Varför Komplett Bank

Komplett Bank Lån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Komplett Bank kan du låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr. Ansökningsprocessen är snabb och besked på inskickad ansökan ges direkt. Långivaren har en konkurrenskraftig ränta och du kan få amorteringsfria månader.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Komplett Bank erbjuder blancolån på olika belopp upp till 500 000 kr. Räntan är låg, återbetalningstiden är flexibel, ansökningsprocessen är snabb och kraven för att få ett lån är låga. Komplett Bank erbjuder även andra tjänster, såsom sparkonton, kreditkort och mer.

 • Komplett Bank
  Komplett Bank
  Lån mellan10 000 -
  500 000 kr
  Effektiv ränta4,9% -
  9,9%
  Löptid30 dgr -
  12 år
  min. Ålder20
  Direkt Utb.
  Utbetalning samma dag till alla storbanker under öppettider.
  Utb. Dygnet runt
  Se lån
  Krav för att få lån hos Komplett Bank:
  • Minst 20 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  Räkneexempel: Vid ett lån på 140 000 kr, återbetalningstid 5 år med en nominell ränta på 10,25 % (effektiv ränta 11,47 %) ger en totalkostnad på 182 246 kr för lånet (3 037 kr per månad, 60 avbetalningar). Startavgift: 495 kr, aviavgift: 35 kr/avi.
 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Besked på inskickad ansökan ges direkt.
  • Förmånlig ränta.
  • Amorteringsfria månader.
  • Snabb ansökningsprocess.
  Nackdelar
  • Betalningsanmärkningar tillåt inte.
  • Minst 20 år ålderskrav.

  Jämför med andra lån

  Vanliga frågor och svar

  Är Komplett Bank säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Komplett Bank är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Komplett Bank är ett seriöst företag som ägs och drivs av Komplett Bank ASA. Komplett Bank står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Vilken kreditupplysning använder Komplett Bank?

  Komplett Bank använder UC (Upplysningscentralen).

  Accepterar Komplett Bank betalningsanmärkningar?

  Nej, Komplett Bank accepterar inte betalningsanmärkningar.

  När betalar Komplett Bank ut?

  Komplett Bank betalar ut samma dag till alla storbanker under öppettider.

  Vad krävs för att få lån hos Komplett Bank?

  För att få lån hos Komplett Bank krävs det att du uppfyller följande krav:

  • Måste ha fyllt 20 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

  Hur loggar man in på Komplett Bank?

  Du loggar in på Komplett Banks hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Komplett Bank är ett kreditinstitut som erbjuder många olika lånetjänster och produkter. Privatlånet som kan fås hos Komplett Bank är ett lån utan krav på säkerhet, det har en låg och förmånlig ränta med en flexibel återbetalningstid.

  Eftersom att lånet från Komplett Bank inte har ett säkerhetskrav så kan det användas till vad som helst, såsom att betala för oväntade utgifter, betala för en renovering i hemmet, finansiera en spännande semester med familjen eller till annan konsumtion. Lånen har en skälig ränta och kan återbetalas under många år.

  Till skillnad från många andra privatlån så är räntan hos Komplett Bank låg, samtidigt som man kan ansöka om höga lånebelopp. Ansökningsprocessen är enkel och besked på om ens ansökan blivit beviljad ges i regel direkt.

  Vem passar Komplett Bank för?

  Komplett Bank den som behöver ett långsiktigt lån med goda villkor. Eftersom lånets återbetalningstid är flexibelt och tänkt för långsiktighet, samtidigt som räntan är låg så är Komplett Bank ett alternativ för den som söker ett lån åt större konsumtion, såsom för att finansiera kontantinsatsen till ett husköp, renovera i hemmet eller köpa en ny bil.

  Komplett Bank erbjuder även lösningar för de som vill samla sina lån. Genom Komplett Bank så kan du få ett nystartslån för att samla ihop dina befintliga lån och sänka dina lånekostnader.

  Om du vill låna hos Komplett Bank så måste du vara minst 20 år gammal. Du måste även ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Konto i en svensk bank, mobilnummer och BankID är andra krav som ställs. Långivaren beviljar inte lån till konsumenter som har betalningsanmärkningar.

  Relaterat: Låna pengar med betalningsanmärkning

  Hur fungerar Komplett Bank?

  Komplett Bank har en enkel ansökningsprocess. För att låna besöker du långivarens hemsida och ansöker om lånet online. Du fyller i uppgifterna som krävs och skickar sedan in din ansökan och signerar med BankID. När din ansökan mottagits så gör Komplett Bank en kreditupplysning och bedömer betalningsförmåga. Inom några minuter så får du ett besked på om din ansökan beviljas direkt på skärmen.

  Om din ansökan beviljas så betalas lånet ut till dig. Du betalar tillbaka ett delbelopp varje månad tills hela lånet blivit betalt. Du kan välja att inte amortera på lånet vissa månader.

  Om företaget

  Komplett Bank grundades i Norge år 2014. Idag hjälper man även kunder i Sverige, Finland och Tyskland med olika finansieringslösningar. Utöver privatlån så erbjuder Komplett Bank även kreditkort och sparkontolösningar genom sina produkter Komplett Bank Mastercard och Komplett Bank sparkonto.

  Långivaren erbjuder kundsupport via telefon, kontaktformulär och e-post. Kundtjänstens öppettider är måndag-fredag kl. 09.00-16.00. För svar på vanliga frågor kan du även besöka långivarens FAQ-sida på hemsidan.

  Vad Komplett Bank erbjuder

  Hos Komplett Bank får du ett lån. Uppläggningsavgiften är: 495 kr. Aviavgiften är: 35 kr/avi. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Komplett Bank görs kreditupplysningen hos UC.

  Maxbeloppet som du kan låna är: 500 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig mellan 4,9 % och 9,9 %. Vid ett lån på 140 000 kr, återbetalningstid 5 år med en nominell ränta på 10,25 % (effektiv ränta 11,47 %) ger en totalkostnad på 182 246 kr för lånet (3 037 kr per månad, 60 avbetalningar).

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Komplett Bank ASA
  Vollsveien 2A
  1327 Lysaker

  E-post: kundeservice@komplettbank.se
  Telefonnummer: 08 403 096 00

  Öppettider:

  Måndag:09:00-16:00
  Tisdag:09:00-16:00
  Onsdag:09:00-16:00
  Torsdag:09:00-16:00
  Fredag:09:00-16:00
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.