Varför Zmarta

Zmarta Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Zmarta kan du jämföra företagslån mellan 10 000 kr och 5 000 000 kr. Löptiden är mellan 1-60 månader. Ansökningsprocessen är snabb och du kan få erbjudanden från upp till 13 olika långivare. Du väljer själv lånet som du föredrar.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Zmarta är en jämförelsetjänst för företagslån. Du kan låna upp till 5 000 000 kr och lånet betalas tillbaka inom 5 år. Du får upp till 13 olika erbjudanden och väljer själv vilket lån du vill ha. En ansökan kostar inget och är inte bindande.

 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Zmarta

  Zmarta

  Lån mellan10 000 -
  5 000 000 kr
  Effektiv räntaBeror på bank
  Löptid30 dgr -
  5 år
  min. Ålder18
  Direkt Utb.
  Utbetalning samma dag till alla storbanker inom 24 timmar.
  Låneförmedlare
  Utan borgen
  Se lån
  Krav för att få lån hos Zmarta:
  • Måste ha minst en årsredovisning
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Ett lån om 200 000)6 mån kr, med en löptid på fast månadsavgift på 3 999,70 kreffektiv ränta på 223 998, resulterar i en total kostnad av kr. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Fördelar

 • Utbetalning inom 24 timmar.
 • Jämför erbjudanden från upp till 13 olika långivare.
 • God ränta.
 • Enkel ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Färre samarbetspartners jämfört med andra långivare.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Zmarta säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Zmarta är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Zmarta är ett seriöst företag som ägs och drivs av Zmarta AB. Zmarta står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Zmarta?

Zmarta använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar Zmarta betalningsanmärkningar?

Ja, Zmarta accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Zmarta även om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Zmarta ut?

Zmarta betalar ut samma dag till alla storbanker inom 24 timmar.

Vad krävs för att få lån hos Zmarta?

För att få lån hos Zmarta krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Måste ha fyllt 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Minst en årsredovisning

Hur loggar man in på Zmarta?

Du loggar in på Zmartas hemsida. Logga in

Komplett recension

Zmarta är en jämförelsetjänst för lån, privatlån och företagslån. Genom Zmarta kan du jämföra företagslån från upp till 13 olika banker och låneinstitut. Du ansöker på Zmartas hemsida och får därefter erbjudanden från olika företagslångivare. Du ser snabbt villkoren och skillnaderna mellan lånen och väljer den som passar din situation bäst. Du kan även välja att inte gå vidare med något utav lånen. Att ansöka hos Zmarta är kostnadsfritt och inte bindande.

Vem passar Zmarta för?

Låneförmedlaren passar företag som vill hitta fördelaktiga lån. Med hjälp av tjänsten kan du se vilka lån du skulle kunna få och vilka villkor de kommer med. På så vis kan du hitta bästa möjliga lån på ett snabbt och effektivt sätt.

Zmarta passar dig som vill låna mellan 10 000 kr och 5 000 000 kr. Lånet kan användas till vad som helst och har inget säkerhetskrav för att beviljas. Lånet kan exempelvis användas till att göra nya anställningar, marknadsföring eller täcka för andra, olika kostnader som företaget kan ha.

Låneförmedlaren godtar alla bolagsformer; aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, enskilda firmor, m.fl. Företaget som ansöker om lånet måste vara aktivt och vara registrerat i Sverige.

Hur fungerar Zmarta?

Zmarta är en enkel tjänst att använda. Du besöker låneförmedlarens hemsida och gör en ansökan. Ansökningsprocessen tar några minuter och du legitimerar dig med ditt BankID. När Zmarta fått in din ansökan så gör de en kreditupplysning hos UC, varefter de återkopplar med svar på din ansökan.

Om din ansökan beviljas så skickas den vidare till Zmartas samarbetspartners. Dessa behandlar din ansökan och återkopplar därefter med erbjudanden om lån. Du får alla erbjudanden inom 24 timmar och kan därefter enkelt jämföra de olika alternativen och välja det erbjudande som passar dina krav bäst. Att ansöka genom Zmarta är inte bindande och du kan välja att inte gå vidare med något utav lånen. Det är även kostnadsfritt att ansöka.

Läs mer: Företagslån utan kreditupplysning hos UC

Om företaget

Zmarta ägs av Zmarta AB, som grundades i Sverige år 1999. Zmarta är även verksamt i Norge och Finland. Zmarta har över 300 anställda i Norden.

Utöver företagstjänster erbjuder Zmarta även olika lösningar för privatpersoner i form av konsumentlån, försäkringar och andra jämförelsetjänster. Bland annat så äger Zmarta jämförelsetjänsterna Freedom Finance, Insplanet, Pengino och Lån För Alla.

Zmartas kundtjänst kan kontaktas via telefon, e-post eller chatt på hemsidan.

Vad Zmarta erbjuder

Hos Zmarta får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Zmarta görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 5 000 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan är Beror på bank. Ett lån om 200 000)6 mån kr, med en löptid på fast månadsavgift på 3 999,70 kreffektiv ränta på 223 998, resulterar i en total kostnad av kr. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Zmarta AB
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm

E-post: info@zmarta.se
Telefonnummer: 0771 47 48 49

Öppettider:

Måndag:00:00-23:59
Tisdag:00:00-23:59
Onsdag:00:00-23:59
Torsdag:00:00-23:59
Fredag:00:00-23:59
Lördag:00:00-23:59
Söndag:00:00-23:59