Företagslån med Dun & Bradstreet (Bisnode)

Företagslån med Dun & Bradstreet (Bisnode) 2024

Payup P icon
Froda

Bästa företagslånet med Dun & Bradstreet (Bisnode) 2024

Froda är det bästa företagslånet med Dun & Bradstreet (Bisnode) för lån på 200 000 kr enligt Payup. Froda erbjuder företagslån mellan 10 000 kr och 15 000 000 kr. Du får prisförslag några minuter efter inskickad ansökan och lånelöfte samma dag. Froda ger även ett s.k lägsta-pris garanti. Det tillkommer inga avgifter utöver räntan. En ansökan hos Froda är kostnadsfri och inte bindande.

Payups Topplista: Bästa företagslånen med Dun & Bradstreet (Bisnode) 2024

 • FrodaBäst Överlag 2024

Jämför 2 st. företagslån med Dun & Bradstreet

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 2 st. erbjudanden
 • Froda logo

  Froda

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan10 000 -
  15 000 000 kr
  RäntaGer offert efter ansökan
  Löptid30 dgr -
  3 år
  Uppl.avgift0 kr
  Med D&B
 • Approva logo

  Approva

  Betyg: 2.0/5
  Lån mellan30 000 -
  300 000 kr
  RäntaGer offert efter ansökan
  Löptid1 år -
  5 år
  Uppl.avgift0 kr
  Med D&B

Alla Företagslån med Dun & Bradstreet 2024

Om att låna pengar till företag med Dun & Bradstreet

När man som företagare behöver låna pengar kan det vara värt att jämföra olika långivare med varandra. På detta sätt kan företaget få ett så förmånligt lån som möjligt. Genom att välja ett företagslån utan en kreditupplysning hos UC så kan företaget även bibehålla en bättre kreditvärdighet hos kreditupplysningsföretaget UC.

Vad är UC?

UC är en förkortning för Upplysningscentralen och är ett företag som tillhandahåller kreditupplysningar till banker och företag. Upplysningscentralen är ett av de äldsta kreditupplysningsföretagen som finns i Sverige och deras tjänster utnyttjas än idag av många som behöver få mer information om en tilltänkt kund eller affärspartner. När Upplysningscentralen gör sina bedömningar av kreditvärdighet så tar de hänsyn till ett flertal parametrar, som inkomst, betalningsanmärkningar, samlad skuldbörda, m.m. Utöver detta tar de även hänsyn till hur många kreditupplysningar som gjorts på en privatperson eller företag. Man kan alltså säga att ju fler förfrågningar som görs, desto sämre kan kreditvärdigheten anses vara.

Eftersom de flesta köp eller kreditansökningar i dagsläget genererar en kreditupplysning hos UC, kan dessa eventuellt ha en påverkan på ens företags kreditvärdighet hos UC.

Läs mer: Lån utan en kreditupplysning hos UC för privatpersoner

Det här är Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet (D&B, tidigare Bisnode) är också ett kreditupplysningsföretag, men de arbetar på ett lite annorlunda vis. Dels så görs själva kreditbedömningen på ett annat sätt och dels registreras inte kreditupplysning som ditt företag får taget på sig. Genom att välja en företagskredit där långivaren inte använder sig av UC och istället använder sig utav Dun & Bradstreet så behöver du inte tänka på att ditt företags kreditvärdighet hos UC ska kunna påverkas.

Dun & Bradstreet används framför allt vid lite mindre lån och krediter där risken är mindre, jämfört med ett större lån, där UC:s mer ingående analys kan ha vissa fördelar. Men att låna till företag utan en kreditupplysning hos UC är allt som oftast mer fördelaktigt för företagare, då kredithistoriken hos UC inte riskeras påverkas på ett negativt sätt.

Vanliga frågor och svar