Varför Toborrow

Toborrow Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Toborrow är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta företagslån. De samarbetar med 5000 banker och långivare. Du kan låna mellan 30 000 kr och 20 000 000 kr och får svar på din ansökan inom 48 timmar.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Genom Toborrow kan du hitta företagslån på upp till 20 000 000 kr. Eftersom Toborrow är en låneförmedlare så får du erbjudanden från flera olika långivare som du kan jämföra och välja mellan. Jämför lånens räntor, villkor och avgifter, välj därefter lånet som passar din situation bäst.

 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Toborrow

  Toborrow

  Lån mellan100 000 -
  20 000 000 kr
  Effektiv ränta4 -
  12%
  Löptid90 dgr -
  3 år
  min. Ålder18
  Direkt Utb.
  Utbetalning samma dag till alla storbanker.
  EU-Garanti
  Se lån
  Krav för att få lån hos Toborrow:
  • Personlig borgen
  • Måste ha minst en årsredovisning
  • Måste ha en årsomsättning på minst 1 000 000 kr/årFör att låna hos Toborrow måste bolaget som ansöker om lånet omsätta minst 1 000 000 kr per år.
  • Måste ha en betalningshistorik utan betalningsanmärkningar
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Ett lån om 100 000 kr, med en löptid på 1 år och en exempelränta på 6,5% (, resulterar i en total kostnad av 106 056 kr kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 8 838 kr vardera. Startavgift: 2% - 4% av utbetalt belopp. Aviavgift: 0 kr.

Fördelar

 • Lån upp till 20 000 000 kr.
 • Erbjudanden från upp till 5000 olika långivare.
 • Svar inom 48 timmar.
 • Betydligt fler samarbetspartners jämfört med andra låneförmedlare.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Krav på minst ett bokslut.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Toborrow säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Toborrow är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Toborrow är ett seriöst företag som ägs och drivs av Toborrow AB. Toborrow står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Toborrow?

Toborrow använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar Toborrow betalningsanmärkningar?

Nej, Toborrow accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan inte bli beviljad hos Toborrow om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Toborrow ut?

Toborrow betalar ut samma dag till alla storbanker.

Vad krävs för att få lån hos Toborrow?

För att få lån hos Toborrow krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Personlig borgen
 • Måste ha fyllt 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Minst en årsredovisning
 • Måste ha en omsättning på minst 1 000 000 kr/årFör att låna hos Toborrow måste bolaget som ansöker om lånet omsätta minst 1 000 000 kr per år.
 • Inte ha några betalningsanmärkningar

Hur loggar man in på Toborrow?

Du loggar in på Toborrows hemsida. Logga in

Komplett recension

Toborrow är en låneförmedlare. De hjälper företag hitta och jämföra företagslån på ett snabbt och effektivt sätt.

Genom att ansöka om ett företagslån via Toborrow kan du få låneofferter över 20 olika banker och långivare. Du kan jämföra och välja det lån som passar ditt företag bäst. Ansökan är kostnadsfri och inte bindande. Passar ingen låneoffert så behöver du inte gå vidare med något av dem.

Via Toborrow kan företag även ansöka om EU-lån. EU-lån är lån med EU-garanti och som, bland annat, kan fungera som en lösning för företag som blivit hårt drabbade av coronapandemin.

Så fungerar Toborrow

Toborrow fungerar som andra låneförmedlare, med skillnaden att tjänsten har många fler samarbetspartners. För att komma igång så besöker du Toborrows hemsida där du fyller i ansökningsformuläret och skickar in det elektroniskt. Du legitimerar dig med ditt BankID. När din ansökan kommit in så behandlas den av Toborrow, som sedan skickar den vidare till sina 5000 samarbetspartners.

En del låneerbjudanden kan börja komma inom några minuter. Inom 48 timmar så har i regel alla erbjudandena kommit in. Du kan jämföra dem och lånens lånevillkor, räntor samt kostnader och väljer själv vilket utav lånen som passar dig bäst. När du hittat ett lån så signerar du det med BankID och därefter så betalas lånet ut till ditt företag.

Om inget erbjudande passar så behöver du inte gå vidare med någon utav dem. Du kan välja att avstå. Att ansöka genom Toborrow kostar inget och är inte bindande.

Vem passar Toborrow för?

Toborrow passar företag som vill ha ett fördelaktigt lån med låg ränta och goda lånevillkor. Det passar när du inte vill lägga ner mer tid än nödvändigt på att jämföra olika långivare. Genom att ansöka via Toborrow så kan du snabbt få en överblick över vilka lån som olika långivare kan erbjuda dig och jämföra lånevillkoren.

Toborrow fungerar oavsett vilken bolagsform du har. Såväl nystartade som etablerade företag kan använda tjänsten. Kraven som ställs är dock att företaget är aktivt, registrerat i Sverige och har minst ett årsbokslut som det kan visa upp.

Relaterat: Låna pengar utan krav på årsbokslut

Om företaget

Toborrow samarbetar med över 20 olika långivare och låneinstitut. Till exempel samarbetar Toborrow med, bland andra, Capitalbox, Marginalen Bank och Qred. Toborrow har även en lösning för privatpersoner, som fungerar på samma sätt som lösningen för företag.

Toborrows kundtjänst kan kontaktas via chatt, e-post och telefon. Du kan även besöka låneförmedlarens FAQ-sida för svar på vanliga frågor. Toborrows kundstjänst har öppet måndag-fredag kl. 09.00-17.00.

Vad Toborrow erbjuder

Hos Toborrow får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften 2% - 4% av utbetalt belopp. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Toborrow görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 20 000 000 kr och det minsta beloppet är: 100 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig från 4 % upp till 12 %. Ett lån om 100 000 kr, med en löptid på 1 år och en exempelränta på 6,5% (, resulterar i en total kostnad av 106 056 kr kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 8 838 kr vardera. Startavgift: 2% - 4% av utbetalt belopp. Aviavgift: 0 kr.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Toborrow AB
Nybrogatan 11 1TR
114 39 Stockholm

E-post: info@toborrow.se
Telefonnummer: 08 520 017 30

Öppettider:

Måndag:09:00-17:00
Tisdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt