Varför Morrow Bank

Morrow Bank Lån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Morrow Bank kan du låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr. Ansökningsprocessen är snabb och besked på inskickad ansökan ges direkt. Långivaren har en konkurrenskraftig ränta och du kan få amorteringsfria månader.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Morrow Bank erbjuder blancolån på olika belopp upp till 500 000 kr. Räntan är låg, återbetalningstiden är flexibel, ansökningsprocessen är snabb och kraven för att få ett lån är låga. Morrow Bank erbjuder även andra tjänster, såsom sparkonton, kreditkort och mer.

 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Morrow Bank

  Morrow Bank

  Lån mellan10 000 -
  500 000 kr
  Effektiv ränta5,17 -
  43,15%
  LöptidFlexibel
  min. Ålder20
  Se lån
  Krav för att få lån hos Morrow Bank:
  • Måste vara minst 20 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Måste ha en betalningshistorik utan betalningsanmärkningar
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 140 000 kr, med en löptid på 5 år och en nominell ränta på 10,25% (effektiv ränta på 11,47%), resulterar i en total kostnad av 182 246 kr, fördelat på 60 månadsbetalningar om 3037 kr vardera. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: 35 kr/avi.

Fördelar

 • Besked på inskickad ansökan ges direkt.
 • Förmånlig ränta.
 • Amorteringsfria månader.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Betalningsanmärkningar tillåt inte.
 • Minst 20 år ålderskrav.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Morrow Bank säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Morrow Bank är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Morrow Bank är ett seriöst företag som ägs och drivs av Morrow Bank ASA. Morrow Bank står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Morrow Bank?

Morrow Bank använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar Morrow Bank betalningsanmärkningar?

Nej, Morrow Bank accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan inte bli beviljad hos Morrow Bank om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Morrow Bank ut?

Morrow Bank betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Vad krävs för att få lån hos Morrow Bank?

För att få lån hos Morrow Bank krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Måste ha fyllt 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Hur loggar man in på Morrow Bank?

Du loggar in på Morrow Banks hemsida. Logga in

Komplett recension

Morrow Bank, tidigare Komplett Bank, är ett kreditinstitut som erbjuder många olika lånetjänster och produkter. Privatlånet som kan fås hos Morrow Bank är ett lån utan krav på säkerhet, det har en låg och förmånlig ränta med en flexibel återbetalningstid.

Eftersom att lånet från Morrow Bank inte har ett säkerhetskrav så kan det användas till vad som helst, såsom att betala för oväntade utgifter, betala för en renovering i hemmet, finansiera en spännande semester med familjen eller till annan konsumtion. Lånen har en skälig ränta och kan återbetalas under många år.

Till skillnad från många andra privatlån så är räntan hos Morrow Bank låg, samtidigt som man kan ansöka om höga lånebelopp. Ansökningsprocessen är enkel och besked på om ens ansökan blivit beviljad ges i regel direkt.

Vem passar Morrow Bank för?

Morrow Bank den som behöver ett långsiktigt lån med goda villkor. Eftersom lånets återbetalningstid är flexibelt och tänkt för långsiktighet, samtidigt som räntan är låg så är Morrow Bank ett alternativ för den som söker ett lån åt större konsumtion, såsom för att finansiera kontantinsatsen till ett husköp, renovera i hemmet eller köpa en ny bil.

Morrow Bank erbjuder även lösningar för de som vill samla sina lån. Genom Morrow Bank så kan du få ett nystartslån för att samla ihop dina befintliga lån och sänka dina lånekostnader.

Om du vill låna hos Morrow Bank så måste du vara minst 20 år gammal. Du måste även ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Konto i en svensk bank, mobilnummer och BankID är andra krav som ställs. Långivaren beviljar inte lån till konsumenter som har betalningsanmärkningar.

Relaterat: Låna pengar med betalningsanmärkning

Hur fungerar Morrow Bank?

Morrow Bank har en enkel ansökningsprocess. För att låna besöker du långivarens hemsida och ansöker om lånet online. Du fyller i uppgifterna som krävs och skickar sedan in din ansökan och signerar med BankID. När din ansökan mottagits så gör Morrow Bank en kreditupplysning och bedömer betalningsförmåga. Inom några minuter så får du ett besked på om din ansökan beviljas direkt på skärmen.

Om din ansökan beviljas så betalas lånet ut till dig. Du betalar tillbaka ett delbelopp varje månad tills hela lånet blivit betalt. Du kan välja att inte amortera på lånet vissa månader.

Om företaget

Morrow Bank grundades i Norge år 2014. Idag hjälper man även kunder i Sverige, Finland och Tyskland med olika finansieringslösningar. Utöver privatlån så erbjuder Morrow Bank även kreditkort och sparkontolösningar genom sina produkter Komplett Bank Mastercard och Morrow Bank sparkonto.

Långivaren erbjuder kundsupport via telefon, kontaktformulär och e-post. Kundtjänstens öppettider är måndag-fredag kl. 09.00-16.00. För svar på vanliga frågor kan du även besöka långivarens FAQ-sida på hemsidan.

Vad Morrow Bank erbjuder

Hos Morrow Bank får du ett lån. Uppläggningsavgiften är 495 kr. Aviavgiften är: 35 kr/avi. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Morrow Bank görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 500 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig från 5,17 % upp till 43,15 %. Ett lån om 140 000 kr, med en löptid på 5 år och en nominell ränta på 10,25% (effektiv ränta på 11,47%), resulterar i en total kostnad av 182 246 kr, fördelat på 60 månadsbetalningar om 3037 kr vardera. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: 35 kr/avi.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Morrow Bank ASA
Vollsveien 2A
1366 Lysaker, Norge

E-post:
Telefonnummer: (+46) 08 403 096 00

Öppettider:

Måndag:09:00-14:00
Tisdag:09:00-14:00
Onsdag:09:00-14:00
Torsdag:09:00-14:00
Fredag:09:00-14:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt