Kom igång

Företagslån Utan Krav På Inkomst/Omsättning

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Froda

Bästa företagslånet utan inkomst 2024

Froda är det bästa företagslånet utan inkomst för lån på 200 000 kr enligt Payup. Froda erbjuder företagslån mellan 10 000 kr och 2 000 000 kr. Du får prisförslag några minuter efter inskickad ansökan och lånelöfte samma dag. Froda ger även ett s.k lägsta-pris garanti. Det tillkommer inga avgifter utöver räntan. En ansökan hos Froda är kostnadsfri och inte bindande.

Se Frodas villkor

Payups Topplista: Bästa företagslånen utan inkomst 2024

Jämför 6 st. företagslån utan inkomst

Vi hjälper dig jämföra 6 st. långivare, kreditgivare och banker som erbjuder företagslån utan inkomst för att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2024. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.
Lägst räntespannSorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Flest beviljade
Nyast
 • Froda logo

  Froda

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan10 000 -
  15 000 000 kr
  RäntaGer offert efter ansökan
  Löptid30 dgr -
  3 år
  Uppl.avgift0 kr
  Använder D&B
  Utan höga omsättningskrav
  Froda recension
 • Fakturino logo

  Fakturino

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan20 000 -
  60 000 000 kr
  RäntaBeror på långivare
  Löptid30 dgr -
  5 år
  Antal partners38 st.
  Låneförmedlare
  Erbjuder factoring
  Utan höga omsättningskrav

Om företagslån utan inkomst eller omsättningskrav

Ett företagslån utan krav på årsbokslut kan vara aktuellt till exempel om du behöver låna pengar till ett helt nystartat företag, eller ett som varit vilande en tid. I dessa lägen kan det finnas ett behov av kapital för att komma igång med verksamheten.

Företagslån som finns där när du behöver dem

När man ansöker om företagslån så är utbudet av låneformer stort, oavsett om bolagsformen är aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma.

Bland utbudet av företagslån kan man hitta lån som företag kan ta oberoende av intäkter, exempelvis om företaget är utan vinst eller till och med går med förlust.

Ett företagslån utan inkomstkrav innebär en större risk för långivaren, varför andra krav i vissa fall kan ställas. Till exempel kräver vissa företagslångivare att man ställer upp med personlig borgen, medan andra endast kräver att få se en fungerande affärsidé. Se företagslån som inte har krav på personlig borgen.

Oavsett vilket lån man väljer att ansöka om så är det viktigt att man jämför företagslån för att hitta ett lån som har de absolut bästa lånevillkoren som passar just ens egna företag och förutsättningar.

Tänk på detta om du vill ta företagslån utan inkomstkrav

Innan du ansöker om företagslån ska du alltid titta på villkor som effektiv ränta och återbetalningstid.

Effektiv ränta är ett av de viktigaste nyckeltalen att titta efter, då den effektiva räntan visar på ett låns totala kostnad, inklusive avgifter och extra kostnader.

Den nominella räntan, som är den ränta som man betalar för lånet, tar inte hänsyn till avgifter och kostnader som kan tillkomma med lånet, som exempelvis administreringsavgifter, uppläggnings- och startavgifter, aviavgifter, och mer. Dessa reflekteras istället i den effektiva räntan. Mer om effektiv ränta.

Innan man ansöker bör man även fundera över vad lånet ska användas till. Handlar det om en plötslig och akut kostnad som man behöver betala av? Behöver man låna pengar till en investering som på sikt kommer att öka företagets omsättning? Man bör alltid ha en tydlig plan på exakt hur man tänkt använda pengarna och hur man tänkt återbetala dem, då detta ofta är något som långivarna också vill veta.

Kom igång med ett företagslån utan krav på omsättning.

Vanliga frågor och svar