Varför Fakturino

Fakturino Företagslån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Fakturino kan du få företagslån och företagskrediter på mellan 10 000 kr och 4 000 000 kr. Fakturino är en låneförmedlare som samarbetar med 30 olika långivare och låneinstitut. De samarbetar även med kreditinstitut som erbjuder factoringlösningar för företag.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Fakturino gör det enklare att jämföra företagslån, factoring och checkkrediter. Med bara en ansökan kan du få låneerbjudanden från upp till 30 olika långivare. Jämför och välj lånet som är billigast och passar dig bäst. Du kan även välja att avstå från att låna.

 • Fakturino
  Fakturino
  Lån mellan20 000 -
  60 000 000 kr
  Effektiv räntaBeror på bank
  Löptid30 dgr -
  5 år
  min. Ålder18
  Direkt Utb.
  Direkt utbetalning till alla storbanker.
  Bet anm OK
  Låneförmedlare
  Lån till nystartat företag
  Utan borgen
  Factoring
  Se lån
  Krav för att få lån hos Fakturino:
  • Folkbokförd i Sverige
  Räkneexempel: Fakturino är en låneförmedlare. Räntan på lån varierar mellan olika samarbetspartners. En individuell kreditbedömning görs som ligger till grund för kreditränta och lånevillkor. Startavgift: 0 kr, aviavgift: Beror på bank.
 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Jämför upp till 30 olika låneerbjudanden.
  • Personlig rådgivning.
  • Låneerbjudanden inom 1-2 dagar.
  • Kostnadsfritt och inte bindande.
  • Enkelt att ansöka.
  Nackdelar
  • Ansökande företag får inte ha betalningsanmärkningar.

  Jämför med andra lån

  Vanliga frågor och svar

  Är Fakturino säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Fakturino är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Fakturino är ett seriöst företag som ägs och drivs av Krea Technology AB. Fakturino står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Vilken kreditupplysning använder Fakturino?

  Fakturino använder UC (Upplysningscentralen).

  Accepterar Fakturino betalningsanmärkningar?

  Ja, Fakturino accepterar betalningsanmärkningar.

  När betalar Fakturino ut?

  Fakturino betalar ut direkt till alla storbanker.

  Vad krävs för att få lån hos Fakturino?

  För att få lån hos Fakturino krävs det att du uppfyller följande krav:

  • Måste ha fyllt 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige

  Hur loggar man in på Fakturino?

  Du loggar in på Fakturinos hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Fakturino är en jämförelsetjänst för företagslån, factoring och företagskrediter. När du ansöker om en tjänst hos Fakturino så kan du få erbjudanden från upp till 30 olika kreditgivare. Du väljer det erbjudande som passar din situation bäst. Fakturino lånar alltså inte själva ut pengar, utan de hjälper dig med att jämföra olika företagstjänster och få erbjudanden med bästa möjliga villkor.

  Att ansöka hos Fakturino kostar inget och är inte bindande. Med andra ord så kan du kostnadsfritt ansöka och jämföra produkterna utan att gå vidare med något utav erbjudandena.

  Läs mer: Låna pengar till ett nystartat företag

  Vem passar Fakturino för?

  De allra flesta företag kan ha nytta av Fakturino. Tjänsten passar näringsidkare som vill hitta rätt lån, kredit eller factoringlösning för deras specifika önskemål och förutsättningar. Tjänsten passar även den som vill spara tid och få flera offerter på ett snabbt och enkelt sätt, utan att behöva ansöka hos flera olika långivare.

  Fakturino passar både när du söker stora och små lån, krediter eller factoringtjänster. Därför är Fakturino ett alternativ vid såväl inköp av kontorstillbehör som vid en företagsexpansion.

  Hur fungerar Fakturino?

  Fakturino är en jämförelsetjänst som vänder sig till företag. Fakturino erbjuder själva inga lån eller krediter, utan tjänsten hjälper dig med hitta förmånliga företagslösningar som passar din verksamhet. Sedan kan du själv jämföra de olika produkterna och välja det erbjudande som passar ditt företag bäst.

  För att ansöka besöker du Fakturinos hemsida, där du väljer produkt som du vill ansöka om och fyller i en ansökan. Du skickar in din ansökan online och verifierar din identitet med BankID. Fakturino skickar därefter vidare din ansökan till sina samarbetspartners (30 olika kreditinstitut). Fakturinos samarbetspartners granskar din ansökan och återkopplar därefter med offerter inom 1-2 arbetsdagar. Om du ansökt om företagslån eller en checkkredit så kan du jämföra räntor, löptid, villkor och andra förmåner. Om du ansökt om factoring så kan du jämföra pris och huruvida tjänsten kommer att fungera med ditt bokföringssystem och mer.

  När du bestämt dig för en offert så signerar du det med ditt BankID och därefter så kontaktar företaget dig för att komma igång med tjänsten.

  Om företaget

  Fakturino är sedan 2021 en del av Krea. Företaget erbjuder förmedling av firmalån, företagskrediter och fakturabelåning/fakturaköp.

  För mer information om Fakturino så kan du besöka förmedlarens blogg eller sociala medier. Vid frågor så kan du även kontakta företagets kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

  Vad Fakturino erbjuder

  Hos Fakturino får du ett företagslån. Uppläggningsavgiften är: 0 kr. Aviavgiften är: Beror på bank. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Fakturino görs kreditupplysningen hos UC.

  Maxbeloppet som du kan låna är: 60 000 000 kr och det minsta beloppet är: 20 000 kr. Den effektiva räntan är Beror på bank. Fakturino är en låneförmedlare. Räntan på lån varierar mellan olika samarbetspartners. En individuell kreditbedömning görs som ligger till grund för kreditränta och lånevillkor.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Krea Technology AB
  Valhallavägen 60
  114 27 Stockholm

  E-post: kundservice@krea.se
  Telefonnummer: 08-551 082 62

  Öppettider:

  Måndag:08:00-18:00
  Tisdag:08:00-18:00
  Onsdag:08:00-18:00
  Torsdag:08:00-18:00
  Fredag:08:00-18:00
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.