Varför Lån För Alla

Lån För Alla: 2023 recension

Allt du behöver veta

Lån För Alla är en jämförelsetjänst för dig som har svårt för att få lån. Du kan hitta lån på mellan 5000 kr och 600 000 kr. Goda chanser till att få en låg ränta.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Jämförelsetjänsten Lån För Alla gör det enklare att hitta lån trots låg kreditvärdighet. Med Lån För Alla kan du ansöka om lån från 5000 kr upp till 600 000 kr. Goda chanser till att bli beviljad lån trots låg kreditvärdighet.

Vi samarbetar inte längre med Lån För Alla och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Zmarta.
 • Lån För Alla
  Lån För Alla
  Lån mellan5 000 -
  600 000 kr
  Effektiv ränta2,95% -
  29,9%
  Löptid1 år -
  15 år
  min. Ålder18
  Bet anm OK
  Låneförmedlare
  Se lån
  Krav för att få lån hos Lån För Alla:
  • Minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inkomst på minst 100 000 kr/år
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  Räkneexempel: Vid ett lån på 180 000 kr, återbetalningstid 10 år med en nominell ränta på 6,65 % (effektiv ränta 6,86 %) ger en totalkostnad på 246 915 kr för lånet (2 058 kr per månad, 120 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Fördelar

  • Låneförmedlare; ansök hos flera olika långivare med bara en enda kreditupplysning.
  • Svar på ansökan inom några minuter.
  • Konkurrenskraftig ränta.
  • Snabb ansökningsprocess.
  • Betalningsanmärkning accepteras.
  • Låga krav.

  Nackdelar

  • Kundtjänsten har begränsad telefontid.

  Jämför med andra lån

  Vanliga frågor och svar

  Är Lån För Alla säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Lån För Alla är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Lån För Alla är ett seriöst företag som ägs och drivs av Zmarta AB. Lån För Alla står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Vilken kreditupplysning använder Lån För Alla?

  Lån För Alla använder UC (Upplysningscentralen).

  Accepterar Lån För Alla betalningsanmärkningar?

  Ja, Lån För Alla accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Lån För Alla även om du har betalningsanmärkningar.

  När betalar Lån För Alla ut?

  Lån För Alla betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

  Vad krävs för att få lån hos Lån För Alla?

  För att få lån hos Lån För Alla krävs det att du uppfyller följande krav:

  • Måste ha fyllt 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Måste ha en inkomst på minst 100 000 kr/år

  Hur loggar man in på Lån För Alla?

  Du loggar in på Lån För Allas hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Tjänsten Lån För Alla gör det enklare att hitta rätt lån. Du ansöker via hemsidan, skickar in din ansökan som därefter behandlas och skickas vidare till Lån För Allas samarbetspartner Zmarta. Zmarta samarbetar med 25 olika banker och långivare som får titta på din ansökan och därefter ge erbjudanden om lån.

  En ansökan genom Lån För Alla gör att du kan få låneerbjudanden från flera olika långivare och låneinstitut utan att behöva göra flera låneansökningar hos många separata långivare. Lån För Alla ser även till så att endast långivare som inte har höga krav tittar på din ansökan. Även detta sparar tid och gör att du bara får bud från långivare som kan bevilja dig ett lån.

  Läs mer: Kan man få lån när alla långivare säger nej?

  Vem passar Lån För Alla för?

  Lån För Alla är utvecklat för dig som har svårt för att få lån. Du kanske har låg inkomst, betalningsanmärkningar eller låg kreditvärdighet p.g.a. andra anledningar. Lån För Alla har koll på vilka långivare som ställer lägre krav och matchar dig med dem.

  För att använda Lån För Alla så måste du vara myndig, folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt bankkonto, ett mobilnummer och ett fungerande BankID.

  Hur fungerar Lån För Alla?

  Du kommer igång med Lån För Alla genom att besöka låneförmedlarens hemsida. På hemsidan väljer du önskat lånebelopp och löptid, varefter du klickar på Ansök och tas vidare till ansökningsformuläret. I formuläret fyller du i dina uppgifter och skickar sedan in din ansökan elektroniskt. Du verifierar din identitet med BankID.

  När din ansökan skickats in till Lån För Alla så behandlar låneförmedlaren din ansökan och skickar den sedan vidare till Zmarta, som förmedlar den vidare till sina samarbetspartners. Din ansökan kommer att behandlas av samtliga samarbetspartners som sedan återkopplar med låneerbjudanden som du kan jämföra och välja mellan. Du jämför låneerbjudandenas villkor, räntor, kostnader och förmåner, och väljer därefter det erbjudande som du tycker passar dig bäst.

  Du kan även avstå från att låna efter att du fått låneerbjudanden. Att ansöka hos Lån För Alla är kostnadsfritt och är inte bindande.

  Lånens räntor sätts individuellt. Hur hög räntan skulle bli för dig beror till stor del på din kreditvärdighet. Hos Lån För Alla kan du ansöka, jämföra och därefter välja att gå vidare med ett lån eller inte. Det kostar inget att ansöka och du förbinder dig inte till något när du ansöker.

  Om företaget

  Lån För Alla är en tjänst som ägs och drivs av Zmarta AB. Företaget driver även andra liknande tjänster, till exempel låneförmedlarna Zmarta, Freedom Finance och Pengino. Företaget driver även tjänster inom andra branscher, såsom försäkringstjänsten Insplanet och företagslösningen Zmarta, med fler.

  Lån För Allas kundtjänst kan kontaktas via e-post, telefon eller genom kontaktformuläret på hemsidan. Jämförelsetjänstens kundtjänst på kontaktförfrågningar i regel inom 24 timmar.

  Vad Lån För Alla erbjuder

  Hos Lån För Alla får du ett lån. Uppläggningsavgiften är: 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Lån För Alla görs kreditupplysningen hos UC.

  Maxbeloppet som du kan låna är: 600 000 kr och det minsta beloppet är: 5 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig mellan 2,95 % och 29,9 %. Vid ett lån på 180 000 kr, återbetalningstid 10 år med en nominell ränta på 6,65 % (effektiv ränta 6,86 %) ger en totalkostnad på 246 915 kr för lånet (2 058 kr per månad, 120 avbetalningar).

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Zmarta AB
  Polisgatan 4
  262 21 Ängelholm

  E-post: info@lanforalla.se
  Telefonnummer: 0431 47 22 93

  Öppettider:

  Måndag:08:00-20:00
  Tisdag:08:00-20:00
  Onsdag:08:00-20:00
  Torsdag:08:00-20:00
  Fredag:08:00-17:00
  Lördag:10:00-15:00
  Söndag:10:00-15:00

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.