Qred

Qred Företagslån 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Payup graderar lån med hjälp av fem avgörande faktorer:

 • Kostnad: Vi bedömer räntor som fördelaktiga om de är relativt låga jämfört med andra marknadsalternativ, med tanke på ekonomiska förändringar.
 • Beviljandegrad: Långivarens beviljandegrad mäts genom antalet Payup-besökare vars ansökningar godkänts. Ju fler godkända ansökningar, desto högre beviljandegrad.
 • Transparens: Vi värderar tillgänglighet och förståelighet av produktinformation, som FAQ, informativa artiklar, kostnadskalkylatorer och räkneexempel.
 • Kundtjänst: Kundtjänstens kvalitet baseras på tillgänglighet, öppettider och kontaktalternativ. Vi bedömer bland annat telefon- och e-postkontakt, öppettider över 4 timmar per dag, tillgänglighet under helger och möjlighet till chattkontakt.
 • Trustpilot-betyg: Ett högt Trustpilot-betyg indikerar nöjda kunder och en proaktiv kundtjänst som strävar efter hög kundnöjdhet.

Betygen från de olika kategorierna sammanvägs för att ge lånen ett sammantaget Payup-betyg, som sträcker sig från 1 (dåligt) till 5 (utmärkt). För att förstå bakgrunden till betyget kan du läsa vår detaljerade recension av lånet. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.

Därav betyget: Hos Qred kan du låna från 10 000 kr upp till 2 000 000 kr. Ansökningsprocessen är snabb och långivaren ger svar på inskickad ansökan senast inom en timme. Qred erbjuder allt ifrån företagskrediter och företagslån till factoring och kreditkort för företag.

Hoppa till recension
Qred logo

Qred

Kredit mellan
10 000 -
2 000 000 kr
Ränta
Ger offert efter ansökan
Löptid
30 dgr -
2 år
Uppl.avgift
0 kr
Företagskredit
Detaljerad information om Qred
EgenskapInformation
BolagsformerQred erbjuder företagslån till aktiebolag, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag.
BokslutQred har krav på att företaget har åtminstone ett bokslut.
BetalningsanmärkningarJa, Qred accepterar betalningsanmärkningar.
Utan borgenNej, Qred erbjuder inte företagslån utan krav på borgen.
Nystartade företagNej, Qred erbjuder inte företagslån till nystartade företag.
FactoringNej, Qred erbjuder inte factoring.
Krav för att få ansöka
 • Godkänd för F-skatt
 • Ansökande som går i personlig borgen
 • Minst en årsredovisning
 • Ansökande som är folkbokförd i Sverige
Låna med mobilenJa, hos Qred kan du låna med mobilen.
Mer om erbjudande på qred.se

Fördelar

 • Utbetalning av lån samma dag.
 • Svar på ansökan inom en timme.
 • Snabb ansökningsprocess.
 • Betalningsanmärkningar kan accepteras.
 • Stort utbud av företagstjänster.

Nackdelar

 • Personlig borgen krävs för lån.

Jämför med andra lån

Qred logo
Qred
Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Se erbjudande
Lånebelopp
10 000 - 2 000 000
Ränta
Ger offert efter ansökan
Löptid
30 dgr - 2 år
Räkneexempel: Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.
Capcito logo
Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Se erbjudande
Lånebelopp
10 000 - 15 000 000
Ränta
1% - 3,5%
Löptid
180 dgr - 4 år
Räkneexempel: Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.
Kompar logo
Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Se erbjudande
Lånebelopp
10 000 - 7 000 000
Ränta
Beror på långivare
Löptid
30 dgr - 3 år
Räkneexempel: Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Vanliga frågor och svar

Nej, Qred är inte bluff/bedrägeri. Qred är ett seriöst företag som ägs och drivs av Qred AB. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn.

Qred använder kreditupplysningsbolaget UC (Upplysningscentralen) för sina kreditupplysningar.

Ja, Qred accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Qred även om du har betalningsanmärkningar.

Qred betalar ut samma dag till alla storbanker under öppettider.

Nej, Qred erbjuder inte låneskydd eller betalskydd. Om du är intresserad av skydd när du lånar pengar genom Qred, kan du undersöka möjligheter till låneskyddsförsäkring eller trygghetsförsäkring genom oberoende försäkringsgivare. Dessa försäkringar kan erbjuda extra skydd vid oförutsedda händelser som påverkar din förmåga att återbetala lånet.

För att logga in på Qred besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Qred

Qred är en långivare som erbjuder företagslösningar för företag. Bland annat erbjuder Qred factoring, företagskrediter, företagslån och kreditkort för företag.

Företagslånet är ett lån utan krav på säkerhet, vilket innebär att företaget kan använda lånet till vilken utgift som helst. Med factoring så kan företag sälja fakturor direkt till Qred och få betalt för sitt jobb omedelbart. Qreds företagskort fungerar som en smidig lösning för företag som vill underlätta utläggshantering.

För att komma igång med Qred så besöker du kreditgivarens hemsida och ansöker om den företagstjänst som du är intresserad av.

Vem passar Qred för?

Qred passar stora som små företag. Utbudet av företagstjänster är stort och kan passa samtliga företag. Lånebeloppen på företagslånen kan vara stora och små. Lånespannet ligger på mellan 10 000 kr och 2 000 000 kr. Företagslånen kan täcka mindre kostnader, som exempelvis egenföretagaren som vill inreda sitt hemmakontor eller småföretagaren som behöver tillfälliga extra-resurser, men även större kostnader såsom företag som vill förvärva ett annat företag eller andra utgifter som kräver högre belopp.

För att bli beviljad en tjänst hos Qred så måste företaget vara registrerat och aktivt. Ett BankID behövs också för att signera och verifiera din identitet.

Du kan ansöka oavsett vilken bolagsform företaget har. Även småföretag och nystartade företag kan vända sig till Qred.

Hur fungerar Qred?

Att ansöka hos Qred går snabbt. Du besöker kreditgivarens hemsida och fyller i ansökningsformuläret för den tjänst som du vill ansöka om. Vid företagslån väljer du det belopp som du vill ansöka om och löptid, därefter klickar du på Ansök. Du fyller i ditt företags organisationsnummer, kontaktuppgifter och skickar sedan in din ansökan. Handläggningstiden är snabb och du får i regel besked inom 1 timme.

Om din ansökan beviljas så aktiveras din tjänst samma dag och vid lån så betalas lånet ut samma dag.

Om företaget

Qred grundades för att erbjuda finansieringsmöjligheter för företag. Framförallt så har man som vision att hjälpa småföretag som har svårt att få lån av andra långivare.

Qreds kundtjänst kan kontaktas vardagar kl. 07.30-17.30 via telefon, mejl eller chatt på hemsidan. Kreditgivaren har även mer information på sociala medier, bloggen och på FAQ-sidan på hemsidan.

Vad Qred erbjuder

Hos Qred får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Qred görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet du kan låna är: 2 000 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Räntan är Ger offert efter ansökan. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Kontaktuppgifter till Qred

Besöksadress:
Qred AB
Wallingatan 12
111 60 Stockholm

E-post: support@qred.se
Telefonnummer: 08-474 46 62

Öppettider:
Måndag:07:00 - 17:30
Tisdag:07:00 - 17:30
Onsdag:07:00 - 17:30
Torsdag:07:00 - 17:30
Fredag:07:00 - 17:30
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt