Blipp

Blipp Lån 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Payup graderar lån med hjälp av fem avgörande faktorer:

 • Kostnad: Vi bedömer räntor som fördelaktiga om de är relativt låga jämfört med andra marknadsalternativ, med tanke på ekonomiska förändringar.
 • Beviljandegrad: Långivarens beviljandegrad mäts genom antalet Payup-besökare vars ansökningar godkänts. Ju fler godkända ansökningar, desto högre beviljandegrad.
 • Transparens: Vi värderar tillgänglighet och förståelighet av produktinformation, som FAQ, informativa artiklar, kostnadskalkylatorer och räkneexempel.
 • Kundtjänst: Kundtjänstens kvalitet baseras på tillgänglighet, öppettider och kontaktalternativ. Vi bedömer bland annat telefon- och e-postkontakt, öppettider över 4 timmar per dag, tillgänglighet under helger och möjlighet till chattkontakt.
 • Trustpilot-betyg: Ett högt Trustpilot-betyg indikerar nöjda kunder och en proaktiv kundtjänst som strävar efter hög kundnöjdhet.

Betygen från de olika kategorierna sammanvägs för att ge lånen ett sammantaget Payup-betyg, som sträcker sig från 1 (dåligt) till 5 (utmärkt). För att förstå bakgrunden till betyget kan du läsa vår detaljerade recension av lånet. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.

Därav betyget: Förenkla processen när du ska köpa eller sälja bil. Blipp garanterar så att din bilaffär går rätt till. Blipp kan erbjuda lån till ditt nya bilköp och ge dig rådgivning genom köpprocessen.

Vi samarbetar inte längre med Blipp och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Northmill.
Hoppa till recension
 • Hjälper dig med bilköpet, hela vägen
  Blipp logo

  Blipp

  Lån mellan
  50 000 -
  1 500 000 kr
  Ränta
  0%
  Löptid
  3 år -
  12 år
  Uppl.avgift
  595 kr
  Billån
  Detaljerad information om Blipp
  EgenskapInformation
  Lånebelopp50 000 - 1 500 000 kr
  Ränta (Effektiv)0% (0%)
  Löptid3 år - 12 år
  KreditupplysningUC
  Uppläggningsavgift595 kr
  Aviseringsavgift45 - 55 kr/mån
  Förseningsavgifter
  • Påminnelseavgift: 60 kr
  • Dröjsmålsränta: 1,25% per månad
  • Inkassoavgift: 180 kr
  Andra avgifter
  • Aviseringsavgift: För autogiro uppgår aviseringsavgiften till 45 kr per månad, medan det för pappersfaktura kostar 55 kr per månad.
  UtbetalningstidDirekt utbetalning till alla storbanker under öppettider.
  Utbetalning under helg/kvällBlipp erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
  BetalningsanmärkningarJa, Blipp accepterar betalningsanmärkningar.
  Räntefri periodNej, Blipp erbjuder ingen räntefri period.
  Samla lånNej, Blipp erbjuder inte samlingslån.
  MedsökandeNej, Blipp tillåter inte medsökande.
  Krav

  För att få lån hos Blipp behöver du uppfylla följande krav:

  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 10 000 kr/mån
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Låna med mobilenJa, hos Blipp kan du låna med mobilen.
  Räkneexempel: Ett lån om 200 000 kr, med en löptid på 3 år och en rörlig nominell ränta på 4,95% (effektiv ränta på 5,45%), resulterar i en total kostnad av 73 764 kr, fördelat på 36 månadsbetalningar om 2049 kr vardera. Uppläggningsavgift: 595 kr. Aviseringsavgift: 45 - 55 kr/mån.

Fördelar

 • Billån för köp och sälj av begagnade bilar.
 • Gratis rådgivning och hjälp genom hela köp- och säljprocessen.
 • Låg ränta på billånet.
 • Snabbt besked och snabb utbetalning.
 • Begagnad bil som säkerhet för billånet.
 • Gratis försäkring i 14 dagar.
 • Första billånet som du kan få för att köpa bilar från Blocket.

Nackdelar

 • Inga leasingalternativ för privatpersoner som köper nya bilar.

Vanliga frågor och svar

Nej. Blipp är inte bluff/bedrägeri. Blipp är ett svenskt företag som ägs och drivs av Blipp AB, med säte i Stockholm, Sverige. Blipp står under Finansinspektionens tillsyn.

Blipp använder kreditupplysningsbolaget UC (Upplysningscentralen) för sina kreditupplysningar.

Ja, Blipp accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Blipp även om du har betalningsanmärkningar.

Blipp betalar ut direkt till alla storbanker under öppettider.

Man loggar in på Blipp genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Blipp

Blipps kredit eller lån är ett av de smidigaste alternativen för dig som vill köpa en bil, ny som begagnad av en privatperson. Utöver att få låna pengar till bilköp gör Blipp även en omfattande bakgrundskontroll och sållar bort dåliga bilar så att du inte köper grisen i säcken. Blipps personal är med dig genom hela bilköpet och guidar dig med personlig rådgivning, ägarbyten, genom att lösa gamla billån och betalningsprocessen. Du får även en gratis försäkring i 14 dagar och kan teckna en 1 års garanti som kan bakas in i lånet.

Att hitta en bil kan vara både enkelt och svårt. Enkelt eftersom det finns så många bilar därute, men svårt eftersom man vill ha en bra bil som inte ställer till med bekymmer. Det som kan bli huvudbry vid ett bilköp är allt som kommer omkring, det vill säga bilens skick, om säljaren är seriös och om priset är korrekt. När du väl har hittat en bil som intresserar blir Blipp din högra hand och löser resten både genom att låna dig pengar till bilen så att du kan köpa den på avbetalning och genom att kontrollera att allt står rätt till.

Även om du ännu inte hittat en bil du vill köpa, kan du be om ett lånelöfte från Blipp. Då kan du vara redo när bilen dyker upp.

För företagare så finns alternativet att leasa en företagsbil med hjälp av Blipp.

Om företaget Blipp

Blipp grundades av bilexperterna Jonny Lindén och Filip Samuelsson som genom många år i branschen fått erfara vad kunder som köper bil främst råkar ut för och vad svårigheterna är. Deras främsta tanke är att erbjuda smidiga bilaffärer mellan privatpersoner, till exempel vid försäljning på Blocket.

Bilaffärer mellan privatpersoner görs varje dag men det är inte alltid som det går helt smärtfritt. Här ville Blipp sticka ut genom att ge säkerhet från start till mål.

Kontaktuppgifter till Blipp

Besöksadress:
Blipp AB
Östermalmsgatan 87E
114 59 Stockholm

E-post: hej@blipp.se
Telefonnummer: 010-1060606

Öppettider:
Måndag:10:00 - 17:00
Tisdag:10:00 - 17:00
Onsdag:10:00 - 17:00
Torsdag:10:00 - 17:00
Fredag:10:00 - 17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt