Varför Ordna Bolån

Ordna Bolån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Ordna Bolån är en jämförelsetjänst för bolån. Lånebeloppen sträcker sig upp till 20 000 000 kr. Genom Ordna Bolån kan du ansöka om bolån, få erbjudanden från flera olika långivare, jämföra villkoren och välja det bolån som passar din situation bäst. Ordna Bolån erbjuder även jämförelser av privatlån.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Ordna Bolån är en låneförmedlare, genom vilken du kan hitta bolån på upp till 20 000 000 kr samt privatlån på upp till 600 000 kr. Ansökningsprocessen är snabb och du kan få svar från upp till 20 olika långivare.

 • Ordna Bolån
  Ordna Bolån
  Lån mellan10 000 -
  15 000 000 kr
  Effektiv ränta3% -
  21,82%
  Löptid1 år -
  18 år
  min. Ålder20
  Låneförmedlare
  Se lån
  Krav för att få lån hos Ordna Bolån:
  • Minst 20 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  Räkneexempel: Vid ett lån på 150 000 kr, återbetalningstid 12 år med en nominell ränta på 5,37 % (effektiv ränta 5,5 %) ger en totalkostnad på 205 200 kr för lånet (1 425 kr per månad, 144 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Låneförmedlare; en ansökan, erbjudanden från upp till 20 olika långivare.
  • En enda kreditupplysning.
  • Fördelaktig ränta.
  • Snabb ansökningsprocess.
  • Snabbt svar.
  • Betalningsanmärkningar kan godtas.
  Nackdelar
  • Minst 20 år ålderskrav.
  • Du måste ha inkomst av tjänst eller pension för att få använda tjänsten.

  Jämför med andra lån

  Vanliga frågor och svar

  Är Ordna Bolån säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Ordna Bolån är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Ordna Bolån är ett seriöst företag som ägs och drivs av Ordna AB. Ordna Bolån står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Vilken kreditupplysning använder Ordna Bolån?

  Ordna Bolån använder UC (Upplysningscentralen).

  Accepterar Ordna Bolån betalningsanmärkningar?

  Nej, Ordna Bolån accepterar inte betalningsanmärkningar.

  När betalar Ordna Bolån ut?

  Ordna Bolån betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

  Vad krävs för att få lån hos Ordna Bolån?

  För att få lån hos Ordna Bolån krävs det att du uppfyller följande krav:

  • Måste ha fyllt 20 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Måste ha en inkomst på minst 10 000 kr/mån

  Hur loggar man in på Ordna Bolån?

  Du loggar in på Ordna Bolåns hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Ordna Bolån, tidigare Comboloan, hjälper dig med att jämföra och hitta bolån samt privatlån. Eftersom Ordna Bolån är en låneförmedlare så lånar de inte pengar ut själva utan förmedlaren är en mellanhand mellan långivare och låntagare. Genom Ordna Bolån så kan du göra en ansökan, genomgå en kreditupplysning och därefter få låneerbjudanden från upp till 20 olika långivare. Du kan jämföra erbjudandenas lånevillkor och därefter välja lånet som passar din situation bäst. Du kan också välja att inte gå vidare med något utav erbjudandena som du får. Att ansöka hos Ordna Bolån kostar inget och är inte bindande.

  Hos Ordna Bolån så ligger fokus på bolån, dock så erbjuder man även låneförmedling av traditionella privatlån. Lånebeloppet som man kan få för bolån uppgår som max till 20 000 000 kr och för privatlån 600 000 kr.

  Hur fungerar Ordna Bolån?

  För att använda Ordna Bolån så gör du en ansökan på Ordna Bolåns hemsida. Du väljer lånebelopp, löptid, anger uppgifter och din ekonomi, varefter du skickar in din ansökan och signerar den med ditt BankID. Ansökningsprocessen tar inte mer än några minuter att slutföra.

  När Ordna Bolån fått in din ansökan så skickas den vidare till Ordna Bolåns samarbetspartners. De kommer att granska din ansökan och sedan återkoppla med låneerbjudanden. Som mest så kan du få erbjudanden från upp till 20 olika långivare.

  Att ansöka innebär inte att du förbinder dig till att låna. Du bestämmer själv om något av lånen som du får känns intressant och i annat fall så kan du även avstå. Det kostar inget att ansöka. Om du bestämmer dig för ett utav lånen så signerar du det med ditt BankID och därefter så betalas lånet ut till ditt bankkonto.

  Läs mer: Billigaste privatlånen 2023

  Vem passar Ordna Bolån för?

  Ordna Bolån passar dig som vill hitta ett bolån eller privatlån med bra ränta och rimliga lånevillkor. Precis som namnet antyder så handlar Ordna Bolån främst om att hjälpa dig med att hitta rätt bolån. Därför är det i första hand ett alternativ för dig som söker just ett bolån för att köpa bostad.

  Tjänsten passar även dig som söker ett lån på ett lägre belopp, som ett lån till att köpa en ny dator, soffa eller betala för några extra dagar på semestern. Tjänsten kan också passa om du vill göra en större investering i din bostad, ha råd med kontantinsats till ett nytt bostadsköp eller för att samla befintliga lån.

  Du som vill använda Ordna Bolån måste vara 20 år gammal, folkbokförd i Sverige samt ha en inkomst från tjänst eller pension på minst 100 000 kr årligen.

  Om företaget

  Ordna Bolån ägs och drivs av bolaget Ordna AB. Tjänstens kundservice kan kontaktas via telefon, mejl eller genom kontaktformuläret på hemsidan. Kundsupporten har öppet på vardagar mellan kl. 08.00-18.00.

  Vad Ordna Bolån erbjuder

  Hos Ordna Bolån får du ett bolån. Uppläggningsavgiften är: 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Ordna Bolån görs kreditupplysningen hos UC.

  Maxbeloppet som du kan låna är: 600 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig mellan 3 % och 21,82 %. Vid ett lån på 150 000 kr, återbetalningstid 12 år med en nominell ränta på 5,37 % (effektiv ränta 5,5 %) ger en totalkostnad på 205 200 kr för lånet (1 425 kr per månad, 144 avbetalningar).

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Ordna AB
  Vasagatan 28
  111 20 Stockholm

  E-post: info@ordnabolan.se
  Telefonnummer: 020-25 26 26

  Öppettider:

  Måndag:09:00-18:00
  Tisdag:09:00-18:00
  Onsdag:09:00-18:00
  Torsdag:09:00-18:00
  Fredag:09:00-15:30
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.