Rocker

Rocker Lån 2024 – är det ett bra alternativ för dig?

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Därav betyget: Med Rocker blir det enkelt att hålla koll på din ekonomi. Produkten erbjuder många olika tjänster varav flera är gratis, däribland konto-/betalkort, kvittohantering, och mer. Rocker erbjuder även lån som man kan ansöka om direkt genom mobilen. Appen är användarvänligt och livechatt, e-post samt telefonsupport erbjuds alla dagar i veckan.

Vi samarbetar inte längre med Rocker och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Lånekoll.
Hoppa till recension
Rocker

Rocker

Lån mellan
10 000 -
600 000 kr
Ränta
5,20 -
27,95%
Löptid
1 år -
20 år
Antal partners
10
Låneförmedlare
Låneskydd tillgängligt
Detaljerad information om Rocker
EgenskapInformation
Lånebelopp10 000 - 600 000 kr
Nominell ränta5,20% - 27,95%
Effektiv ränta5,30% - 33,95%
Löptid1 år - 20 år
KreditupplysningUC
UppläggningsavgiftBeror på långivare
AviseringsavgiftBeror på långivare
UtbetalningstidRocker genomför utbetalning till alla banker inom 1-2 arbetsdagar.
Utbetalning under helg/kvällRocker erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
BetalningsanmärkningarNej, Rocker accepterar inte betalningsanmärkningar.
Räntefri periodNej, Rocker erbjuder ingen räntefri period.
Samla lånJa, Rocker erbjuder samlingslån.
MedsökandeNej, Rocker tillåter inte medsökande.
Antal samarbetspartnersRocker samarbetar med 10 olika banker och långivare.
Krav för att få ansöka
 • Minst 20 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
 • God betalningshistorik utan betalningsanmärkningar
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
Låna med mobilenJa, hos Rocker kan du låna med mobilen.
Räkneexempel: Ett lån om 100 000 kr, med en löptid på 10 år och en rörlig nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,34%), resulterar i en total kostnad av 145 551 kr, fördelat på 120 månadsbetalningar om 1211 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Vanliga frågor och svar

Nej, Rocker är inte bluff/bedrägeri. Rocker är ett seriöst företag som ägs och drivs av Rocker AB. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn.

Rocker använder kreditupplysningsbolaget UC (Upplysningscentralen) för sina kreditupplysningar.

Nej, Rocker accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan inte bli beviljad hos Rocker om du har betalningsanmärkningar.

Nej, Rocker förmedlar inte bolån.

Rocker betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar. Den exakta tiden på utbetalningen kan variera beroende på bankens hanteringstid.

Ja, Rocker erbjuder låneskydd, även kallat betalskydd, som ett tillval för sina kunder. Detta skydd är utformat för att hjälpa dig med återbetalningen av ditt lån i händelse av oförutsedda omständigheter som arbetslöshet, sjukdom eller olycksfall. För mer information om villkor och hur du tecknar låneskydd, rekommenderar vi att besöka Rockers webbplats eller kontakta deras kundservice.

För att logga in på Rocker besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Rocker

Rocker är tjänsten för dig som vill få bättre kontroll över din ekonomi, tillgång till krediter och vill samla dina finanser på ett och samma ställe.

Rocker erbjuder flera finansiella tjänster som gör det lättare för konsumenter att få en bättre överblick över privatekonomin. Tjänsterna inkluderar bland annat kontokrediter och kontokort. Allt sköts smidigt via Rocker-appen som redan används av över 200 000 svenskar.

Hur fungerar det?

För att komma igång och använda Rocker så besöker du tjänstens hemsida, varefter du väljer vad du är intresserad av att ansöka om.

För att ansöka om en kontokredit och ett betalkort så klickar du på ”kontokredit”-fliken och fyller i en ansökan. Likaså om du är intresserad av lån eller annat.

Att fylla i en ansökan är enkelt och du följer bara de olika stegen i ansökningsprocessen. Du signerar din ansökan med ditt BankID och får därefter svar på din ansökan direkt. Hos Rocker så kan du inte ansöka utan BankID.

Om du uppfyller Rockers krav på att bli beviljad en kredit eller ett lån så får du oftast pengarna utbetalade till ditt konto inom 5-10 minuter. Sällan har det varit så enkelt att låna pengar genom mobilen.

Rockers krav är bland annat att du har fyllt 20 år, är fri från betalningsanmärkningar och är fast anställd, egenföretagare eller pensionär. Du får inte ha skyddad identitet eller aktiva skulder hos Kronofogden. Hur kan man låna trots skuld hos Kronofogden?

Om din ansökan om ett Rocker-konto beviljas så kan du ansöka om en kredit på upp till 40 000 kronor. En stor fördel med kontokrediter är att du endast betalar för den kredit du använder. Med andra ord så betalar du bara ränta på den del av krediten som du använder. Du betalar inte heller någon månads- eller årsavgift, uttagsavgift eller valutapåslag när du använder Rockers kontokredit. Vid privatlån så kan lånebeloppet uppgå till 300 000 kr, och då kan du också välja att samla dina lån hos Rocker eller ansöka om ett nytt privatlån hos dem.

Rockers tjänster

Rocker är låneprodukt som erbjuder många olika funktioner:

 • Connect: Kvittohantering
 • Rockerkort
 • Sparkonto
 • Extra: Kontokredit utan kreditkort
 • Rockerlån
 • Buddy: Hjälp vid bilköp
 • Pay: Gör betalning mellan privatpersoner tryggare

Dessa tjänster gör det möjligt att kategorisera och hantera köp, skapa en budget, spara kvitton, splitta utlägg med familj och vänner, låna pengar och göra smidiga betalningar. Kostnaden för de olika tjänsterna beror på vilket paket du väljer. Rocker erbjuder tre paket:

 • Standard: som är gratis.
 • Plus: som kostar 29 kronor i månaden.
 • Premium: som kostar 99 kronor i månaden.

Support på många olika sätt

Om du har frågor så finns det många sätt att få hjälp. Rockers trevliga kundservice finns tillgänglig 24/7, året om. Du kan kontakta kundsupporten via live-chatt, telefon och e-post.

Om företaget

Rocker är för många ett nytt varumärke, men det är inget okänt företag som står bakom tjänsten. Det är nämligen det välkända och välrenommerade företaget Bynk AB, som grundades 2016. År 2019 valde Bynk att byta namn till Rocker för vissa tjänster. Konsumentlånen, exempelvis snabblån och sms-lån, går fortfarande att hitta under namnet Bynk. Företaget är baserat i Stockholm och har tillstånd som betalningsinstitut i EU. Företaget regleras av Finansinspektionen.

Kontaktuppgifter till Rocker

Besöksadress:

Rocker AB
Flaggan 1115
116 74 Stockholm

Kontakt:

E-post: kundservice@bynk.se

Telefonnummer: 020 70 07 00

Öppettider:
Måndag:08:00 - 21:00
Tisdag:08:00 - 21:00
Onsdag:08:00 - 21:00
Torsdag:08:00 - 21:00
Fredag:08:00 - 21:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt