Låneförmedlare Till Företag

Låneförmedlare Till Företag: Jämför De Bästa Alternativen 2024
Payup P icon
Fakturino

Bästa låneförmedlaren till företag 2024

Fakturino är den bästa låneförmedlaren till företag för lån på 200 000 kr enligt Payup. Hos Fakturino kan du få företagslån och företagskrediter på mellan 10 000 kr och 4 000 000 kr. Fakturino är en låneförmedlare som samarbetar med 30 olika långivare och låneinstitut. De samarbetar även med kreditinstitut som erbjuder factoringlösningar för företag.

Payups Topplista: Bästa låneförmedlarna till företag 2024

 • FakturinoBäst Överlag 2024
 • ZmartaNyast
 • KreaBäst för Med EU-garanti
 • KomparBäst för Låg Kreditvärdighet
 • ToborrowBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden

Jämför 8 st. låneförmedlare till företag

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Antal samarbetspartners
Nyast
Hittade 8 st. erbjudanden
 • Fakturino logo

  Fakturino

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan20 000 -
  60 000 000 kr
  RäntaBeror på långivare
  Löptid30 dgr -
  5 år
  Antal partners38 st.
  Låneförmedlare
  Erbjuder factoring
 • Krea logo

  Krea

  Betyg: 4.5/5
  Lån mellan10 000 -
  30 000 000 kr
  RäntaBeror på långivare
  Löptid30 dgr -
  5 år
  Antal partners38 st.
  Låneförmedlare
  EU-Garanti
  Erbjuder factoring

Alla Låneförmedlare till företag 2024

Vad är låneförmedlare till företag?

Låneförmedlare till företag är specialister som hjälper företag att hitta och ansöka om företagslån. De har tillgång till ett nätverk av olika långivare och kan matcha företag med den bästa långivaren baserat på deras specifika behov och omständigheter.

Användning av en låneförmedlare har många fördelar, däribland tillgång till ett bredare utbud av långivare och lånealternativ, expertis inom företagsfinansiering och potentiellt tid- och kostnadsbesparingar.

Varför ska företag använda låneförmedlare?

Företag kan dra nytta av en låneförmedlares tjänster på flera sätt. Nedan följer några av de främsta anledningarna.

 • Hitta rätt lånealternativ för ditt företag: En låneförmedlare kan hjälpa dig att hitta rätt lånealternativ för ditt företag, baserat på faktorer som ditt företags storlek, verksamhet, ekonomiska situation och lånebehov.
 • Spara tid och resurser: Att leta efter det bästa företagslånet kan vara en tidskrävande och komplex process. En låneförmedlare kan göra jobbet åt dig, vilket sparar dig tid och resurser.
 • Expertkunskap och erfarenhet: Låneförmedlare har expertkunskap om företagsfinansiering och kan guida dig genom låneprocessen, förklara villkor och hjälpa till att förhandla om bästa möjliga villkor för ditt företag.

De olika typerna av företagslån

Det finns flera typer av företagslån tillgängliga. Nedan följer några av de mest vanliga typerna som en låneförmedlare kan hjälpa dig att utforska.

 • Företagslån utan säkerhet: Ett företagslån utan säkerhet kräver ingen säkerhet och kan vara ett bra alternativ för företag som inte har någon tillgång att erbjuda som säkerhet.
 • Företagslån med säkerhet: Ett företagslån med säkerhet kräver att du ställer upp en tillgång som säkerhet. Detta kan vara en fastighet, inventarier, fordon, eller annan företagstillgång.
 • Factoring och fakturalån: Factoring och fakturalån är lån baserade på dina företags utestående fakturor. Dessa kan vara ett bra alternativ för företag som behöver snabb tillgång till kapital.
 • Leasing: Leasing är en form av långsiktig uthyrning där företaget hyr utrustning eller fordon istället för att köpa dem direkt. Detta kan vara ett bra alternativ för företag som behöver tillgång till utrustning eller fordon men som inte har de nödvändiga medlen att köpa dem direkt.

Relaterat: Vad är skillnaden mellan lån med säkerhet och lån utan säkerhet?

Hur väljer du rätt låneförmedlare för ditt företag?

Att välja rätt låneförmedlare för ditt företag är en viktig del i processen att skaffa ett företagslån. Nedan följer saker att tänka på.

 • Erfarenhet och expertisEn bra låneförmedlare har djup kunskap och erfarenhet av företagslån och finansmarknaden. De ska kunna ge dig råd om olika lånealternativ och hjälpa dig att navigera genom ansökningsprocessen.
 • Transparent och tydlig: En låneförmedlare ska vara öppen och tydlig om sina avgifter, tjänster och processer. De ska kunna förklara allt du behöver veta på ett klart och förståeligt sätt.
 • Kundrecensioner och rykte: Kundrecensioner och ett bra rykte kan ge dig insikt om låneförmedlarens kvalitet och pålitlighet. Ta dig tid att läsa recensioner och feedback från tidigare kunder innan du fattar ditt beslut.

Processen att arbeta med en låneförmedlare genom Payup

Att samarbeta med en låneförmedlare av företagslån innebär att navigera genom flera steg. Nedan går vi igenom hur processen fungerar med Payup.

 1. Hitta låneförmedlare: Starta processen genom att utforska olika alternativ för företagslåneförmedlare. Välj det alternativ som bäst överensstämmer med dina och ditt företags behov.
 2. Första konsultationen: När du hittat en passande låneförmedlare, är nästa steg att fylla i en ansökan på deras hemsida. Detta gör du genom att klicka på Se erbjudande och sedan följa de angivna stegen.
 3. Svar och matchning av lån: När din ansökan har skickats in, kommer låneförmedlaren att behandla den och ge dig ett svar. Oftast får du de första låneerbjudandena inom ett par timmar och inom 48 timmar brukar du ha mottagit alla låneerbjudanden. Jämför dessa erbjudanden för att se vilket som har bäst ränta och vilket som passar dina behov bäst.
 4. Välja lån: Om du hittar ett lån som du tycker passar ditt företag, välj det lånet och följ de angivna stegen för att fortsätta processen.
 5. Utbetalning: Så fort du valt ett lån, kommer långivaren att behandla ditt val och bedöma om du är berättigad till lånet. Om de godkänner ditt lån, kommer pengarna att sättas in på ditt företagskonto inom 1-2 arbetsdagar.

Var medveten om att en ansökan om ett lån genom en låneförmedlare via Payup inte binder dig till något, och du kan välja att inte gå vidare med något av de erbjudanden som du får. Du kan alltså använda låneförmedlaren för att jämföra alternativ och bedöma dina lånemöjligheter, och sedan välja att avböja alla erhållna erbjudanden. Dessutom är det helt kostnadsfritt att ansöka.

Låneförmedlare – den framtida utvecklingen i Sverige

Låneförmedlingsbranschen är under ständig utveckling, med nya teknologier och regelverk som formar dess framtid. Nedan tittar vi på några av de trender som påverkar branschen.

Digitalisering av processen

Digitalisering gör det möjligt för låneförmedlare att effektivisera och automatisera många av deras processer, vilket sparar tid och förbättrar kundupplevelsen. Från online-ansökningar till digital dokumenthantering, teknologin spelar en allt större roll.

Regulatoriska utmaningar och möjligheter

Regleringar spelar en viktig roll i låneförmedlingsbranschen. Ändringar i lagstiftning och tillsyn kan innebära utmaningar men också möjligheter, till exempel genom att skapa en mer rättvis och transparent marknad.

Främjande av rättvis och transparent finansiering

Det finns en ökande trend mot rättvis och transparent finansiering inom företagslånebranschen. Detta innebär att det finns ett ökat fokus på öppenhet om kostnader, villkor och risker förknippade med företagslån.

5 populära låneförmedlare till företag hos Payup

LångivarePayup betygmin. Beloppmax. Beloppmin. Räntamax. Räntamin. Löptidmax. LöptidAnsökningskravUppläggningsavgiftAviseringsavgiftKreditupplysningLåneförmedlare (Banker)Erbjuder factoring
Fakturino 4,5/520 000 kr60 000 000 krBeror på långivareBeror på långivare1 mån60 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
Beror på långivareBeror på långivareUCJa (38)Ja
Krea 4,5/510 000 kr30 000 000 krBeror på långivareBeror på långivare1 mån60 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuelltVarje låneansökan bedöms individuellt men många av de långivare Krea samarbetar med en omsättning på minst 50 000 kr/mån eller 600 000 kr/år.
Beror på långivareBeror på långivareUCJa (38)Ja
Toborrow 4,0/5100 000 kr20 000 000 krBeror på långivareBeror på långivare3 mån36 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
Beror på långivareBeror på långivareUCJa (20)Nej
Creddo 3,5/510 000 kr10 000 000 krBeror på långivareBeror på långivare1 mån60 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
Beror på långivareBeror på långivareUCJa (19)Nej
Zmarta 4,5/510 000 kr5 000 000 krBeror på långivareBeror på långivare1 mån60 månÅlder: 18 år
Inkomst: Bedöms individuellt
Beror på långivareBeror på långivareUCJa (15)Nej

Vanliga frågor och svar