Varför Toborrow

Toborrow Företagslån: 2023 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Därav betyget: Genom Toborrow kan du hitta företagslån på upp till 20 000 000 kr. Eftersom Toborrow är en låneförmedlare så får du erbjudanden från flera olika långivare som du kan jämföra och välja mellan. Jämför lånens räntor, villkor och avgifter, välj därefter lånet som passar din situation bäst.

Hoppa till recension
 • Toborrow logo

  Toborrow

  Lån mellan100 000 -
  20 000 000 kr
  RäntaBeror på långivare
  Löptid90 dgr -
  3 år
  Antal partners20 st.
  Låneförmedlare
  EU-Garanti
  Gå vidare
  Detaljerad information om Toborrow
  EgenskapInformation
  BolagsformerToborrow erbjuder företagslån till aktiebolag, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag.
  BokslutToborrow har krav på att företaget har åtminstone ett bokslut.
  BetalningsanmärkningarNej, Toborrow accepterar inte betalningsanmärkningar.
  Utan borgenNej, Toborrow erbjuder inte företagslån utan krav på borgen.
  Nystartade företagNej, Toborrow erbjuder inte företagslån till nystartade företag.
  FactoringNej, Toborrow erbjuder inte factoring.
  Antal samarbetspartnersToborrow samarbetar med 20 olika banker och långivare.
  Krav

  För att få lån hos Toborrow behöver du uppfylla följande krav:

  • Företaget måste vara godkänt för F-skatt
  • Ansökande måste gå i personlig borgen för lånet
  • Företaget har minst en årsredovisning
  • Ansökande måste ha en god betalningshistorik utan anmärkningar
  • Ansökande måste vara folkbokförd i Sverige
  Låna med mobilenJa, hos Toborrow kan du låna med mobilen.
  Mer om erbjudande på toborrow.se

Fördelar

 • Lån upp till 20 000 000 kr.
 • Erbjudanden från upp till 5000 olika långivare.
 • Svar inom 48 timmar.
 • Betydligt fler samarbetspartners jämfört med andra låneförmedlare.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Krav på minst ett bokslut.

Jämför med andra lån

 • Toborrow logo
  Toborrow
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Gå vidare
  Lånebelopp
  100 000 - 20 000 000
  Ränta
  Beror på långivare
  Löptid
  90 dgr - 3 år
  Räkneexempel: Ett lån om 100 000 kr, med en löptid på 1 år och en exempelränta på 6,5%, resulterar i en total kostnad av 106 056 kr kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 8 838 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.
 • Corpia logo
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Gå vidare
  Lånebelopp
  100 000 - 3 000 000
  Ränta
  8% - 12%
  Löptid
  30 dgr - 3 år
  Räkneexempel: Ett lån om 200 000 kr, med en löptid på 6 måneffektiv ränta på 4%, resulterar i en total kostnad av 208 666 kr. Uppläggningsavgift: 2%. Aviseringsavgift: 0 kr.
 • CrediNord logo
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Gå vidare
  Lånebelopp
  10 000 - 1 000 000
  Ränta
  Ger offert efter ansökan
  Löptid
  180 dgr - 1,5 år
  Räkneexempel: Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Toborrow

Toborrow är en låneförmedlare. De hjälper företag hitta och jämföra företagslån på ett snabbt och effektivt sätt.

Genom att ansöka om ett företagslån via Toborrow kan du få låneofferter över 20 olika banker och långivare. Du kan jämföra och välja det lån som passar ditt företag bäst. Ansökan är kostnadsfri och inte bindande. Passar ingen låneoffert så behöver du inte gå vidare med något av dem.

Via Toborrow kan företag även ansöka om EU-lån. EU-lån är lån med EU-garanti och som, bland annat, kan fungera som en lösning för företag som blivit hårt drabbade av coronapandemin.

Så fungerar Toborrow

Toborrow fungerar som andra låneförmedlare, med skillnaden att tjänsten har många fler samarbetspartners. För att komma igång så besöker du Toborrows hemsida där du fyller i ansökningsformuläret och skickar in det elektroniskt. Du legitimerar dig med ditt BankID. När din ansökan kommit in så behandlas den av Toborrow, som sedan skickar den vidare till sina 5000 samarbetspartners.

En del låneerbjudanden kan börja komma inom några minuter. Inom 48 timmar så har i regel alla erbjudandena kommit in. Du kan jämföra dem och lånens lånevillkor, räntor samt kostnader och väljer själv vilket utav lånen som passar dig bäst. När du hittat ett lån så signerar du det med BankID och därefter så betalas lånet ut till ditt företag.

Om inget erbjudande passar så behöver du inte gå vidare med någon utav dem. Du kan välja att avstå. Att ansöka genom Toborrow kostar inget och är inte bindande.

Vem passar Toborrow för?

Toborrow passar företag som vill ha ett fördelaktigt lån med låg ränta och goda lånevillkor. Det passar när du inte vill lägga ner mer tid än nödvändigt på att jämföra olika långivare. Genom att ansöka via Toborrow så kan du snabbt få en överblick över vilka lån som olika långivare kan erbjuda dig och jämföra lånevillkoren.

Toborrow fungerar oavsett vilken bolagsform du har. Såväl nystartade som etablerade företag kan använda tjänsten. Kraven som ställs är dock att företaget är aktivt, registrerat i Sverige och har minst ett årsbokslut som det kan visa upp.

Relaterat: Låna pengar utan krav på årsbokslut

Så betygsätter vi Toborrow

KategoriBetyg
Kostnad 3/5 Toborrow har en ränta (Beror på långivare) som ligger inom genomsnittsintervallet för alla alternativ.
Beviljandegrad 1/5 Toborrow ställer relativt höga krav på låntagare vilket leder till striktare beviljandegrader.
Transparens 5/5 Toborrows hemsida innehåller en FAQ, informativa artiklar, en kostnadskalkylator och ett tydligt räkneexempel.
Kundtjänst 4/5 Toborrow erbjuder telefon/e-post kontakt, tillgänglighet i över 4 timmar/dag och chatt-funktion, men saknar tillgänglighet under helger.
Trustpilot-betyg 4.3/5 Toborrow har ett högt betyg (4.3) på Trustpilot, betygsatt av andra som har använt produkten.
Payups betyg 4/5 Allt sammantaget, baserat på ovanstående faktorer, får Toborrow ett sammanlagt Payup-betyg på 4.

Om företaget

Toborrow samarbetar med över 20 olika långivare och låneinstitut. Till exempel samarbetar Toborrow med, bland andra, Capitalbox, Marginalen Bank och Qred. Toborrow har även en lösning för privatpersoner, som fungerar på samma sätt som lösningen för företag.

Toborrows kundtjänst kan kontaktas via chatt, e-post och telefon. Du kan även besöka låneförmedlarens FAQ-sida för svar på vanliga frågor. Toborrows kundstjänst har öppet måndag-fredag kl. 09.00-17.00.

Vad Toborrow erbjuder

Hos Toborrow får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften beror på långivare. Aviavgiften är: Beror på långivare. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Toborrow görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 20 000 000 kr och det minsta beloppet är: 100 000 kr. Räntan är är Beror på långivare. Ett lån om 100 000 kr, med en löptid på 1 år och en exempelränta på 6,5%, resulterar i en total kostnad av 106 056 kr kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 8 838 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Kontaktuppgifter till Toborrow

Besöksadress:
Toborrow AB
Nybrogatan 11 1TR
114 39 Stockholm

E-post: info@toborrow.se
Telefonnummer: 08 520 017 30

Öppettider:

Måndag:09:00 - 17:00
Tisdag:09:00 - 17:00
Onsdag:09:00 - 17:00
Torsdag:09:00 - 17:00
Fredag:09:00 - 17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt