Varför Slantar

Slantar Lån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Slantar kan du låna mellan 10 000 kr och 30 000 kr. Lånet är inte en högkostnadskredit och sträcker sig från ett till fem år. Ingen kreditupplysning tas hos UC, istället gör Slantar den hos Bisnode. Betalningsanmärkningar accepteras.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Slantar erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC. Lånebeloppen sträcker sig från 10 000 upp till 30 000 kr och betalningsanmärkningar godtas. Lånet är inte en högkostnadskredit. Löptiden för lånet är 1-5 år.

Vi samarbetar inte längre med Slantar och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Extralånet.
 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Slantar

  Slantar

  Lån mellan10 000 -
  30 000 kr
  Effektiv ränta28,07%
  Löptid1 år -
  5 år
  min. Ålder20
  Utan UC
  Bet.anm. OK
  Se lån
  Krav för att få lån hos Slantar:
  • Måste vara minst 20 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Räkneexempel: Ett lån om 10 000 kr, med en löptid på 3 år och en nominell ränta på 25% (effektiv ränta på 28,07%), resulterar i en total kostnad av 14 328 kr, fördelat på 36 månadsbetalningar om 398 kr vardera. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Fördelar

 • Ingen kreditupplysning hos UC.
 • Skälig ränta.
 • Betalningsanmärkningar är OK.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Minst 20 år ålderskrav.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Slantar säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Slantar är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Slantar är ett seriöst företag som ägs och drivs av Untie Lending AB. Slantar står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Slantar?

Slantar använder Bisnode.

Accepterar Slantar betalningsanmärkningar?

Ja, Slantar accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Slantar även om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Slantar ut?

Slantar betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Vad krävs för att få lån hos Slantar?

För att få lån hos Slantar krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Måste ha fyllt 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Hur loggar man in på Slantar?

Du loggar in på Slantars hemsida. Logga in

Komplett recension

Slantar erbjuder mindre privatlån. Det är lån som inte är högkostnadskrediter och som har en längre löptid jämfört med snabblån.

I regel är privatlån ”lån utan säkerhet”, vilket betyder att de kan användas till vad som helst.

För att få ett lån hos Slantar så besöker du långivarens hemsida och gör en ansökan. Du legitimerar dig med BankID. Pengarna betalas ut till ditt konto inom 2 arbetsdagar och återbetalas månadsvis.

Slantar gör inte en kreditupplysning hos UC. I stället så använder långivaren Bisnode, vilket inte påverkar din kreditvärdighet när du ansöker om lånet. Hur påverkar kreditupplysningar min kreditvärdighet?

Vem passar Slantar för?

Slantar passar när du behöver ett mindre lån på max 30 000 kr. Med ett lån från Slantar så kan du betala för oförutsedda utgifter eller stå för mindre kostnader såsom att köpa nya däck eller förlänga utlandsresan. Lånet från Slantar kan användas till vad som helst.

Långivaren kan vara ett val för dig som har lägre kreditvärdighet. Slantar tar inte en kreditupplysning via UC, vilket innebär att din låneansökan inte kommer att ha någon påverkan på din kreditvärdighet. Om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare så kan Slantar fortfarande bevilja ett lån. Fler långivare som beviljar trots betalningsanmärkningar.

Du som vill låna hos Slantar måste ha ett svenskt bankkonto, BankID och ett svenskt mobilnummer. Du måste även vara minst 20 år gammal och ha en svensk folkbokföringsadress.

Hur fungerar Slantar?

För att låna pengar hos Slantar besöker du långivarens hemsida. Hos långivaren väljer du först det lånebelopp som du vill ha samt en amorteringstid som passar dig. Därefter klickar du på ”Ansök” och går vidare till ansökningsformuläret. Du fyller i dina uppgifter och skickar sedan in din ansökan. Du verifierar din identitet med BankID.

Om din ansökan beviljas så betalas lånet ut till ditt bankonto. Utbetalningen sker inom 2 arbetsdagar.

Om företaget

Bakom Slantar står företaget Untie Lending AB. Långivarens kundtjänst kan nås via telefon eller genom kontaktformuläret på hemsidan. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag kl. 09.00-15.00. För svar på vanliga frågor kan du även besöka långivarens FAQ-sida på hemsidan.

Vad Slantar erbjuder

Hos Slantar får du ett lån. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Slantar görs kreditupplysningen hos Bisnode.

Maxbeloppet som du kan låna är: 30 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan är 28,07 %. Ett lån om 10 000 kr, med en löptid på 3 år och en nominell ränta på 25% (effektiv ränta på 28,07%), resulterar i en total kostnad av 14 328 kr, fördelat på 36 månadsbetalningar om 398 kr vardera. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Untie Lending AB
Box 396
541 28 Skövde

E-post: Formulär på hemsidan
Telefonnummer: 08-145558

Öppettider:

Måndag:09:00-17:00
Tisdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt