CrediNord

CrediNord Företagslån 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Payup graderar lån med hjälp av fem avgörande faktorer:

 • Kostnad: Vi bedömer räntor som fördelaktiga om de är relativt låga jämfört med andra marknadsalternativ, med tanke på ekonomiska förändringar.
 • Beviljandegrad: Långivarens beviljandegrad mäts genom antalet Payup-besökare vars ansökningar godkänts. Ju fler godkända ansökningar, desto högre beviljandegrad.
 • Transparens: Vi värderar tillgänglighet och förståelighet av produktinformation, som FAQ, informativa artiklar, kostnadskalkylatorer och räkneexempel.
 • Kundtjänst: Kundtjänstens kvalitet baseras på tillgänglighet, öppettider och kontaktalternativ. Vi bedömer bland annat telefon- och e-postkontakt, öppettider över 4 timmar per dag, tillgänglighet under helger och möjlighet till chattkontakt.
 • Trustpilot-betyg: Ett högt Trustpilot-betyg indikerar nöjda kunder och en proaktiv kundtjänst som strävar efter hög kundnöjdhet.

Betygen från de olika kategorierna sammanvägs för att ge lånen ett sammantaget Payup-betyg, som sträcker sig från 1 (dåligt) till 5 (utmärkt). För att förstå bakgrunden till betyget kan du läsa vår detaljerade recension av lånet. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.

Därav betyget: Hos CrediNord kan företag få lån på upp till 1 000 000 kr. Besked på inskickad ansökan ges senast inom en timme och även lånet betalas ut till företagets konto samma dag. Räntan på lånet är en fast månadsavgift där möjlighet till amorteringsfria månader finns.

Vi samarbetar inte längre med CrediNord och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Kompar.
Hoppa till recension
 • CrediNord logo

  CrediNord

  Kredit mellan
  10 000 -
  1 000 000 kr
  Ränta
  Ger offert efter ansökan
  Löptid
  180 dgr -
  1,5 år
  Uppl.avgift
  0 kr
  Företagskredit
  Detaljerad information om CrediNord
  EgenskapInformation
  BolagsformerCrediNord erbjuder företagslån till aktiebolag, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag.
  BokslutCrediNord har krav på att företaget har åtminstone ett bokslut.
  BetalningsanmärkningarNej, CrediNord accepterar inte betalningsanmärkningar.
  Utan borgenNej, CrediNord erbjuder inte företagslån utan krav på borgen.
  Nystartade företagNej, CrediNord erbjuder inte företagslån till nystartade företag.
  FactoringNej, CrediNord erbjuder inte factoring.
  Krav

  För att få lån hos CrediNord behöver du uppfylla följande krav:

  • Företaget måste vara godkänt för F-skatt
  • Ansökande måste gå i personlig borgen för lånet
  • Företaget har minst en årsredovisning
  • Ansökande måste ha en god betalningshistorik utan anmärkningar
  • Ansökande måste vara folkbokförd i Sverige
  Låna med mobilenJa, hos CrediNord kan du låna med mobilen.

Fördelar

 • Besked på inskickad ansökan inom en timme.
 • Utbetalning samma dag.
 • Amorteringsfria månader.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Krav på årlig omsättning om minst 300 000 kr.

Jämför med andra företagslån

 • CrediNord logo
  CrediNord
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Se erbjudande
  Lånebelopp
  10 000 - 1 000 000
  Ränta
  Ger offert efter ansökan
  Löptid
  180 dgr - 1,5 år
  Räkneexempel: Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.
 • Kompar logo
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Se erbjudande
  Lånebelopp
  10 000 - 7 000 000
  Ränta
  Beror på långivare
  Löptid
  30 dgr - 3 år
  Räkneexempel: Kompar är en låneförmedlare. Räntan på lån varierar mellan olika samarbetspartners. En individuell kreditbedömning görs som ligger till grund för kreditränta och lånevillkor.
 • Fedelta logo
  Payup betygPayup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Se erbjudande
  Lånebelopp
  25 000 - 1 000 000
  Ränta
  fr. 6%
  Löptid
  180 dgr - 3 år
  Räkneexempel: Ett lån om 200 000 kr, med en löptid på 6 mån och en nominell ränta på fast månadsavgift på 2957,70 kr, resulterar i en total kostnad av 217 746 kr. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Vanliga frågor och svar

Nej, CrediNord är inte bluff/bedrägeri. CrediNord är ett seriöst företag som ägs och drivs av CrediNord C/O Greenstep. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn.

CrediNord använder kreditupplysningsbolaget UC (Upplysningscentralen) för sina kreditupplysningar.

Nej, CrediNord accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan inte bli beviljad hos CrediNord om du har betalningsanmärkningar.

CrediNord betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Man loggar in på CrediNord genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av CrediNord

CrediNord är en långivare som erbjuder företagslån, stora som små. Lånen har inget krav på säkerhet och kan användas till vad som helst. Räntan på lånet är en fast månadsavgift och villkoren för lånet är rimliga. Låneansökan görs onlinelångivarens hemsida.

Vem passar CrediNord för?

Ett lån från CrediNord passar företag som vill låna mellan 10 000 kr och 1 000 000. Lånet passar således både när du är i behov av större lån som när du är i behov av mindre lån. CediNord beviljar lån till alla bolagsformer, såväl handelsbolag och enskilda firmor som kommanditbolag och aktiebolag.

För att få låna av CrediNord så måste företaget vara registrerat i Sverige. Företaget måste också ha varit aktivt i minst 6 månader och vissa typer av betalningsanmärkningar får inte förekomma (se företagslån med betalningsanmärkningar). Det ställs även krav på personlig borgen samt på att företagets beslutsfattare har en svensk folkbokföringsadress. Företaget måste även ha en omsättning på minst 300 000 kr årligen.

Läs mer: Låna pengar till företag utan krav på personlig borgen

Hur fungerar CrediNord?

CrediNord fungerar som de flesta långivare. För att ansöka så besöker du långivarens hemsida och fyller i en låneansökan. Ansökningsprocessen är snabb och låneansökan skickas in elektroniskt. Du verifierar din identitet med BankID.

Inom en timme så får du ett besked av långivaren. Om din ansökan beviljas och du accepterar lånets villkor så signerar du det och får det därefter utbetalt till ditt konto inom 24 timmar, förutsatt att du ansöker under kundtjänstens öppettider.

Om företaget

CrediNord grundades i Finland år 2019. Idag är långivaren verksam i flera europeiska länder, där man hjälper företag med finansieringslösningar.

Vid frågor kan CrediNords kundtjänst kontaktas via telefon och e-post. Kundtjänstens öppettider är vardagar kl. 08.00-16.00. CrediNord har även en FAQ-sida på hemsidan där du kan hitta svar på många vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till CrediNord

Besöksadress:
CrediNord C/O Greenstep
Lindövägen 72
602 28 Norrköping

E-post: kundservice@credinord.com
Telefonnummer: 08 446 870 01

Öppettider:
Måndag:08:00 - 16:00
Tisdag:08:00 - 16:00
Onsdag:08:00 - 16:00
Torsdag:08:00 - 16:00
Fredag:08:00 - 16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt