuder en omedelbar lösning på akuta finansiella behov, men de medför också vissa risker och nackdelar. Här utforskar vi både fördelarna och nackdelarna med dessa typer av lån för att ge en balanserad vy.

Fördelar med sms-lån

För att förstå varför sms-lån kan vara ett attraktivt alternativ för vissa, låt oss först titta på de positiva aspekterna som dessa lån kan erbjuda.

 • Snabb tillgång till pengar: Det främsta skälet till att många väljer sms-lån är den snabba och enkla tillgången till kontanter. I situationer där man snabbt behöver lösa en ekonomisk nödsituation, kan sms-lån erbjuda en lösning inom bara några timmar efter ansökan.
 • Flexibilitet i lånevillkor: Många långivare erbjuder flexibla återbetalningsplaner, som kan anpassas efter låntagarens ekonomiska situation. Detta innebär möjligheten att välja lånebelopp och återbetalningstid som passar individens behov.

Nackdelar med sms-lån

Trots dess fördelar, medför sms-lån också betydande risker och nackdelar som kan ha långtgående konsekvenser för låntagarens ekonomiska situation.

 • Höga räntor och risk för skuldfällan: De höga räntorna och avgifterna som associeras med sms-lån kan snabbt leda till att låntagaren hamnar i en skuldfälla, särskilt om lånet inte betalas tillbaka i tid. Försenade betalningar och förlängning av lånet kan resultera i avsevärt högre kostnader än det ursprungliga lånebeloppet.
 • Kritik och kontroverser kring sms-lån: Sms-lån har varit föremål för betydande kritik och kontroverser. Kritikerna hävdar att de höga kostnaderna och den lätta tillgängligheten kan leda till oansvarigt låntagande och långsiktiga ekonomiska problem för låntagare. Detta har lett till krav på strängare reglering och övervakning av långivare som erbjuder dessa produkter.

Medan sms-lån kan erbjuda en snabb och enkel lösning för tillfälliga ekonomiska utmaningar, är det viktigt för låntagare att noggrant överväga de potentiella nackdelarna och risken för att hamna i en skuldfälla. Det är avgörande att jämföra olika långivares erbjudanden, läsa låneavtalet noggrant, och framför allt, ha en klar plan för återbetalning av lånet. Att utforska andra finansiella alternativ, såsom privatlån med lägre räntor eller att söka hjälp från familj och vänner, kan också vara värdefullt för att undvika de höga kostnaderna som är förknippade med sms-lån.

Alternativ till sms-lån

Medan sms-lån kan erbjuda snabba lösningar på akuta finansiella behov, finns det flera alternativ som kan vara mer fördelaktiga på lång sikt. Dessa alternativ kan erbjuda lägre räntor, bättre villkor, och hjälpa till att undvika skuldfällor. Vi utforskar här några av dessa alternativ.

Privatlån från banker och online-långivare

Privatlån, även kända som blancolån, erbjuds av både traditionella banker och online-långivare. Dessa lån har ofta lägre räntor jämfört med sms-lån och erbjuder längre återbetalningstider, vilket kan göra dem till ett mer ekonomiskt hållbart alternativ.

 • Lägre räntor: Genom att erbjuda konkurrenskraftiga räntor kan privatlån minska den totala kostnaden för lånet.
 • Flexibla lånebelopp och återbetalningstider: Låntagare kan ofta välja mellan olika lånebelopp och återbetalningsplaner, vilket ger större flexibilitet.

Kreditkort

Ett kreditkort kan vara ett annat alternativ för kortfristiga finansiella behov. Många kreditkort erbjuder räntefria perioder, vilket innebär att inga räntekostnader tillkommer om skulden betalas i sin helhet inom denna period.

 • Räntefria perioder: När utnyttjade ansvarsfullt kan kreditkort erbjuda en räntefri finansieringslösning.
 • Bonusar och förmåner: Många kreditkort erbjuder också bonuspoäng, cashback och andra förmåner.

Sparande och budgetering som förebyggande åtgärder

Ett av de bästa sätten att undvika behovet av sms-lån är att ha en stabil sparande- och budgeteringsplan. Genom att sätta undan pengar regelbundet kan man skapa en buffert för oförutsedda utgifter.

 • Nödfond: Att bygga upp en nödfond kan hjälpa till att täcka oväntade utgifter utan att behöva ta lån.
 • Budgetering: Att ha en välplanerad budget kan hjälpa till att hålla utgifterna i schack och undvika överutgifter.

Lagstiftning och reglering av sms-lån

Lagstiftning och reglering kring sms-lån har utvecklats betydligt under de senaste åren, särskilt i syfte att skydda konsumenter från de höga kostnader och risker som kan uppstå vid användning av dessa finansiella produkter. I Sverige, liksom i många andra länder, har myndigheterna infört strikta regler för att reglera marknaden för sms-lån.

Svenska lagar och förordningar kring sms-lån

I Sverige har regleringen av sms-lån inkluderat flera viktiga åtgärder för att skydda konsumenter, varav många grundar sig i konsumentkreditlagen. Denna lag är central för att säkerställa rättvisa och transparenta villkor i konsumentkrediter, inklusive sms-lån.

 • Räntetak: För att bekämpa ockerliknande räntor har ett räntetak införts som begränsar hur hög den effektiva räntan på ett sms-lån får vara. Detta syftar till att förhindra att låntagare hamnar i en ohållbar skuldsituation.
 • Kostnadstak: Utöver räntetak har även ett kostnadstak införts, vilket innebär att den totala kostnaden för ett lån (inklusive alla avgifter och räntor) inte får överstiga en viss procentandel av lånebeloppet.
 • Kreditprövning: Lagar kräver nu att långivare genomför en noggrann kreditprövning för att bedöma låntagarens återbetalningsförmåga, för att förhindra lån till personer som inte har möjlighet att hantera återbetalningen.

Hur reglering påverkar långivare och låntagare

Dessa regleringar har en direkt påverkan på både långivare och låntagare:

 • För långivare innebär de striktare kraven att de måste anpassa sina verksamhetsmodeller, vilket kan inkludera att minska antalet lån som beviljas eller att sänka de avgifter och räntor som de tar ut. Detta kan också leda till ökad konkurrens och innovation inom branschen för att locka kunder genom mer förmånliga villkor.
 • För låntagare bidrar regleringarna till ökat skydd mot ocker och ohållbara skuldsituationer. De bidrar till större transparens och gör det lättare för konsumenter att jämföra olika lånealternativ.

Jämförelse med reglering i andra länder

Reglering av sms-lån varierar stort mellan olika länder. Till exempel:

 • Storbritannien har liknande regleringar som Sverige, med strikta krav på kreditprövning och räntetak för att skydda konsumenter.
 • USA uppvisar en stor variation i reglering beroende på delstat, där vissa delstater har mycket strikta regleringar medan andra tillåter högre räntor och avgifter.
 • Norge och Finland har också infört regleringar för att bekämpa höga räntor och oskäliga lånevillkor, genom räntetak och krav på tydligare information till konsumenterna.

Denna internationella jämförelse visar på en trend mot strängare reglering av sms-lån, med målet att skydda konsumenter från de risker som dessa lån medför. Trots de olika ansatserna är syftet detsamma: att säkerställa en rättvis och hållbar kreditmarknad.

Tips för ansvarsfullt lånande

Att ta lån, särskilt sms-lån med sina höga räntor och avgifter, kräver noggrant övervägande och ansvarsfull hantering. Här följer några viktiga tips för att undvika skuldfällor och hantera eventuella skulder på ett ansvarsfullt sätt.

Hur man undviker att hamna i en skuldfälla

Innan du tar ett lån är det viktigt att överväga följande åtgärder för att undvika att hamna i en skuldfälla:

 1. Bedöm ditt faktiska behov: Innan du tar ett lån, överväg om du verkligen behöver pengarna och om det finns andra sätt att täcka ditt behov utan att låna.
 2. Jämför alternativ: Se över andra finansieringsalternativ som kan ha lägre räntor och bättre villkor, till exempel privatlån från banker eller att använda befintliga sparade medel.
 3. Gör en budget: Ha en tydlig överblick över dina inkomster och utgifter. Det hjälper dig att bedöma din återbetalningsförmåga och säkerställa att du kan hantera lånet utan att äventyra din ekonomiska situation.
 4. Nödfond: Bygg upp en nödfond för oväntade utgifter för att undvika behovet av snabblån i framtiden.

Vikten av att läsa låneavtalet noggrant

Att förstå detaljerna i ditt låneavtal är avgörande för att undvika oväntade kostnader. Håll ett öga på följande punkter när du granskar ditt avtal:

 • Förstå villkoren: Se till att du förstår alla villkor i låneavtalet, inklusive räntor, avgifter, återbetalningsplan och vad som händer om du inte kan betala i tid.
 • Kontrollera den effektiva räntan: Den effektiva räntan ger en mer heltäckande bild av lånekostnaden än den nominella räntan. Se till att du vet hur mycket lånet kommer att kosta dig totalt.
 • Förseningsavgifter och andra kostnader: Var medveten om de extra kostnader som tillkommer vid sena betalningar eller missade inbetalningar.

Strategier för att hantera skulder från sms-lån

Om du redan har tagit ett sms-lån och kämpar med återbetalningen, överväg dessa strategier för att hantera och minska din skuldbörda:

 1. Prioritera skulder: Om du har flera skulder, fokusera på att betala av de med högst ränta först. Sms-lån har ofta högre räntor än andra skulder, så de bör prioriteras.
 2. Kontakta långivaren: Om du inser att du inte kommer att kunna göra en betalning i tid, kontakta långivaren omedelbart. Många långivare är villiga att diskutera betalningsplaner eller möjligheten till förlängning, vilket kan hjälpa dig att undvika extra avgifter.
 3. Skuldsanering: Om skulden blivit ohållbar, kan det finnas möjlighet till skuldsanering genom kommunens budget- och skuldrådgivning. Detta kan innebära en avbetalningsplan eller i vissa fall en rekonstruktion av skulden.
 4. Använd professionell hjälp: Det finns flera organisationer och tjänster som erbjuder hjälp och rådgivning till personer med skulder. Tveka inte att söka professionell hjälp om du känner att din skuldsituation är utom kontroll.

Att ta lån kräver ansvar och en noggrann plan för återbetalning. Genom att följa dessa tips kan du undvika skuldfällor och hantera dina skulder på ett mer hållbart sätt.

Fallstudier och exempel

I diskussionen om sms-lån är det värdefullt att betrakta konkreta fallstudier för att förstå de potentiella positiva och negativa utfallen av att använda dessa lån. Nedan följer exempel på både lyckade och mindre lyckade erfarenheter, vilka kan ge insikter i hur sms-lån påverkar individer i olika situationer.

Positiva erfarenheter av sms-lån

Fall 1: Akut bilreparation

Anna stod inför en oväntad bilreparation som behövde åtgärdas omgående för att hon skulle kunna fortsätta sitt arbete. Med en stram ekonomi och utan en etablerad nödfond, vände hon sig till ett sms-lån för att snabbt få tillgång till de nödvändiga medlen. Anna lånade 5000 kr med en återbetalningsplan på 30 dagar. Tack vare en oväntad bonus från hennes arbetsgivare kunde hon återbetala lånet i sin helhet före förfallodatumet och undvek därmed höga räntekostnader och avgifter.

Lärdom: Sms-lån kan vara en värdefull resurs i akuta situationer, förutsatt att låntagaren har en klar och realistisk plan för återbetalning.

Negativa erfarenheter av sms-lån

Fall 2: Skuldfällan

Mikael behövde pengar snabbt för att täcka oväntade hushållskostnader och valde att ta ett sms-lån utan att fullt ut förstå villkoren och sin förmåga att återbetala. Initialt lånade han 3000 kr, men på grund av höga räntor och avgifter, samt försenade betalningar, växte skulden snabbt. För att hantera denna skuld tog Mikael ytterligare sms-lån, vilket ledde till en ond cirkel av skulder som till slut blev ohållbar.

Lärdom: Det är avgörande att noggrant överväga sin återbetalningskapacitet innan man tar ett sms-lån. Att inte göra det kan leda till en skuldfälla och allvarliga ekonomiska svårigheter.

Analyser av specifika fall

Dessa fallstudier illustrerar vikten av ansvarsfullt lånande och behovet av att noggrant överväga både de potentiella fördelarna och riskerna med sms-lån. De belyser även vikten av att ha en solid återbetalningsplan och att undvika att ta nya lån för att betala av befintliga skulder.

Det är också viktigt att notera att lagar och regleringar kring sms-lån finns för att skydda konsumenter, och att det finns resurser och stöd tillgängliga för de som hamnat i en ohållbar skuldsituation. Genom att vara välinformerad och försiktig kan individer göra mer medvetna val när det gäller att använda sms-lån och andra typer av kredit.

5 populära långivare som erbjuder sms-lån hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. LöptidAnsökningskravUppläggningsavgiftAviseringsavgiftKreditupplysningLåneförmedlare (Banker)Utbetalningar dygnet runt (Ja/Nej)Not
Flexkontot 3,5/53 000 kr30 000 kr43,98%43,98%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: 120 000 kr/år
475 kr25 kr/månD&BNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Ferratum 4,0/51 000 kr40 000 kr44%44%LöpandeLöpandeÅlder: 21 år
Inkomst: Deklarerad inkomst
0 kr0 - 19 kr/månCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Merax 3,5/53 000 kr30 000 kr43,98%43,98%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: 120 000 kr/år
475 kr0 - 25 kr/månD&BNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

ViaConto 4,0/51 000 kr30 000 kr43,5%43,5%1 mån24 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
400 - 3445 kr60 kr/månCreditsafeNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Vivus 3,0/52 000 kr50 000 kr44%44%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
285 kr0 krCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Vanliga frågor och svar