Lån med Trustly utbetalning

Låna med utbetalning via Trustly

Vår erfarenhet och vårt engagemang för hög kvalitet: Med över 200 noggrant granskade recensioner, fler än 700 artiklar skrivna av experter, ett team bestående av branschkunniga personer och löpande uppdateringar varje månad arbetar vi för att du alltid ska få tillgång till tillförlitlig och aktuell information.

Därför kan du lita på Payup: Vårt engagerade expertteam arbetar målmedvetet för att tillhandahålla den senaste och mest relevanta informationen som stödjer dina beslut. Med ett starkt fokus på objektivitet, en datadriven metodik och transparens, strävar vi efter att vara din mest tillförlitliga källa till information. Varje ranking och betyg är noggrant underbyggt, vilket du kan läsa mer om antingen direkt vid produktbeskrivningen eller i våra detaljerade recensioner.

Läs mer om våra redaktionella riktlinjer.

När du använder vår tjänst anger du det lånebelopp du söker och dina lånepreferenser. Vi matchar dig sedan med långivare som kan uppfylla dina behov. Du slipper leta efter lämpliga långivare och kan istället fokusera på att jämföra de bästa alternativen. Vår tjänst är kostnadsfri, ej bindande och ingen kreditupplysning tas vid användning.
1 000
300 000
Är lånebehovet akut?

Ett urval av våra partners

FerratumNorthmillVivusSaldo BankCredifi

Jämför lån med Trustly utbetalning

Vi hjälper dig att snabbt jämföra lån med Trustly utbetalning så att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2024. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?

Hittade 5 st. erbjudanden
Högst beviljandegrad hos Payup
Ferratum

Ferratum

Betyg: 4.0/5
Payup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Kreditbelopp
10 000 kr
Ränta
44%
Löptid
Löpande
Uppl.avgift
0 kr
Utb. Dygnet runt
Använder Creditsafe
Kontokredit
Utbetalning via Trustly
Detaljerad information om Ferratum
EgenskapInformation
Kreditbelopp1 000 - 40 000 kr
Nominell ränta44%
Effektiv ränta54,05%
LöptidLöpande
KreditupplysningCreditsafe
Uppläggningsavgift0 kr
Aviseringsavgift0 - 19 kr/mån
Uttagsavgift0 kr
Förseningsavgifter
 • Påminnelseavgift: 60 kr
 • Dröjsmålsränta: 2,5% per månad
 • Inkassoavgift: 180 kr
Andra avgifter
 • Aviseringsavgift: Ingen avgift tillkommer för elektroniska fakturor som skickas via e-post. Vid mottagande av pappersfakturor per post tillkommer dock en avgift på 19 kr/månad.
UtbetalningstidFerratum genomför direkt utbetalning till Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank. Utbetalning samma dag till alla andra banker vid ansökan på vardagar innan kl. 13.00.
Utbetalning under helg/kvällFerratum erbjuder utbetalning under helg/kväll.
BetalningsanmärkningarJa, Ferratum accepterar betalningsanmärkningar.
Räntefri periodNej, Ferratum erbjuder ingen räntefri period.
Samla lånNej, Ferratum erbjuder inte samlingslån.
MedsökandeNej, Ferratum tillåter inte medsökande.
Krav för att få ansöka
 • Minst 21 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • En deklarerad inkomst
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
Låna med mobilenJa, hos Ferratum kan du låna med mobilen.
Högkostnadskredit triangel

Det här är en högkostnads­kredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 43,9999835%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Topplista: Bästa lån med Trustly utbetalning 2024

Vår metod

Vi utvärderade 5 st. långivare baserat på faktorer som informationsförmedling, kostnader, tillgänglighet, villkor, kundnöjdhet och ansökningsprocess. Vi bedömde även egenskaper som lånebelopp, löptider, räntor, avgifter, acceptans av medsökande och kundsupport. Valet av bästa långivare baserades på totalprestation för lån med Trustly utbetalning.

Här är vår topplista över de bästa lån med Trustly utbetalning 2024. Vi har granskat och jämfört olika alternativ för att hjälpa dig hitta det bästa lånet för dina behov.

 • NorthmillBäst Överlag 2024
 • CredifiNyast
 • FerratumBäst för Låg Kreditvärdighet
 • VivusBäst för Snabb Utbetalning
 • Saldo BankBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet

Alla Lån med Trustly utbetalning 2024

Här hittar du en komplett översikt över 5 olika alternativ för lån med Trustly utbetalning på den svenska marknaden. Listan innehåller både stora och små aktörer, med olika räntor och villkor, för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för dig.

Vad ett lån med Trustly utbetalning är

Ett lån med Trustly utbetalning är ett lån som använder betallösningen Trustly som ett sätt att betala ut lånet. Med betallösningen Trustly kan du få lånet utbetalt till ditt bankkonto direkt, och du kan ha pengarna på ditt konto bara några sekunder efter att din ansökan beviljats.

Banker som har stöd för Trustly inkluderar:

Lån som använder Trustly som betalmetod är oftast lån av typen sms-lån, snabblån och mikrolån. Men de kan även vara större lån av typen blancolån och privatlån.

Fördelar

Det finns flera fördelar med lån med Trustly utbetalning, inklusive:

 • De är säkra och använder säker teknologi för att legitimera dig och betala ut lånen till ditt bankkonto.
 • De gör att du kan få lånet utbetalt till ditt bankkonto direkt, inom bara några sekunder från att din ansökan beviljats.
 • De har ett stort stöd för många olika banker.
 • De kan tas direkt via mobiltelefonen.

Lån med Trustly utbetalning kan vara bra alternativ om du är i behov av ett tillfälligt akutlån eller om du vill kunna ta ett lån på ett smidigt sätt, direkt genom mobiltelefonen.

Nackdelar

Trots fördelarna så finns det även några nackdelar med lån med Trustly utbetalning, inklusive:

 • Är oftast bara mindre lån man kan få, såsom sms-lån, snabblån eller andra smålån.
 • Har oftast höga räntor, normalt mellan 10% och 30%.
 • Har oftast korta återbetalningstider, normalt mellan 30 dagar och 1 år.

Lån med Trustly utbetalning är därför bra alternativ om man är i behov av tillfälliga lån som man kan få med direkt utbetalning, dock behöver man vara medveten om riskerna och nackdelarna innan man bestämmer sig för att ta ett lån.

Krav

För att få ett lån med Trustly utbetalning krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Du är myndig (18+ år gammal).
 • Du är folkbokförd i Sverige.
 • Du har ett bankkonto med en svensk bank.
 • Du har en tillräcklig inkomst för att betala tillbaka lånet du ansöker om.
 • Du har inga skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Uppfyller du kraven kan du få ett lån med Trustly utbetalning, dock kan vissa långivare ibland ställa ytterligare krav, till exempel att du inte har några betalningsanmärkningar eller att din årsinkomst överstiger ett specifikt belopp. För att se exakt vilka krav som krävs för att du ska kunna få ett lån med Trustly utbetalning, klicka på Grundkrav bredvid ett lån ovan.

Hur du ansöker

För att ansöka om ett lån med Trustly utbetalning, gör så här:

 1. Skrolla upp till listan över lån med Trustly utbetalning ovan.
 2. Ange beloppet du söker ett lån på.
 3. Välj ett lån ur listan och gå vidare.
 4. Fyll i en ansökan.
 5. Signera med BankID och skicka in.

Långivaren kommer att behandla din ansökan och om din ansökan beviljas så kommer lånet att betalas ut till dig, oftast inom bara någon minut, direkt genom Trustly.

Alternativ till Trustly

Vill du ta ett lån med snabb utbetalning men inte vill ta ett lån med Trustly utbetalning, eller om din bank inte har stöd för Trustly, så finns det andra alternativ du kan se över. Det allra vanligaste alternativet till Trustly är Zimpler. Zimpler är en betallösning som fungerar på precis samma sätt som Trustly, men stödet för olika banker är annorlunda. Genom att se över dina möjligheter till att ta ett lån med Zimpler utbetalning, kan du ta ett annat lån än lån med Trustly utbetalning, men ett lån som fungerar på ett likadant sätt.

För att ta ett lån med Zimpler utbetalning, gör så här:

 1. Besök sidan lån med Zimpler utbetalning.
 2. Ange beloppet du söker ett lån på ovanför listan över lån på sidan.
 3. Välj ett lån ur listan.

Relaterat: Lån med Swish utbetalning

5 populära lån med Trustly utbetalning hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. Löptid
Ferratum 4,0/51 000 kr40 000 kr44%44%LöpandeLöpande
Northmill 4,5/51 000 kr50 000 kr7,90%25,90%LöpandeLöpande
Vivus 3,0/52 000 kr50 000 kr44%44%LöpandeLöpande
Saldo Bank 3,5/51 000 kr20 000 kr19,5%19,5%LöpandeLöpande
Credifi 3,0/52 000 kr50 000 kr43,50%43,50%LöpandeLöpande

Vanliga frågor och svar

Ja, man kan lita på Trustly. Trustly är ett av Sveriges största techbolag och ett av de mest använda betallösningarna i norden. Företaget har ett samarbete med de allra flesta storbanker, inklusive Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea, vilket är det som gör de direkta transaktionerna mellan banker möjliga.

Bankerna Handelsbanken, SEB, Nordea, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar är anslutna till Trustly. Det finns även andra banker som är anslutna till Trustly. Betallösningen har samarbete med de flesta storbanker, och de sträcker sig från Sverige och norden hela vägen till Spanien och och Italien. För att se en fullständig lista över banker som är anslutna till Trustly, besök Trustly:s hemsida.

Trustly betalar aldrig ut några pengar och du kan aldrig få ut några pengar från Trustly, istället är Trustly bara en mellanhand mellan sändare och mottagare. Om du ska ha fått en betalning via Trustly, men den inte kommit fram, kan du kontakta Trustly och sändaren för att ta reda på varför betalningen inte kommit fram.

Ja, Trustly är helt gratis och kostar ingenting att använda. Du kan använda tjänsten utan att du behöver betala något för att använda den.

Relaterad läsning