Kom igång

Låna Pengar Till Bröstoperation

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Advisa

Bästa lånet för att betala för en bröstoperation 2023 enligt Payup

Advisa är det bästa lånet för att betala för en bröstoperation enligt Payup. Advisa är en låneförmedlare som samarbetar med över 30 olika långivare. Du kan ansöka hos dem och få flera olika låneerbjudanden att välja mellan. En ansökan är inte bindande, vilket innebär att du inte behöver gå vidare med något av låneerbjudandena om de inte passar. Du kan låna från 5000 upp till 600 000 kr, och kreditupplysningen tas hos UC.

Se Advisas villkor
Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Payups Topplista: Bästa lånen för att delbetala bröstoperationen 2023

Jämför lån till bröstoperation

Vi hjälper dig jämföra alla långivare, kreditgivare och banker som erbjuder lån till bröstoperation 2023. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Villkor för lån till bröstoperation:

Lägsta lånebelopp2 000 kr
Högsta lånebelopp600 000 kr
Lägsta ränta4,01%
Högsta ränta33,18%
Uppläggningsavgift mellan179 kr - 595 kr
Löptid mellan1 dag - 20 år

Räkneexempel

Ett lån om 20 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 24,95% (effektiv ränta på 28,01%), resulterar i en total kostnad av 22 805 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 1901 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Krav för att ansöka

För att ansöka om ett lån till bröstoperation genom Payup behöver du uppfylla följande krav:

 • Myndig (18 år gammal eller äldre).
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Har ett bankkonto hos en svensk bank.
 • Har en tillräcklig inkomst för att betala tillbaka lånet.
 • Har inga skulder hos Kronofogden.
 • Uppfyller långivarens specifika krav, som du ser när du klickar på Detaljer bredvid långivaren i listan.
Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst ränta (genomsnittlig) När du ser ett räntespann, som 2,95% - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst ränta (genomsnittlig) beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till låg ränta visas först.
Lägst ränta
(spann)Sorteringsalternativet Lägst ränta (spann) visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Högst beviljandegrad
Nyast
 • Advisa logo

  Advisa

  Betyg: 4.0/5 Payup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Lån mellan5 000 -
  600 000 kr
  Effektiv ränta4,54 -
  33,18%
  Löptid1 år -
  20 år
  Ålderskrav18 år
  Låneförmedlare
  Accepterar medsökande

  Detaljerad information om Advisa

  EgenskapInformation
  KreditupplysningUC
  UppläggningsavgiftBeror på långivare
  AdministrationsavgiftBeror på långivare
  UtbetalningUtbetalning sker till alla banker inom 1-2 arbetsdagar.
  Utbetalning under helg/kvällAdvisa erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
  BetalningsanmärkningarJa, Advisa accepterar betalningsanmärkningar.
  Räntefri periodNej, Advisa erbjuder ingen räntefri period.
  Samla lånJa, Advisa erbjuder samlingslån.
  MedsökandeJa, Advisa tillåter medsökande.
  Antal samarbetspartnersAdvisa samarbetar med 40 olika banker och långivare.
  Krav

  För att få lån hos Advisa behöver du uppfylla följande krav:

  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Låna med mobilenJa, hos Advisa kan du låna med mobilen.
  Räkneexempel: Ett lån om 600 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 7,95% (effektiv ränta på 8,25%), resulterar i en total kostnad av 626 150 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 52 179 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.
 • Enkelfinans logo

  Enkelfinans

  Betyg: 2.5/5 Payup graderar lån baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, transparens, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Lån mellan5 000 -
  600 000 kr
  Effektiv ränta4,02 -
  33,18%
  Löptid1 år -
  20 år
  Ålderskrav18 år
  Låneförmedlare
  Accepterar medsökande

  Detaljerad information om Enkelfinans

  EgenskapInformation
  KreditupplysningUC
  UppläggningsavgiftBeror på långivare
  AdministrationsavgiftBeror på långivare
  UtbetalningUtbetalning sker till alla banker inom 1-2 arbetsdagar.
  Utbetalning under helg/kvällEnkelfinans erbjuder inte utbetalning under helg/kväll.
  BetalningsanmärkningarJa, Enkelfinans accepterar betalningsanmärkningar.
  Räntefri periodNej, Enkelfinans erbjuder ingen räntefri period.
  Samla lånJa, Enkelfinans erbjuder samlingslån.
  MedsökandeJa, Enkelfinans tillåter medsökande.
  Antal samarbetspartnersEnkelfinans samarbetar med 39 olika banker och långivare.
  Krav

  För att få lån hos Enkelfinans behöver du uppfylla följande krav:

  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 10 000 kr/mån
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Låna med mobilenJa, hos Enkelfinans kan du låna med mobilen.
  Räkneexempel: Ett lån om 225 000 kr, med en löptid på 10 år och en nominell ränta på 5,95% (effektiv ränta på 6,12%), resulterar i en total kostnad av 299 078 kr, fördelat på 120 månadsbetalningar om 2492,32 kr vardera. Uppläggningsavgift: Beror på långivare. Aviseringsavgift: Beror på långivare.

Varför låna pengar till bröstoperation?

Plastikkirurgi, särskilt bröstoperation som bröstförstoring, bröstförminskning och bröstlyft, kan vara en betydande investering. Eftersom de inte alltid täcks av sjukförsäkringar, kan det vara svårt att samla ihop pengar för operationen. Att låna pengar för bröstförstoring ger dig möjligheten att genomföra operationen utan att behöva vänta tills du har sparat upp hela beloppet.

