Lån med Utbetalning Under Röda Dagar

Lån med Utbetalning Under Röda Dagar
Payup P icon
Northmill

Bästa lånet med utbetalning under röda dagar 2024

Northmill är det bästa lånet med utbetalning under röda dagar för lån på 10 000 kr enligt Payup. Northmill erbjuder kontokrediter i belopp som varierar mellan 1000 och 50 000 kr. Räntan ligger mellan 7,90 - 25,90% och ansökningsprocessen är digital. Svar på ansökan ges vanligtvis inom en timme och utbetalningen sker direkt med hjälp av Trustly. Northmill är ingen högkostnadskredit.

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr, med en löptid på 5 år och en rörlig nominell ränta på 13,9% (effektiv ränta på 16,88%), resulterar i en total kostnad av 36 237 kr, fördelat på 60 månadsbetalningar om 604 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 19 kr/mån.

Payups Topplista: Bästa lånen med utbetalning under röda dagar 2024

 • NorthmillBäst Överlag 2024
 • BinlyNyast
 • FerratumBäst för Låg Kreditvärdighet
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • VivusBäst för Snabb Utbetalning
 • Saldo BankBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • CredifiBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 7 st. lån med utbetalning under röda dagar

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 7 st. erbjudanden
 • Högst beviljandegrad hos Payup
  Ferratum logo

  Ferratum

  Betyg: 4.0/5
  Kredit mellan1 000 -
  40 000 kr
  Ränta44%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Utb. Röda dagar
  Använder Creditsafe
  Kontokredit
  Stöd för Trustly

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755,29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51,84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42,4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.
 • Vivus logo

  Vivus

  Betyg: 3.0/5
  Lån mellan2 000 -
  50 000 kr
  Ränta44%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift285 kr
  Utb. Röda dagar
  Använder Creditsafe
  Stöd för Trustly

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 10 000 kr, med en löptid på 4 mån och en rörlig nominell ränta på 39% (effektiv ränta på 99,5%), resulterar i en total kostnad av 12 027 kr, fördelat på 4 månadsbetalningar om 3006,75 kr vardera. Uppläggningsavgift: 285 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Alla Lån med utbetalning under röda dagar 2024

Vad är röda dagar?

Röda dagar, även kända som helgdagar, sabbatsdagar eller vilodagar, är officiella helgdagar då många företag och banker i Sverige har stängt. Dessa dagar infaller ofta i samband med religiösa och kulturella högtider, samt traditionella ledighetsdagar. Många människor har ledigt från arbete på dessa dagar, och det är ofta en tid för att umgås med familj och vänner, fira högtider och koppla av. Under röda dagar kan det vara svårt att få ett lån, eftersom många långivare följer bankernas öppettider och inte behandlar ansökningar under dessa dagar.

Exempel på röda dagar i Sverige:

 • Nyårsdagen (1 januari): Firandet av det nya året. Många firar med fyrverkerier och festligheter vid midnatt.
 • Långfredagen: En kristen högtid som infaller under påskveckan och som minnes dagen då Jesus korsfästes. Ofta firad med andakt och stillhet.
 • Påskdagen: En kristen högtid som firas till minne av Jesu uppståndelse. Många firar med äggjakt och påskgodis.
 • Första maj: Arbetarrörelsens internationella högtidsdag. Ofta firad med demonstrationståg och tal av fackliga och politiska ledare.
 • Nationaldagen (6 juni): Firandet av Sveriges nationaldag, till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till kung och Kalmarunionen upplöstes. Många firar med flaggor, fester och konserter.
 • Midsommardagen: Firandet av sommarsolståndet. Många firar med sill, nubbe och dans kring midsommarstången.
 • Alla helgons dag: En dag då många minns och hedrar sina avlidna anhöriga genom att tända ljus på kyrkogårdar.
 • Juldagen (25 december): Firandet av Jesu födelse. Många firar med julklappar, julmat och umgänge med familj och vänner.

Under dessa röda dagar kan det vara svårare att få tillgång till traditionella finansiella tjänster, som att låna pengar, eftersom många banker och företag har stängt.

Lånetyper tillgängliga under röda dagar

Om du behöver låna pengar under en röd dag, finns det alternativ som fortfarande är tillgängliga. Dessa alternativ inkluderar mindre lån som sms-lån och snabblån, och andra typer av lån. Du kan hitta alla alternativ som finns tillgängliga i vår lista över lån som betalas ut under röda dagar ovan.

Lånetyper som erbjuder utbetalning under röda dagar inkluderar:

 • Snabblån eller sms-lån: Dessa lån är ofta mindre och har korta återbetalningstider. De är lättillgängliga och kan godkännas snabbt.
 • Kreditlån: Detta är ett lån där du har en kreditgräns som du kan använda när du vill, upp till en viss summa. Du betalar bara ränta på det belopp du använder.
 • Kontokredit: Detta är en kredit som kopplas till ditt bankkonto och kan användas när du behöver extra pengar. Du betalar ränta på det belopp du använder.
 • Privatlån: Dessa lån är större och har längre återbetalningstider än snabblån och sms-lån. De kräver ofta en mer omfattande ansökningsprocess och en kreditkontroll.

Kom ihåg att dessa lån har olika villkor, räntor och avgifter. Jämför därför flera alternativ när du överväger lån från listan ovan innan du bestämmer dig för att gå vidare med att ansöka. Detta är särskilt viktigt under en röd dagar när traditionella banktjänster kanske inte är tillgängliga.

Fördelar med att låna pengar under röda dagar

Det finns flera fördelar med att låna pengar under röda dagar:

 • Snabb tillgång till pengar: Du kan få tillgång till pengar snabbt, även när traditionella banker är stängda.
 • Flexibilitet i återbetalning: Vissa lån, såsom kreditlån och kontokrediter, ger dig flexibilitet i återbetalningen.
 • Inga komplexa formaliteter: Många lån som är tillgängliga under röda dagar kräver inte en komplex ansökningsprocess eller mycket dokumentation.

Risker med att låna pengar under röda dagar

Det finns dock också risker med att låna pengar under röda dagar:

 • Höga räntor och avgifter: Många lån som är tillgängliga under röda dagar, såsom snabblån och SMS-lån, har höga räntor och avgifter. Detta kan göra lånen dyra att betala tillbaka.
 • Korta återbetalningstider: Många lån som är tillgängliga under röda dagar har korta återbetalningstider. Om du inte kan betala tillbaka lånet inom den utsatta tiden kan du få problem med skulder.
 • Risk för överbelåning: Om du tar ut flera lån samtidigt kan det vara svårt att hålla koll på alla lånen och betala tillbaka dem i tid. Detta kan leda till överbelåning och skulder.

Tips för att låna pengar under röda dagar

Om du funderar på att låna pengar under en röd dag, följer nedan några tips:

 • Jämför olika långivare: Det finns många långivare som erbjuder lån under röda dagar. Använd därför vårt jämförelseverktyg ovan för att jämföra deras villkor, räntor och avgifter innan du tar ett lån.
 • Undvik impulsiva beslut: Om du behöver låna pengar, ta dig tid att fundera över ditt beslut och om det verkligen är nödvändigt. Undvik att ta lån impulsivt.
 • Läs lånevillkor noggrant: Innan du tar ett lån, läs lånevillkoren noggrant. Se till att du förstår hur mycket du måste betala tillbaka och när.
 • Planera för återbetalning: Se till att du har en plan för hur du ska betala tillbaka lånet. Undvik att ta lån som du inte har råd att betala tillbaka.

Hur teknologi förändrar lånemarknaden under röda dagar

Teknologiska framsteg har transformerat lånemarknaden, och detta är särskilt märkbart under röda dagar när traditionella banker är stängda. Flera tjänster och teknologier har bidragit till denna förändring:

Online-långivare och app-baserade tjänster

Många långivare erbjuder nu lån online eller via appar. Detta gör det enklare att ansöka om lån och få pengar utbetalda till ditt konto, även under röda dagar.

Artificiell intelligens och automatiserad riskbedömning

Många långivare använder nu artificiell intelligens (AI) och automatiserade system för att bedöma risk och godkänna låneansökningar. Detta gör det möjligt att få ett lån snabbare och med mindre manuell hantering.

Digitala identifikationstjänster

Många långivare använder nu digitala identifikationstjänster, såsom BankID i Sverige, för att verifiera din identitet. Detta gör det enklare att ansöka om lån och får pengar utbetalda till ditt konto.

Digitala betalningstjänster

Swish, Trustly och Zimpler är exempel på digitala betalningstjänster som gör det enklare att ta emot och skicka pengar. Dessa tjänster kan användas för att ta emot pengar från lån och betala tillbaka dem snabbt och smidigt.

 • Swish är en svensk betalningstjänst som möjliggör snabba betalningar direkt till andra användares mobilnummer. Swish är mycket populärt i Sverige och används för allt från att dela notan på en restaurang till att betala för varor och tjänster online.
 • Trustly är en betalningstjänst som möjliggör direktbetalningar mellan bankkonton. Trustly kan användas för att betala för varor och tjänster online, samt för att ta emot pengar från lån.
 • Zimpler är en mobil betalningstjänst som möjliggör snabba och enkla betalningar online. Zimpler kan användas för att betala för varor och tjänster, samt för att ta emot pengar från lån.

Teknologin gör det möjligt för långivare att erbjuda snabbare och smidigare tjänster, men det är viktigt att komma ihåg att låna ansvarsfullt. Se till att du förstår villkoren för ditt lån och att du har en plan för att betala tillbaka det i tid.

5 populära lån med utbetalning under röda dagar hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. LöptidAnsökningskravUppläggningsavgiftAviseringsavgiftKreditupplysningLåneförmedlare (Banker)Utbetalningar dygnet runt (Ja/Nej)Not
Ferratum 4,0/51 000 kr40 000 kr44%44%LöpandeLöpandeÅlder: 21 år
Inkomst: Deklarerad inkomst
0 kr0 - 19 kr/månCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Vivus 3,0/52 000 kr50 000 kr44%44%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
285 kr0 krCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Northmill 4,5/51 000 kr50 000 kr7,90%25,90%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: 10 000 kr/mån
0 kr19 kr/månUCNejJa
Lumify 2,5/52 000 kr70 000 kr43,50%43,50%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: Deklarerad inkomst
540 - 5605 kr60 kr/månCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Binly 2,5/52 000 kr50 000 kr43,50%43,50%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: Deklarerad inkomst
540 - 5605 kr60 kr/månCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

Vanliga frågor och svar