Lån med Hög Beviljandegrad

Lånen som Beviljar Flest
Payup P icon
Ferratum

Lånet som beviljar flest hos Payup 2024

Ferratum är lånet som beviljar flest hos Payup 2024. Ferratum är en digital finansiell tjänst som erbjuder flexibel kredit upp till 45 000 kr. Genom snabba online-ansökningar erbjuder de direkt lånebesked, möjlighet att samla ihop lån och pengar på kontot inom en bankdag. Vid ansökan tas en kreditupplysning hos Creditsafe. Ferratum är en högkostnadskredit.

Det här är en högkostnads­kredit

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755,29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51,84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42,4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Payups Topplista: Bästa lånen som beviljar flest 2024

 • FerratumBäst Överlag 2024
 • Bank NorwegianBäst för Låg Ränta
 • EkomniNyast
 • EnklareBäst för Stora Belopp
 • LoanstepBäst för Räntefri Period
 • LendoBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • ViaContoBäst för Snabb Utbetalning
 • FlexkontotBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • DaypayBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 47 st. lån med hög beviljandegrad

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 43 st. erbjudanden
 • Högst beviljandegrad hos Payup
  Ferratum logo

  Ferratum

  Betyg: 4.0/5
  Kredit mellan1 000 -
  40 000 kr
  Ränta44%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Utb. Dygnet runt
  Använder Creditsafe
  Kontokredit
  Stöd för Trustly

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755,29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51,84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42,4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.
 • ViaConto logo

  ViaConto

  Betyg: 4.0/5
  Kredit mellan1 000 -
  30 000 kr
  Ränta43,5%
  Löptid30 dgr -
  2,5 år
  Uppl.avgift400 - 3445 kr
  Använder Creditsafe
  Kontokredit

  Det här är en högkostnads­kredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 8 500 kr, med en löptid på 17 månader och en rörlig nominell ränta på 43% (effektiv ränta på 263,43%), resulterar i en total kostnad av 16 971 kr, fördelat på 17 månadsbetalningar om 998,3 kr vardera. Uppläggningsavgift: 400 - 3445 kr. Aviseringsavgift: 60 kr/mån.

Alla Lån som beviljar många 2024

Vilka lån som beviljar flest ansökande

Lånen som beviljar flest låntagare är vanligtvis lånen som har de lägsta kraven på kreditvärdighet. Långivaren kompenserar ofta den höga beviljandegraden med dyrare räntor, kortare återbetalningstider eller korta lånebelopp, men inte alltid.

I listan ovan ser du alla lån som beviljar flest låntagare, rangordnade efter lånen som beviljar flest först. Genom att ansöka om lån hos någon av de lånen kan du säkerställa att du har högst chans att få lån.

Det är viktigt att du jämför lånen innan du ansöker, och väljer lånen som har lägst krav, lägst ränta och återbetalningstider som passar dig. Kom igång

Lånen som beviljar flest är oftast lån av typerna:

Det är i regel smålån och lånebeloppen man kan låna är ofta mellan 100050 000 kr.

Det är viktigt att notera att lån som beviljar många låntagare inte alltid är de bästa lånen du kan få. Det är viktigt att läsa igenom lånens villkor noga och förstå kostnaderna samt förpliktelserna som följer med lånet, innan du ansöker. Det är också viktigt att se till att du har råd att betala tillbaka lånet och att du inte tar ett lån som du inte har råd att betala tillbaka.

Vad som krävs

För att få ett lån krävs det att du uppfyller vissa krav.

Kraven varierar beroende på långivare, men inkluderar vanligtvis:

 • Myndig: Du behöver vara minst 18 år gammal för att få lånet.
 • Inkomst: Du behöver kunna återbetala lånet du ansöker om.
 • Svensk medborgare: Du behöver vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
 • Skulder: Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.
 • BankID: I vissa fall kan du behöva ha BankID för att kunna ansöka om, och få lån.

Om du uppfyller alla ovanstående krav kan du ansöka om ett lån och förhoppningsvis få det beviljat. Dock är det viktig att notera att långivare kan ha andra krav som kan påverka din ansökan, så se alltid till att du läser igenom lånekraven noggrant innan du ansöker om ett lån.

Lån som inte tar UC

Det finns flera lån som beviljar många och som inte tar kreditupplysningen hos UC.

För att ta ett lån, gör så här:

 1. Skrolla upp till listan över lån ovan.
 2. Bocka för Ej UC med filterlådorna ovanför listan.
 3. Välj ett lån ur listan.

Det är viktigt att du kontrollerar att du uppfyller lånets krav innan du ansöker, för att säkerställa så att du har goda chanser till att få lånet. Du ser vilka krav ett lån har när du klickar på Detaljer bredvid lånet i listan.

För att se alla lån utan UC, såväl lån som beviljar många som andra sorters lån, besök Lån utan UC.

Var medveten om: När du ansöker om lån utan UC så betyder det inte att en kreditupplysning inte tas överhuvudtaget. Det betyder bara att kreditupplysningen inte tas hos UC (Upplysningscentralen). Vanliga alternativ till UC är Creditsafe och D&B (Dun & Bradstreet).

Relaterade sidor:

Vad man kan göra om man inte får lån

Om man inte får lån av en långivare kan det finnas olika alternativ man kan ta till för att fortfarande få lån.

Några förslag:

 • Hitta en medlåntagare: Medlåntagare kan hjälpa till att öka chansen att få lånet beviljat och kan också minska räntan du får.
 • Förbättra din kreditvärdighet: Det finns olika sätt att förbättra din kreditvärdighet och det kan hjälpa dig att få ett lån.
 • Ansök om ett lågt lånebelopp: Ett lågt lånebelopp kan minska kraven som krävs för att du får lånet beviljat.
 • Leta efter långivare som har lägre krav: Det finns långivare som ställer lägre krav och som är mer benägna att bevilja lån till låntagare med lägre kreditvärdighet.

Om det känns som att alla långivare säger nej bör man vara medveten om att det fortfarande finns möjligheter till lån. Det finns olika sätt man kan göra för att öka chanserna till att få ett lån och det är viktigt att undersöka alla alternativ innan man tar ett lån.

Lånen som är lättast att få

Lånen som är lättast att få är lånen som är minst och som har lägst krav. Ju lägre lånebeloppet är och ju lägre kraven är, desto enklare är lånet att få. Lånen i listan ovan är lånen som är enklast att få och som beviljar flest långivare. Genom att ansöka om lån hos någon av de långivarna kan du säkerställa att du har så goda chanser som möjligt till att få lån. Kom igång

Om du har låg kreditvärdighet

Att få ett lån med låg kreditvärdighet kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. Det finns vissa långivare som specialiserar sig på att erbjuda lån till personer med låg eller dålig kredit och de kan ofta erbjuda lån med fördelaktiga räntor och avgifter. Det är dock viktigt att komma ihåg att lån med låg kreditvärdighet ofta är dyrare än vanliga lån, så det är viktigt att jämföra olika lån noggrant innan du väljer ett.

Det är också viktigt att komma ihåg att det finns många faktorer som långivare tittar på när de bedömer en låneansökan, såsom inkomst, ekonomiska förutsättningar och förmåga att återbetala lånet. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga för att ansöka om ett lån med låg kreditvärdighet, kan det vara bra att prata med en rådgivare eller en lånekonsult som kan hjälpa dig att navigera processen.

5 populära långivare som beviljar många hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. LöptidAnsökningskravUppläggningsavgiftAviseringsavgiftKreditupplysningLåneförmedlare (Banker)Utbetalningar dygnet runt (Ja/Nej)Not
Ferratum 4,0/51 000 kr40 000 kr44%44%LöpandeLöpandeÅlder: 21 år
Inkomst: Deklarerad inkomst
0 kr0 - 19 kr/månCreditsafeNejJa

Det här är en högkostnads­kredit

ViaConto 4,0/51 000 kr30 000 kr43,5%43,5%1 mån24 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
400 - 3445 kr60 kr/månCreditsafeNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Ekomni 2,5/51 000 kr10 000 kr39%39%1 mån6 månÅlder: 20 år
Inkomst: 10 000 kr/mån
199 kr49 kr/månCreditsafeNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Daypay 3,0/51 000 kr20 000 kr39%39%1 mån3 månÅlder: 20 år
Inkomst: 50 000 - 150 000 kr/årKravet på inkomst varierar mellan 50 000 - 150 000 kr/år beroende på hur mycket du önskar att låna.
221 - 300 kr0 krCreditsafe och UCNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Flexkontot 3,5/53 000 kr30 000 kr43,98%43,98%LöpandeLöpandeÅlder: 18 år
Inkomst: 120 000 kr/år
475 kr25 kr/månD&BNejNej

Det här är en högkostnads­kredit

Vanliga frågor och svar