Finansiera elcykelköpet

Låna Pengar Till Elcykel: Bästa Elcykellånen 2023

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Loanstep

Bästa elcykellånet 2023 enligt Payup

Loanstep är det bästa elcykellånet för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån på belopp upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna och kreditupplysningen tas hos Bisnode. Loanstep godtar en betalningsanmärkning om den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Se ränta och villkor
Räkneexempel: Ett lån taget 2022-07-29 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85% bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49%. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SaveLend’s peer-to-peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Payups Topplista: Bästa elcykellånen 2023

 • LoanstepBäst Överlag 2023
 • LånekollBäst för Låg Ränta
 • BinlyNyast
 • SmspengarBäst för Låg Kreditvärdighet
 • Bank NorwegianBäst för Stora Belopp
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • AdvisaBäst för att Jämföra Flera Erbjudanden
 • FerratumBäst för Snabb Utbetalning
 • FlexkontotBäst för Kreditupplysning hos Bisnode
 • VivusBäst för Kreditupplysning hos Creditsafe

Jämför 28 st. elcykellån

Vi hjälper dig jämföra 28 st. långivare, kreditgivare och banker som erbjuder elcykellån för att du ska kunna hitta det alternativ som bäst passar dig 2023. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån nedan. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst effektiv snittränta När du ser ett effektivt räntespann, som 2,95 - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska effektiva ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst effektiv snittränta beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till lägst ränta visas först.
Lägst effektivt räntespannSorteringsalternativet Lägst effektivt räntespann visar lånen baserat på deras lägsta möjliga effektiva ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Flest beviljade
Nyast
 • Loanstep logo

  Loanstep

  Betyg: 4.0/5
  Lån mellan10 000 -
  25 000 kr
  Effektiv ränta33,46%
  Löptid1 dag -
  3 år
  Uppl.avgift0 kr
  Använder Bisnode
  Räntefri period
  Räntefritt erbjudande: 14 dagar för nya & återkommande kunder.
  Räkneexempel: Ett lån taget 2022-07-29 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85% bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49%. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SaveLend’s peer-to-peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.
 • Brixo logo

  Brixo

  Betyg: 4.0/5
  Kredit mellan3 000 -
  50 000 kr
  Effektiv ränta33,10%
  LöptidLöpande
  Uppl.avgift0 kr
  Använder Bisnode
  Kontokredit
  Stöd för Swish
  Räkneexempel: Ett lån om 10 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 28,95% (effektiv ränta på 33,10%), resulterar i en total kostnad av 11 640 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 970 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Om lån till att köpa elcykel

Du vill köpa en elcykel och behöver låna pengar för att finansiera ditt köp. Nedan följer hur du gör, hur du går tillväga och saker att tänka på innan du ansöker om elcykellånet.

Olika lån att välja mellan

När man lånar pengar till att köpa en cykel så finns det olika slags lån att välja mellan, bland annat snabblån, privatlån och kreditlån. Samtliga är lån som inte har något krav på säkerhet, vilket innebär att lånet kan användas till vad som helst, däribland till att köpa en elcykel.

På grund av att utbudet av lån är stort så är det viktigt att man jämför lånen och de räntorna som man kan få med respektive lån för att hitta det lån som har de bästa lånevillkoren för ens egna köp.

Så jämför du lån

När du jämför lån så bör du titta på lånens effektiva ränta, återbetalningstid och förmåner. Har lånet en låg ränta? Är återbetalningstiden inom den ram du vill återbetala cykeln? Erbjuder lånet förmåner som kan göra lånet bättre för dig, exempelvis lån utan en kreditupplysning hos UC eller lån trots betalningsanmärkningar, och så vidare?

Hos Payup hittar du elcykellån som kan passa alla. Filtrera lånen utefter dina preferenser, förutsättningar, elcykelpris, och så vidare, för att hitta lånen som kan passa dina behov bäst.

Jämför därefter lånevillkoren och hitta det lån som du har råd med och som kan passa dina behov bäst. Klicka här för att komma igång.

Att tänka på innan du delbetalar elcykeln med ett lån

Innan du söker finansiering för köp av din elektriska cykel så är det viktigt att du planerar lånet och är säker på att du har råd med återbetalningarna som tillkommer varje månad. Denna kostnad får du alltid reda på av långivaren innan du kommer igång med lånet.

Se även till att inte låna mer än du har råd med. Om du har besparingar så kan det vara klokt att använda en del av dessa för att köpa elcykeln, så att du endast behöver lånet till en mindre summa av köpbeloppet. Eftersom du kommer att betala en kostnad för lånet så kan du tjäna på att låna ett så lågt belopp som möjligt. Klicka här för att komma igång med ett elcykellån.

Relaterat: Hur vet man vad en bra låneränta är?

Vanliga frågor och svar