Lån med hög beviljandegrad

Lånen som beviljar flest

Vår erfarenhet och vårt engagemang för hög kvalitet: Med över 200 noggrant granskade recensioner, fler än 700 artiklar skrivna av experter, ett team bestående av branschkunniga personer och löpande uppdateringar varje månad arbetar vi för att du alltid ska få tillgång till tillförlitlig och aktuell information.

Därför kan du lita på Payup: Vårt engagerade expertteam arbetar målmedvetet för att tillhandahålla den senaste och mest relevanta informationen som stödjer dina beslut. Med ett starkt fokus på objektivitet, en datadriven metodik och transparens, strävar vi efter att vara din mest tillförlitliga källa till information. Varje ranking och betyg är noggrant underbyggt, vilket du kan läsa mer om antingen direkt vid produktbeskrivningen eller i våra detaljerade recensioner.

Läs mer om våra redaktionella riktlinjer.

Ferratum

Lånet som beviljar flest hos Payup 2024

Ferratum är lånet som beviljar flest hos Payup 2024. Ferratum är en digital finansiell tjänst som erbjuder flexibel kredit upp till 45 000 kr. Genom snabba online-ansökningar erbjuder de direkt lånebesked och pengar på kontot inom en bankdag. Vid ansökan tas en kreditupplysning hos Creditsafe. Ferratum är en högkostnadskredit.

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 43,9999835%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Topplista: Bästa lånen som beviljar flest 2024

Vår metod

Vi utvärderade 46 st. långivare baserat på faktorer som informationsförmedling, kostnader, tillgänglighet, villkor, kundnöjdhet och ansökningsprocess. Vi bedömde även egenskaper som lånebelopp, löptider, räntor, avgifter, acceptans av medsökande och kundsupport. Valet av bästa långivare baserades på totalprestation för lån som beviljar många.

Här är vår topplista över de bästa lånen som beviljar flest 2024. Vi har granskat och jämfört olika alternativ för att hjälpa dig hitta det bästa lånet för dina behov.

 • FerratumBäst Överlag 2024
 • Bank NorwegianBäst för Låg Ränta
 • ValdaNyast
 • EnklareBäst för Stora Belopp
 • LoanstepBäst för Räntefri Period
 • AdvisaBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • ViaContoBäst för Snabb Utbetalning
 • KontantfinansBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • EkomniBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför lån med hög beviljandegrad

Vi hjälper dig att snabbt jämföra lån med hög beviljandegrad så att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2024. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?

Hittade 42 st. erbjudanden
Högst beviljandegrad hos Payup
Kreditbelopp
10 000 kr
Ränta
44%
Löptid
Löpande
Uppl.avgift
0 kr
Utb. Dygnet runt
Använder Creditsafe
Kontokredit
Stöd för Trustly
Detaljerad information om Ferratum
EgenskapInformation
Kreditbelopp1 000 - 40 000 kr
Nominell ränta44%
Effektiv ränta54,05%
LöptidLöpande
KreditupplysningCreditsafe
Uppläggningsavgift0 kr
Aviseringsavgift0 - 19 kr/mån
Uttagsavgift0 kr
Förseningsavgifter
 • Påminnelseavgift: 60 kr
 • Dröjsmålsränta: 2,5% per månad
 • Inkassoavgift: 180 kr
Andra avgifter
 • Aviseringsavgift: Ingen avgift tillkommer för elektroniska fakturor som skickas via e-post. Vid mottagande av pappersfakturor per post tillkommer dock en avgift på 19 kr/månad.
UtbetalningstidFerratum genomför direkt utbetalning till Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank. Utbetalning samma dag till alla andra banker vid ansökan på vardagar innan kl. 13.00.
Utbetalning under helg/kvällFerratum erbjuder utbetalning under helg/kväll.
BetalningsanmärkningarJa, Ferratum accepterar betalningsanmärkningar.
Räntefri periodNej, Ferratum erbjuder ingen räntefri period.
Samla lånNej, Ferratum erbjuder inte samlingslån.
MedsökandeNej, Ferratum tillåter inte medsökande.
Krav för att få ansöka
 • Minst 21 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inkomst på minst 24 000 kr/år
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
Låna med mobilenJa, hos Ferratum kan du låna med mobilen.
Högkostnadskredit triangel

Det här är en högkostnads­kredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 43,9999835%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

Alla Lån som beviljar många 2024

Här hittar du en komplett översikt över alla alternativ för lån som beviljar många på den svenska marknaden. Listan innehåller både stora och små aktörer, med olika räntor och villkor, för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för dig.

Vilka lån som beviljar flest ansökande

Lånen som beviljar flest låntagare är vanligtvis lånen som har de lägsta kraven på kreditvärdighet. Långivaren kompenserar ofta den höga beviljandegraden med dyrare räntor, kortare återbetalningstider eller korta lånebelopp, men inte alltid.

I listan ovan ser du alla lån som beviljar flest låntagare, rangordnade efter lånen som beviljar flest först. Genom att ansöka om lån hos någon av de lånen kan du säkerställa att du har högst chans att få lån.

Det är viktigt att du jämför lånen innan du ansöker, och väljer lånen som har lägst krav, lägst ränta och återbetalningstider som passar dig. Kom igång

Lånen som beviljar flest är oftast lån av typerna:

Det är i regel smålån och lånebeloppen man kan låna är ofta mellan 100050 000 kr.

Det är viktigt att notera att lån som beviljar många låntagare inte alltid är de bästa lånen du kan få. Det är viktigt att läsa igenom lånens villkor noga och förstå kostnaderna samt förpliktelserna som följer med lånet, innan du ansöker. Det är också viktigt att se till att du har råd att betala tillbaka lånet och att du inte tar ett lån som du inte har råd att betala tillbaka.

Vad som krävs

För att få ett lån krävs det att du uppfyller vissa krav.

Kraven varierar beroende på långivare, men inkluderar vanligtvis:

 • Myndig: Du behöver vara minst 18 år gammal för att få lånet.
 • Inkomst: Du behöver kunna återbetala lånet du ansöker om.
 • Svensk medborgare: Du behöver vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
 • Skulder: Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.
 • BankID: I vissa fall kan du behöva ha BankID för att kunna ansöka om, och få lån.

Om du uppfyller alla ovanstående krav kan du ansöka om ett lån och förhoppningsvis få det beviljat. Dock är det viktig att notera att långivare kan ha andra krav som kan påverka din ansökan, så se alltid till att du läser igenom lånekraven noggrant innan du ansöker om ett lån.

Lån som inte tar UC

Det finns flera lån som beviljar många och som inte tar kreditupplysningen hos UC.

För att ta ett lån, gör så här:

 1. Skrolla upp till listan över lån ovan.
 2. Bocka för Ej UC med filterlådorna ovanför listan.
 3. Välj ett lån ur listan.

Det är viktigt att du kontrollerar att du uppfyller lånets krav innan du ansöker, för att säkerställa så att du har goda chanser till att få lånet. Du ser vilka krav ett lån har när du klickar på Detaljer bredvid lånet i listan.

För att se alla lån utan UC, såväl lån som beviljar många som andra sorters lån, besök Lån utan UC.

Var medveten om: När du ansöker om lån utan UC så betyder det inte att en kreditupplysning inte tas överhuvudtaget. Det betyder bara att kreditupplysningen inte tas hos UC (Upplysningscentralen). Vanliga alternativ till UC är Creditsafe och D&B (Dun & Bradstreet).

Relaterade sidor:

Vad man kan göra om man inte får lån

Om man inte får lån av en långivare kan det finnas olika alternativ man kan ta till för att fortfarande få lån.

Några förslag:

Om det känns som att alla långivare säger nej bör man vara medveten om att det fortfarande finns möjligheter till lån. Det finns olika sätt man kan göra för att öka chanserna till att få ett lån och det är viktigt att undersöka alla alternativ innan man tar ett lån.

Lånen som är lättast att få

Lånen som är lättast att få är lånen som är minst och som har lägst krav. Ju lägre lånebeloppet är och ju lägre kraven är, desto enklare är lånet att få. Lånen i listan ovan är lånen som är enklast att få och som beviljar flest långivare. Genom att ansöka om lån hos någon av de långivarna kan du säkerställa att du har så goda chanser som möjligt till att få lån. Kom igång

Om du har låg kreditvärdighet

Att få ett lån med låg kreditvärdighet kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. Det finns vissa långivare som specialiserar sig på att erbjuda lån till personer med låg eller dålig kredit och de kan ofta erbjuda lån med fördelaktiga räntor och avgifter. Det är dock viktigt att komma ihåg att lån med låg kreditvärdighet ofta är dyrare än vanliga lån, så det är viktigt att jämföra olika lån noggrant innan du väljer ett.

Det är också viktigt att komma ihåg att det finns många faktorer som långivare tittar på när de bedömer en låneansökan, såsom inkomst, ekonomiska förutsättningar och förmåga att återbetala lånet. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga för att ansöka om ett lån med låg kreditvärdighet, kan det vara bra att prata med en rådgivare eller en lånekonsult som kan hjälpa dig att navigera processen.

5 populära långivare som beviljar många hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. Löptid
Ferratum 4,5/51 000 kr40 000 kr44%44%LöpandeLöpande
ViaConto 4,0/51 000 kr30 000 kr43,5%43,5%1 mån24 mån
Ekomni 3,5/51 000 kr10 000 kr39%39%1 mån6 mån
Daypay 2,5/51 000 kr20 000 kr39%39%1 mån3 mån
Kontantfinans 4,0/53 000 kr30 000 kr43,98%43,98%LöpandeLöpande

Vanliga frågor och svar

Snabblån, sms-lån och kontokrediter är generellt sett de som beviljar flest lån. Vissa långivare beviljar fler än andra och du kan alltid se lånen som beviljar flest i listan ovan.

Sms-lån är ett av de dyraste lånen som finns och det är lätt för att råka ut för onödigt höga kostnader om man inte kan betala tillbaka lånet man tagit. Det är därför viktigt att man alltid räknar på lånen innan mna tar dem, och att man bara tar sms-lån om man verkligen har råd med det, och verkligen behöver lånet.

När du inte kan få lån någonstans har du fortfarande några alternativ du kan ta till. Det första är att försöka förbättra din kreditvärdighet. Har du gjort det kan du se över att samla dina lån, och om du också gjort det kan du se över vilka alternativ du kan ta till på sidan Lån när alla säger nej.

Om banken inte beviljar lånet kan det bero på att du inte uppfyller deras krav eller att du inte har tillräcklig kreditvärdighet. Om detta är fallet måste du försöka finna andra finansieringsalternativ som kan hjälpa dig att få lånet. Alternativt kan du försöka få lånet beviljat från en annan bank.

Relaterad läsning