Cykellån

Cykellån: Låna Pengar Till Cykelköpet 2024
Payup P icon
Loanstep

Bästa cykellånet 2024

Loanstep är det bästa cykellånet för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna, och kreditupplysningen genomförs hos Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode). Loanstep accepterar en betalningsanmärkning, förutsatt att den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Payups Topplista: Bästa cykellånen 2024

 • LoanstepBäst Överlag 2024
 • Bank NorwegianBäst för Låg Ränta
 • EkomniNyast
 • FerratumBäst för Låg Kreditvärdighet
 • AdvisaBäst för Stora Belopp
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • LendoBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • FlexkontotBäst för Snabb Utbetalning
 • MeraxBäst för Kreditupplysning hos Dun & Bradstreet
 • ViaContoBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 29 st. cykellån

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst snittränta

När du ser ett räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.

Lägst räntespann

Sorteringsalternativet Lägst räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.

Flest beviljade
Nyast
Hittade 25 st. erbjudanden
 • Kostnadsfritt första 14 dagarna
  Loanstep logo

  Loanstep

  Betyg: 4.0/5
  Lån mellan10 000 -
  25 000 kr
  Ränta22,59%
  Löptid1 dag -
  3 år
  Uppl.avgift0 kr
  Använder D&B
  Räntefri period
  Räntefritt erbjudande: 14 dagar för nya & återkommande kunder.
  Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.
 • Innovativ bank med attraktiva produkter
  Northmill logo

  Northmill

  Betyg: 4.5/5
  Kredit mellan1 000 -
  50 000 kr
  Ränta7,90 -
  25,90%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Utb. Dygnet runt
  Kontokredit
  Stöd för Trustly
  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr, med en löptid på 5 år och en rörlig nominell ränta på 13,9% (effektiv ränta på 16,88%), resulterar i en total kostnad av 36 237 kr, fördelat på 60 månadsbetalningar om 604 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 19 kr/mån.

Vad är ett cykellån?

Cykellån kan definieras som ett lån som används vid inköp av cyklar. Det är ett finansiellt verktyg som hjälper konsumenter att sprida kostnaden för en cykel över en viss tid, snarare än att betala hela summan på en gång. Precis som andra typer av lån kan cykellån ha olika räntesatser, löptider och villkor beroende på långivaren.

Cykellån kan vara särskilt fördelaktigt för dem som vill delbetala cyklar eller köpa dyrare cyklar, till exempel elcyklar, som har blivit alltmer populära men också bär en högre prislapp. Genom ett cykellån kan konsumenten dra nytta av en ny cykel direkt, samtidigt som man betalar av lånet över tid.

Vilka lån kan man välja mellan när man ska köpa cykel?

En vanlig cykel kostar vanligtvis mellan några tusen kronor till över tiotusentals kronor. Detta betyder att de lån du kan välja mellan i stort beror på hur mycket den cykel du planerar att köpa kostar. På Payup är följande alternativ de optimala, beroende på kostnaden för ditt cykelköp:

 • Privatlån (Blancolån): Privatlån, även känt som ”blancolån”, är de vanligaste lånealternativen för dem som vill delbetala köp, inklusive cykelköp. Dessa är lån som används till att delbetala olika köp och kan användas för att stycka upp betalningen av en cykel över en flera månaders tid. Lånebeloppen sträcker sig från 1000 kr upp till 600 000 kronor, så att du kan hitta ett lån som passar kostnaden för ditt cykelköp.
 • Snabblån: Ett snabblån kan också vara ett alternativ om du vill köpa cykeln så snabbt som möjligt och inte vill delbetala den. Du ansöker enkelt via internet genom att besöka långivarens hemsidan. Nackdelen med snabblån är att de har högre ränta än andra lån. Dessutom måste de återbetalas inom max 90 dagar. Se snabblån som inte är högkostnadskrediter.

Vilket lån bör man välja?

Om du vill finansiera ett cykelköp eller elcykelköp har du flera alternativ. Du kan som nämnt ofta delbetala cykeln eller låna pengar av en långivare. Du väljer själv vilket alternativ som passar dig bäst. Ett tips är att välja ett lån med låg ränta, så att du slipper betala mer än nödvändigt.

Att tänka på innan du lånar pengar

Innan du lånar bör du jämföra olika alternativ. Titta på den effektiva räntan, men också på hur många månader du har på dig att betala lånet. Läs också igenom långivarnas villkor.

Du bör också tänka på att ett lån medför ett ansvar. Har du möjlighet att sköta amorteringen i tid? Om du har en stabil ekonomi kan ett lån vara ett alternativ för att finansiera ett cykelköp. Om du däremot är osäker på din betalningsförmåga bör du vänta med att låna. Det kan vara fördelaktigt att överväga andra alternativ.

Vanliga frågor och svar