Lånealternativ för plastikkirurgi

Kreditkort

Kreditkort kan användas för att finansiera medicinska ingrepp, inklusive plastikkirurgi. Det är dock viktigt att notera att kreditkort generellt har högre räntor än andra låneformer och de har sällan räntefria perioder för sådana utgifter.

Privatlån

Du kan även ta ut ett privatlån från din bank eller en annan långivare. Med privatlån kan du vanligtvis låna en större summa pengar än med ett kreditkort, och du kan betala tillbaka det över en längre period.

Medicinska lån

Vissa finansiella institutioner erbjuder lån specifikt för medicinska ingrepp. Dessa kan ha konkurrenskraftiga räntor och långivarna kanske har större förståelse för dina behov. Du kan ofta hitta sådana lån genom din klinik, om de samarbetar med en långivare som har särskilda erbjudanden till deras kunder.

Att jämföra lån för bröstoperation

Det är viktigt att jämföra olika lån innan du bestämmer dig. Nedan följer några faktorer att tänka på:

 • Ränta: Kontrollera räntan på lånet. Ju högre ränta, desto mer kommer du att behöva betala tillbaka.
 • Lånevillkor: Läs igenom villkoren för lånet noggrant. Hur länge har du på dig att betala tillbaka lånet? Finns det några extra avgifter?
 • Månadskostnad: Hur mycket kommer du att behöva betala varje månad? Är det en summa som du kan hantera inom din nuvarande budget?

Att ansöka om lån för bröstoperation

När du har valt vilken typ av lån du vill ansöka om, är nästa steg att faktiskt ansöka om det. Processen för att ansöka genom Payup följer så här:

 1. Jämför långivare: Med hjälp av våra verktyg kan du jämföra olika långivare baserat på deras räntor, villkor och krav. Ta din tid att analysera varje alternativ och välja den långivare som bäst passar dina behov och din ekonomiska situation.
 2. Gör en ansökan: När du har valt en långivare, är nästa steg att gå vidare och göra en ansökan. Du kommer att behöva fylla i vissa uppgifter om dig själv och din ekonomi.
 3. Invänta svar: Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att behöva vänta på ett svar från långivaren. Tiden det tar att få ett svar kan variera beroende på långivaren, men generellt bör du få ett svar inom några dagar.

Tips för att hantera lånet

Att ta ett lån för bröstoperation är ett stort åtagande, och det är viktigt att du har en plan för hur du ska hantera återbetalningen. Nedan följer några detaljerade tips om hur du bäst hanterar ditt lån:

Skapa en budget

Att skapa en budget är ett viktigt första steg när du tar ut ett lån. Det ger dig en tydlig bild över dina inkomster och utgifter, och hjälper dig att se hur mycket du kan klara av att betala på ditt lån varje månad.

För att göra detta, börja med att lista alla dina inkomstkällor och utgifter. Glöm inte att inkludera kostnader som hyra, mat, räkningar, och andra regelbundna utgifter. Då kan du beräkna hur mycket pengar du har kvar efter att dessa nödvändiga kostnader är betalda. Denna summa kommer att visa hur mycket du kan tillåta dig att betala mot ditt lån varje månad.

Undvik att ta på dig mer skuld

När du har ett lån, är det viktigt att undvika att ta på dig mer skuld om det är möjligt. Att ta på sig mer skuld kan göra det svårare att betala tillbaka ditt befintliga lån, och kan leda till en skuldspiral.

Detta innebär att du bör undvika impulsköp och onödiga utgifter, och verkligen tänka igenom alla större inköp. Det är också en bra idé att ha en nödfond för oväntade utgifter, så att du inte behöver ta på dig mer skuld om något oförutsett händer.

Prioritera din skuld

Om du har flera lån eller kreditkortsskulder, är det viktigt att prioritera dessa rätt. Generellt sett bör du fokusera på att betala tillbaka de skulder med högst ränta först, eftersom de kostar dig mest pengar i längden. Genom att betala tillbaka dem först kan du spara pengar i det långa loppet.

Detta betyder inte att du bör ignorera dina andra skulder. Fortsätt att uppfylla de minsta betalningskraven på alla dina skulder för att undvika sena betalningsavgifter och skador på din kreditvärdighet.

Vanliga frågor och svar

Kan jag låna pengar för bröstoperation trots betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att låna pengar för bröstoperation trots betalningsanmärkning, men det kan vara svårare och du kan förvänta dig högre räntor.

Vad händer om jag inte kan betala tillbaka mitt lån?

Om du inte kan betala tillbaka ditt lån kan det leda till allvarliga konsekvenser, inklusive skada på din kreditvärdighet. Kontakta din långivare så snart som möjligt om du tror att du kan ha svårigheter att göra dina betalningar.

Kan jag dra av kostnaden för bröstoperation på min skatt om jag lånar pengar till operationen?

Generellt sett är kosmetiska ingrepp som bröstoperation inte avdragsgilla på skatten. Dock kan det finnas undantag om ingreppet utförs av medicinska skäl och inte endast av estetiska. Kontakta Skatteverket för att få detaljerad information för ditt specifika fall.

Kan jag använda mitt bolån för att finansiera min bröstoperation?

Ja, det kan vara möjligt att dra nytta av hemmets eget kapital genom ett bolån för att finansiera operationen, men det är viktigt att noggrant se över denna metod, eftersom även om räntorna för bolån ofta kan vara lägre än andra typer av lån, innebär det också risker. Om du misslyckas med att återbetala ditt bostadslån kan du riskera att förlora ditt hem.