Varför Approva

Approva Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Approva kan företag låna mellan 30 000 kr och 300 000 kr. Ansökan skickas online och ett besked på ansökan ges efter 15 minuter. Utbetalningen av lånet sker samma dag. Lånet ska betalas tillbaka inom 2-18 månader.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Approva erbjuder företagslån på upp till 300 000 kr. Ansökningsprocessen är snabb och besked på ansökan ges efter 15 minuter. Lånet betalas ut samma dag som din ansökan beviljas. Löptiden varierar mellan 2 och 18 månader. Approva tar ingen kreditupplysning hos UC.

 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Approva

  Approva

  Lån mellan30 000 -
  300 000 kr
  Effektiv räntaFast månadsavgift
  Löptid60 dgr -
  1,5 år
  min. Ålder20
  Direkt Utb.
  Utbetalning samma dag till alla storbanker.
  Utan UC
  Se lån
  Krav för att få lån hos Approva:
  • Personlig borgen
  • Måste ha minst en årsredovisning
  • Inkomstkrav: Det finns inte något inkomstkrav
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Ett lån om 200 000 kr, med en löptid på 6 mån och en fast månadsavgift på 3 999,7 kr (, resulterar i en total kostnad av 223 998 kr. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr. Approvas månadsavgift är fast och ingen månadsränta tillkommer.

Fördelar

 • Besked på ansökan efter 15 minuter.
 • Utbetalning samma dag.
 • God ränta.
 • Snabb ansökningsprocess.
 • Ingen kreditupplysning hos UC.

Nackdelar

 • Lägre lånebelopp än hos andra långivare.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Approva säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Approva är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Approva är ett seriöst företag som ägs och drivs av Approva AB. Approva står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Approva?

Approva använder Bisnode.

Accepterar Approva betalningsanmärkningar?

Ja, Approva accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Approva även om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Approva ut?

Approva betalar ut samma dag till alla storbanker.

Vad krävs för att få lån hos Approva?

För att få lån hos Approva krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Personlig borgen
 • Måste ha fyllt 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Minst en årsredovisning

Hur loggar man in på Approva?

Du loggar in på Approvas hemsida. Logga in

Komplett recension

Approva är en långivare som erbjuder företagslån. Lånen utgörs av lägre och mellanstora belopp. Även om räntan kan variera så är den i regel låg för ett företagslån. Även övriga lånevillkor är goda. En kreditupplysning görs inte hos UC och betalningsanmärkningar kan godtas. Approva gör sin kreditupplysning hos Bisnode.

Läs mer: Fler företagslån som beviljas trots betalningsanmärkningar

Hur fungerar Approva?

Att ansöka om ett lån hos Approva går snabbt till. Du besöker Approvas hemsida och fyller i ansökningformuläret på hemsidan. Efter att det är ifyllt så skickar du in det online och i samband med det verifierar du din identitet med BankID.

Det tar ungefär 15 minuter för Approva att ge besked på en ansökan. Om din ansökan beviljas så betalas lånet ut samma dag. Det gäller endast om du ansöker under kundtjänstens öppettider.

Lånet betalas tillbaka månatligen. Du kan alltid betala ett högre belopp eller slutbetala lånet i förtid.

Vem passar Approva för?

Approva är ett bra val för företag som vill låna mellan 30 000 kr och 300 000 kr. Eftersom lånen inte har något krav på säkerhet så kan de användas till vad som helst, som till exempel åt företagsförvärv eller företagsexpansion.

Approva vänder sig till aktiebolag och handelsbolag samt dig som har en enskild firma. Företaget måste vara svenskregistrerat och får inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden. Den som ansöker om lån måste vara bosatt och folkbokförd i Sverige.

Om företaget

Approvas mål är att erbjuda smidiga finansieringslösningar till företag. Att låna pengar ska vara enkelt, snabbt och tryggt, så att du kan använda din tid till att utveckla ditt företag.

För mer information eller frågor så är Approvas kundtjänst tillgängligt vardagar mellan kl. 09.00-17.00. Kundtjänsten kan kontaktas via telefon, mejl och kontaktformulär på hemsidan.

Vad Approva erbjuder

Hos Approva får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften är 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Approva görs kreditupplysningen hos Bisnode.

Maxbeloppet som du kan låna är: 300 000 kr och det minsta beloppet är: 30 000 kr. Den effektiva räntan är Fast månadsavgift. Ett lån om 200 000 kr, med en löptid på 6 mån och en fast månadsavgift på 3 999,7 kr (, resulterar i en total kostnad av 223 998 kr. Startavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr. Approvas månadsavgift är fast och ingen månadsränta tillkommer.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Approva AB
Kvarnbäcksvägen 5
134 63 Ingarö

E-post: info@approva.se
Telefonnummer: 073 622 69 24

Öppettider:

Måndag:09:00-17:00
Tisdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt