Låna Pengar Till Skönhetsoperation

Låna Pengar Till Skönhetsoperation och Plastikkirurgi

Vår erfarenhet och vårt engagemang för hög kvalitet: Med över 200 noggrant granskade recensioner, fler än 700 artiklar skrivna av experter, ett team bestående av branschkunniga personer och löpande uppdateringar varje månad arbetar vi för att du alltid ska få tillgång till tillförlitlig och aktuell information.

Därför kan du lita på Payup: Vårt engagerade expertteam arbetar målmedvetet för att tillhandahålla den senaste och mest relevanta informationen som stödjer dina beslut. Med ett starkt fokus på objektivitet, en datadriven metodik och transparens, strävar vi efter att vara din mest tillförlitliga källa till information. Varje ranking och betyg är noggrant underbyggt, vilket du kan läsa mer om antingen direkt vid produktbeskrivningen eller i våra detaljerade recensioner.

Läs mer om våra redaktionella riktlinjer.

Payup P icon
Advisa

Bästa lånet för att betala för en skönhetsoperation 2024

Advisa är det bästa lånet för att betala för en skönhetsoperation enligt Payup. Advisa är en låneförmedlare som samarbetar med 37 olika långivare. När du ansöker hos dem får du flera olika låneerbjudanden som du kan jämföra och välja mellan. En ansökan är kostnadsfri och inte bindande, vilket innebär att du inte behöver gå vidare med något av låneerbjudandena om de inte passar. Du kan låna mellan 5000 kr och 600 000 kr som privatlån eller upp till 20 000 000 kr för bolån. Kreditupplysningen tas hos UC.

Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en rörlig nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Topplista: Bästa lånen för att delbetala skönhetsoperationen 2024

Vår metod

Vi utvärderade 29 st. långivare baserat på faktorer som informationsförmedling, kostnader, tillgänglighet, villkor, kundnöjdhet och ansökningsprocess. Vi bedömde även egenskaper som lånebelopp, löptider, räntor, avgifter, acceptans av medsökande och kundsupport. Valet av bästa långivare baserades på totalprestation för lån till skönhetsoperation.

 • AdvisaBäst Överlag 2024
 • MoankBäst för Låg Ränta
 • ZmartaNyast
 • BankyBäst för Låg Kreditvärdighet
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • LendoBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • Klara LånBäst för Snabb Utbetalning

Jämför lån till skönhetsoperation

Vi hjälper dig att snabbt jämföra 29 st. långivare, kreditgivare och banker som erbjuder lån till skönhetsoperation för att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2024. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?

Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 21 st. erbjudanden
 • Ger svar på ansökan direkt
  Advisa logo

  Advisa

  Betyg: 4.0/5Payup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Lån mellan
  5 000 -
  600 000 kr
  Ränta
  4,54 -
  33,18%
  Löptid
  1 år -
  20 år
  Antal partners
  37 st.
  Låneförmedlare
  Accepterar medsökande
  Detaljerad information om Advisa
  EgenskapInformation
  Lånebelopp5 000 - 600 000 kr
  Ränta (Effektiv)4,54% - 33,18% (4,54% - 33,18%)
  Löptid1 år - 20 år
  KreditupplysningUC
  UppläggningsavgiftBeror på långivare
  AviseringsavgiftBeror på långivare
  UtbetalningstidUtbetalning sker till alla banker inom 1-2 arbetsdagar.
  Utbetalning under helg/kvällAdvisa erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
  BetalningsanmärkningarJa, Advisa accepterar betalningsanmärkningar.
  Räntefri periodNej, Advisa erbjuder ingen räntefri period.
  Samla lånJa, Advisa erbjuder samlingslån.
  MedsökandeJa, Advisa tillåter medsökande.
  Antal samarbetspartnersAdvisa samarbetar med 37 olika banker och långivare.
  Krav

  För att få lån hos Advisa behöver du uppfylla följande krav:

  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Låna med mobilenJa, hos Advisa kan du låna med mobilen.
  Mer om erbjudande på advisa.se
  Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en rörlig nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.
 • Låna med medsökande – få höga lånebelopp med D&B (Bisnode)
  Banky logo

  Banky

  Betyg: 3.5/5Payup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Lån mellan
  20 000 -
  150 000 kr
  Ränta
  29,5%
  Löptid
  10 år -
  12 år
  Uppl.avgift
  0 kr
  Använder D&B
  Accepterar medsökande
  Detaljerad information om Banky
  EgenskapInformation
  Lånebelopp20 000 - 150 000 kr
  Ränta (Effektiv)29,5% (33,83%)
  Löptid10 år - 12 år
  KreditupplysningD&B
  Uppläggningsavgift0 kr
  Aviseringsavgift0 kr
  Förseningsavgifter
  • Påminnelseavgift: 60 kr
  • Dröjsmålsränta: 29% på förfallna belopp tills betalning sker
  • Inkassoavgift: 180 kr
  UtbetalningstidUtbetalning sker till alla banker inom 1-2 arbetsdagar.
  Utbetalning under helg/kvällBanky erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
  BetalningsanmärkningarJa, Banky accepterar betalningsanmärkningar.
  Räntefri periodNej, Banky erbjuder ingen räntefri period.
  Samla lånNej, Banky erbjuder inte samlingslån.
  MedsökandeJa, Banky tillåter medsökande.
  Krav

  För att få lån hos Banky behöver du uppfylla följande krav:

  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 10 000 kr/mån
  • Måste inkludera en medsökande i din ansökan
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Låna med mobilenJa, hos Banky kan du låna med mobilen.
  Mer om erbjudande på banky.se
  Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, effektiv årsränta 33,18%. Ett lån på 55 000 kr kostar då 1 746 kr/mån (60 avbetalningar), totalt 104 748 kr. Ingen uppläggningsavgift / aviavgifter. 29% nominell ränta. Rörlig ränta. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget. Uppdaterat 2023-07-24.

Varför låna pengar till skönhetsoperationer?

Kostnaden för plastikoperation, plastikkirurgi och estetiska ingrepp kan vara höga, och de flesta sjukförsäkringar täcker inte kostnaderna för elektiva ingrepp. Detta innebär att många patienter behöver finna andra sätt att finansiera sin operation.

Olika typer av lån

Det finns flera olika typer av lån du kan överväga om du planerar att finansiera din skönhetsoperation. De vanligaste inkluderar:

Privatlån

Du kan ansöka om ett privatlån genom din bank eller genom specialiserade långivare. Du kan hitta specialiserade långivare som erbjuder privatlån för skönhetsoperationer ovan. Privatlån är osäkerställda, vilket betyder att du kan använda dem till vad som helst, inklusive till att finansiera din skönhetsoperation.

Kreditkort

Vissa patienter väljer att använda ett kreditkort för att betala för deras operation. Detta kan vara ett bra alternativ om du har en låg ränta och kan betala tillbaka beloppet snabbt.

Medicinska lån

Det finns lån som är specifikt utformade för att finansiera medicinska ingrepp, inklusive plastikkirurgi. Dessa lån, ibland även kallade skönhetslån, kan ibland erbjuda bättre villkor än vanliga privatlån eller kreditkort. Du kan oftast hitta dessa alternativ genom din klinik, om de samarbetar med en långivare som har särskilda erbjudanden till deras kunder.

Olika skönhetsoperationer man kan finansiera

De flesta typer av skönhetsoperationer kan finansieras med lån. Här är några av de populäraste:

 • Bröstförstoring: Bröstförstoring är en av de populäraste typerna av skönhetsoperationer och kan vara ett bra alternativ för kvinnor som önskar större eller mer symmetriska bröst.
 • Ansiktslyft: Ansiktslyft kan hjälpa till att minska tecken på åldrande och ge dig ett mer ungdomligt utseende.
 • Rhinoplastik (Näsplastik): Rhinoplastik är en typ av operation används för att förändra formen på näsan och kan utföras av estetiska eller medicinska skäl.
 • Fettsugning: Fettsugning används för att ta bort oönskade fettdepåer från specifika delar av kroppen, som buken, höfterna eller låren.

Ovanstående ingrepp är bara några exempel. Många andra typer av operationer, från ögonlockslyft till bukplastik, kan också finansieras med lån.

Ränta och villkor

Det är viktigt att noga överväga räntan och villkoren för ditt lån innan du bestämmer dig. Låg ränta är alltid önskvärd, men det är också viktigt att titta på villkoren för återbetalning och eventuella avgifter som kan tillkomma.

Använd vår interaktiva jämförelsetjänst ovan för att se hur olika räntor och villkor skiljer sig åt mellan olika långivare.

Risken med att låna

Att låna pengar för att finansiera din skönhetsoperation innebär vissa risker. Om du inte kan betala tillbaka ditt lån kan det leda till allvarliga ekonomiska konsekvenser, inklusive försämrad kreditvärdighet och juridiska problem. Det är viktigt att noggrant överväga din ekonomiska situation innan du tar ett lån.

Ansökningsprocessen

Att ansöka om ett lån är en relativt enkel process. Du kommer att behöva tillhandahålla viss information om din ekonomi, inklusive din inkomst och dina skulder. Långivaren kommer sedan att bedöma din kreditvärdighet och besluta om de ska bevilja lånet.

Ansökningsprocessen för att ta ett lån till skönhetsoperationen genom Payup är som följer:

 1. Rulla upp till listan över lån till skönhetsoperationen ovan.
 2. Jämför lånens erbjudanden, räntor, villkor och för- samt nackdelar.
 3. Välj det lån som bäst passar dina behov, krav och önskemål.
 4. Gå vidare och fyll i en ansökan.
 5. Invänta besked från långivaren.

Så snart du skickat in din ansökan kommer långivaren att behandla den och ge dig ett besked. Om din ansökan godkänns, kommer lånet betalas ut till dig och du kommer att ha pengarna på ditt bankkonto inom 1-2 arbetsdagar.

Andra finansieringsalternativ

Om du inte vill eller kan ta ett lån, finns det andra sätt att finansiera din skönhetsoperation. Du kan till exempel spara upp pengar i förväg, sälja tillgångar eller be om ekonomisk hjälp från familj och vänner.

Sammanfattning

Att finansiera en skönhetsoperation kan vara en utmaning, men med rätt information och verktyg kan du göra ett informerat beslut om hur du bäst finansierar din operation. Kom ihåg att alltid jämföra olika lån och alternativ och överväga ränta, villkor och din förmåga att återbetala lånet innan du tar ett beslut.

Vanliga frågor och svar

Ja, du kan i princip låna pengar för alla typer av skönhetsoperationer, inklusive bröstförstoring, ansiktslyft, rhinoplastik och fettsugning, bland andra. Det viktiga är att du har råd att betala tillbaka lånet.

Långivare tar hänsyn till en rad faktorer när de bestämmer hur mycket du kan låna. Dessa inkluderar din kreditvärdighet, din inkomst, dina utgifter, dina befintliga skulder och den specifika typen av lån du ansöker om.

Om du inte kan betala tillbaka ditt lån kan det leda till allvarliga konsekvenser. Din kreditvärdighet kan skadas, vilket gör det svårare att få lån i framtiden. Du kan också möta juridiska åtgärder från långivaren för att återfå det de är skyldiga

Det kan vara mindre riskabelt att spara pengar för en operation än att låna, eftersom det inte kommer med riskerna för skuldsättning och skadad kreditvärdighet. Men det kan ta lång tid att spara tillräckligt med pengar för en operation, och lånefinansiering kan göra det möjligt för dig att genomföra operationen snabbare.

Det finns flera sätt att finansiera plastikkirurgi. Du kan spara pengar över tid, använda befintliga besparingar, ta ut ett lån eller använda en betalningsplan genom din läkare. Vilken metod som är bäst för dig beror på din individuella ekonomiska situation och hur snabbt du vill genomföra operationen. Kom ihåg att det är viktigt att noga överväga alla dina alternativ och att fullt ut förstå alla potentiella kostnader och risker innan du tar ett beslut.