Varför OPR Företagslån Flex

OPR Företagslån Flex Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

OPR-Företagslån Flex erbjuder en flexibel företagskredit på mellan 5 000 kr och 200 000 kr. Du ansöker snabbt genom hemsidan och besked på ansökan ges samma dag. Återbetalningen sker månadsvis och du betalar bara ränta på det belopp av krediten som du förbrukat.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Med OPR Företagslån Flex så kan du få en kontokredit till ditt företag på upp till 200 000 kr. En ansökan görs online och besked på ansökan ges ofta samma dag. Du bestämmer själv när och hur mycket av krediten du vill använda. Du betalar endast ränta på det belopp av krediten som du använt.

Vi samarbetar inte längre med OPR Företagslån Flex och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Svea Ekonomi.
 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  OPR Företagslån Flex

  OPR Företagslån Flex

  Lån mellan20 000 -
  200 000 kr
  Effektiv ränta3%
  LöptidFlexibel
  min. Ålder18
  Kontokredit
  Lån till nystartat företag
  Se lån
  Krav för att få lån hos OPR Företagslån Flex:
  • Personlig borgen
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Fördelar

 • Besked på ansökan samma dag.
 • Utbetalning samma dag.
 • Enkel ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Minst 2 000 kr måste återbetalas varje månad.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är OPR Företagslån Flex säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, OPR Företagslån Flex är säkert och är inte bluff/bedrägeri. OPR Företagslån Flex är ett seriöst företag som ägs och drivs av OPR-Finance AB. OPR Företagslån Flex står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder OPR Företagslån Flex?

OPR Företagslån Flex använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar OPR Företagslån Flex betalningsanmärkningar?

Ja, OPR Företagslån Flex accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos OPR Företagslån Flex även om du har betalningsanmärkningar.

När betalar OPR Företagslån Flex ut?

OPR Företagslån Flex betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Vad krävs för att få lån hos OPR Företagslån Flex?

För att få lån hos OPR Företagslån Flex krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Personlig borgen
 • Måste ha fyllt 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige

Hur loggar man in på OPR Företagslån Flex?

Du loggar in på OPR Företagslån Flexs hemsida. Logga in

Komplett recension

OPR-Företagslån Flex är en flexibel kontokredit till företag. Krediter och lån skiljer sig på olika sätt. Främst så betalas krediter inte ut till ditt bankkonto direkt, istället så överför du det belopp som du behöver från din företagskredit till ditt företags bankkonto vid behov. Du betalar endast ränta på det belopp av krediten som du överfört. Du kan även låta krediten vara orörd så att du har den tillgänglig vid behov i framtiden. Det belopp som överförts från krediten återbetalas månatligen och det lägsta beloppet som måste återbetalas varje månad är 2 000 kr.

Vem passar OPR Företagslån Flex för?

OPR Företagslån Flex passar samtliga företag som söker en företagskredit att ha tillgänglig vid behov. Krediten passar likväl för enskilda firmor och aktiebolag som handelsbolag och kommanditbolag. Vilken bransch som företaget är verksamt i spelar ingen roll. Krediten kan komma till hands vid såväl expandering av företag som driftkostnader och andra företagsutgifter.

Du som ansöker om företagskredit hos OPR Företagslån Flex måste ha firmatäckningsrätt i företaget. För att beviljas en kredit så måste företaget även vara aktivt och registrerat i Sverige. Företaget måste också ha en möjlighet att återbetala kreditens lägsta månadsbelopp på 2 000 kr.

Hur fungerar OPR-Företagslån?

För att ansöka om en kredit hos OPR Företagslån så gör du en ansökan online genom företagets hemsida. Ansökningsprocessen är snabb och görs klart inom några minuter. Ett svar på inskickad ansökan ges vanligtvis samma dag ifall ansökan skickats in innan kl. 16.00, därefter så är krediten tillgänglig på ditt konto hos OPR Företagslån samma dag som din ansökan beviljats.

Återbetalningen av krediten sker månadsvis. Du kan betala in hela beloppet på en gång eller delbetala det månadsvis. Det lägsta beloppet att återbetala framgår alltid på fakturan. Som minst så måste du betala 4 % av det uttagna beloppet och ifall det underskrider 2 000 kr så är det lägsta beloppet att återbetala 2 000 kr.

Om företaget

OPR Företagslån Flex ägs och drivs av OPR Finance AB som även driver lånetjänsterna OPR Företagslån och OPR Privatlån. Företaget har erbjudit företagslösningar i Sverige i form av företagslån och krediter sedan år 2016. Vid frågor om krediten och andra produkter så kan långivarens kundtjänst nås via e-post och telefon, alla helgfria vardagar kl. 09.00-17.00.

Vad OPR Företagslån Flex erbjuder

Hos OPR Företagslån Flex får du en kontokredit. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos OPR Företagslån Flex görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 200 000 kr och det minsta beloppet är: 20 000 kr. Den effektiva räntan är 3 %. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm

E-post: kundservice@opr-foretagslan.se
Telefonnummer: 08 501 006 60

Öppettider:

Måndag:09:00-17:00
Tisdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt