Elcykellån

Låna Pengar Till Elcykel: Bästa Elcykellånen 2024
Payup P icon
Loanstep

Bästa elcykellånet 2024

Loanstep är det bästa elcykellånet för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna, och kreditupplysningen genomförs hos Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode). Loanstep accepterar en betalningsanmärkning, förutsatt att den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Payups Topplista: Bästa elcykellånen 2024

 • LoanstepBäst Överlag 2024
 • Bank NorwegianBäst för Låg Ränta
 • EkomniNyast
 • FerratumBäst för Låg Kreditvärdighet
 • AdvisaBäst för Stora Belopp
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • LendoBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • FlexkontotBäst för Snabb Utbetalning
 • MeraxBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • ViaContoBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 29 st. elcykellån

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 25 st. erbjudanden
 • Kostnadsfritt första 14 dagarna
  Loanstep logo

  Loanstep

  Betyg: 4.0/5
  Lån mellan10 000 -
  25 000 kr
  Ränta22,59%
  Löptid1 dag -
  3 år
  Uppl.avgift0 kr
  Använder D&B
  Räntefri period
  Räntefritt erbjudande: 14 dagar för nya & återkommande kunder.
  Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.
 • Innovativ bank med attraktiva produkter
  Northmill logo

  Northmill

  Betyg: 4.5/5
  Kredit mellan1 000 -
  50 000 kr
  Ränta7,90 -
  25,90%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Utb. Dygnet runt
  Kontokredit
  Stöd för Trustly
  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr, med en löptid på 5 år och en rörlig nominell ränta på 13,9% (effektiv ränta på 16,88%), resulterar i en total kostnad av 36 237 kr, fördelat på 60 månadsbetalningar om 604 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 19 kr/mån.

Om lån till att köpa elcykel

Du vill köpa en elcykel och behöver låna pengar för att finansiera ditt köp. Nedan följer hur du gör, hur du går tillväga och saker att tänka på innan du ansöker om elcykellånet.

Olika lån att välja mellan

När man lånar pengar till att köpa en cykel så finns det olika slags lån att välja mellan, bland annat snabblån, privatlån och kreditlån. Samtliga är lån som inte har något krav på säkerhet, vilket innebär att lånet kan användas till vad som helst, däribland till att köpa en elcykel.

På grund av att utbudet av lån är stort så är det viktigt att man jämför lånen och de räntorna som man kan få med respektive lån för att hitta det lån som har de bästa lånevillkoren för ens egna köp.

Så jämför du lån

När du jämför lån så bör du titta på lånens effektiva ränta, återbetalningstid och förmåner. Har lånet en låg ränta? Är återbetalningstiden inom den ram du vill återbetala cykeln? Erbjuder lånet förmåner som kan göra lånet bättre för dig, exempelvis lån utan en kreditupplysning hos UC eller lån trots betalningsanmärkningar, och så vidare?

Hos Payup hittar du elcykellån som kan passa alla. Filtrera lånen utefter dina preferenser, förutsättningar, elcykelpris, och så vidare, för att hitta lånen som kan passa dina behov bäst.

Jämför därefter lånevillkoren och hitta det lån som du har råd med och som kan passa dina behov bäst. Klicka här för att komma igång.

Att tänka på innan du delbetalar elcykeln med ett lån

Innan du söker finansiering för köp av din elektriska cykel så är det viktigt att du planerar lånet och är säker på att du har råd med återbetalningarna som tillkommer varje månad. Denna kostnad får du alltid reda på av långivaren innan du kommer igång med lånet.

Se även till att inte låna mer än du har råd med. Om du har besparingar så kan det vara klokt att använda en del av dessa för att köpa elcykeln, så att du endast behöver lånet till en mindre summa av köpbeloppet. Eftersom du kommer att betala en kostnad för lånet så kan du tjäna på att låna ett så lågt belopp som möjligt. Klicka här för att komma igång med ett elcykellån.

Vanliga frågor och svar