Varför CrediNord

CrediNord Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

CrediNord erbjuder företagslån mellan 10 000 kr och 1 000 000 kr. Ansökan görs på långivarens hemsida och svar på ansökan ges inom en timme. Lånet betalas ut samma dag som ansökan beviljas. Återbetalningen sker inom 18 månader.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Hos CrediNord kan företag få lån på upp till 1 000 000 kr. Besked på inskickad ansökan ges senast inom en timme och även lånet betalas ut till företagets konto samma dag. Räntan på lånet är en fast månadsavgift där möjlighet till amorteringsfria månader finns.

 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  CrediNord

  CrediNord

  Lån mellan10 000 -
  1 000 000 kr
  Effektiv räntaFast månadsavgift
  Löptid180 dgr -
  1,5 år
  min. Ålder18
  Kontokredit
  Se lån
  Krav för att få lån hos CrediNord:
  • Personlig borgen
  • Måste ha minst en årsredovisning
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Måste ha en betalningshistorik utan betalningsanmärkningar
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr. CrediNords månadsavgift är fast och ingen månadsränta tillkommer.

Fördelar

 • Besked på inskickad ansökan inom en timme.
 • Utbetalning samma dag.
 • Amorteringsfria månader.
 • Snabb ansökningsprocess.

Nackdelar

 • Krav på årlig omsättning om minst 300 000 kr.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är CrediNord säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, CrediNord är säkert och är inte bluff/bedrägeri. CrediNord är ett seriöst företag som ägs och drivs av CrediNord C/O Greenstep. CrediNord står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder CrediNord?

CrediNord använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar CrediNord betalningsanmärkningar?

Nej, CrediNord accepterar inte betalningsanmärkningar. Du kan inte bli beviljad hos CrediNord om du har betalningsanmärkningar.

När betalar CrediNord ut?

CrediNord betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Vad krävs för att få lån hos CrediNord?

För att få lån hos CrediNord krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Personlig borgen
 • Måste ha fyllt 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Minst en årsredovisning
 • Inte ha några betalningsanmärkningar

Hur loggar man in på CrediNord?

Du loggar in på CrediNords hemsida. Logga in

Komplett recension

CrediNord är en långivare som erbjuder företagslån, stora som små. Lånen har inget krav på säkerhet och kan användas till vad som helst. Räntan på lånet är en fast månadsavgift och villkoren för lånet är rimliga. Låneansökan görs online på långivarens hemsida.

Vem passar CrediNord för?

Ett lån från CrediNord passar företag som vill låna mellan 10 000 kr och 1 000 000. Lånet passar således både när du är i behov av större lån som när du är i behov av mindre lån. CediNord beviljar lån till alla bolagsformer, såväl handelsbolag och enskilda firmor som kommanditbolag och aktiebolag.

För att få låna av CrediNord så måste företaget vara registrerat i Sverige. Företaget måste också ha varit aktivt i minst 6 månader och vissa typer av betalningsanmärkningar får inte förekomma (se företagslån med betalningsanmärkningar). Det ställs även krav på personlig borgen samt på att företagets beslutsfattare har en svensk folkbokföringsadress. Företaget måste även ha en omsättning på minst 300 000 kr årligen.

Läs mer: Låna pengar till företag utan krav på personlig borgen

Hur fungerar CrediNord?

CrediNord fungerar som de flesta långivare. För att ansöka så besöker du långivarens hemsida och fyller i en låneansökan. Ansökningsprocessen är snabb och låneansökan skickas in elektroniskt. Du verifierar din identitet med BankID.

Inom en timme så får du ett besked av långivaren. Om din ansökan beviljas och du accepterar lånets villkor så signerar du det och får det därefter utbetalt till ditt konto inom 24 timmar, förutsatt att du ansöker under kundtjänstens öppettider.

Om företaget

CrediNord grundades i Finland år 2019. Idag är långivaren verksam i flera europeiska länder, där man hjälper företag med finansieringslösningar.

Vid frågor kan CrediNords kundtjänst kontaktas via telefon och e-post. Kundtjänstens öppettider är vardagar kl. 08.00-16.00. CrediNord har även en FAQ-sida på hemsidan där du kan hitta svar på många vanliga frågor.

Vad CrediNord erbjuder

Hos CrediNord får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos CrediNord görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 1 000 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan är Fast månadsavgift. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr. CrediNords månadsavgift är fast och ingen månadsränta tillkommer.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
CrediNord C/O Greenstep
Lindövägen 72
602 28 Norrköping

E-post: kundservice@credinord.com
Telefonnummer: 08 446 870 01

Öppettider:

Måndag:08:00-16:00
Tisdag:08:00-16:00
Onsdag:08:00-16:00
Torsdag:08:00-16:00
Fredag:08:00-16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt