Varför Comboloan

Comboloan Lån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Comboloan kan du jämföra privatlån mellan 50 000 och 500 000 kr. Löptiden varierar mellan 1 år och 15 år. Du ansöker snabbt via hemsidan och får svar inom 24 timmar. Det tas endast en UC och du kan välja mellan flera olika erbjudanden.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Jämförelsetjänsten Comboloan hjälper dig med att jämföra olika konsumentlån. En ansökan skickas in online och låneerbjudanden kan därefter komma direkt. I regel så kommer alla erbjudanden inom 24 timmar. Du jämför och väljer det lån som passar dig bäst.

 • Comboloan
  Comboloan
  Lån mellan50 000 -
  99 999 999 kr
  Effektiv ränta3,04% -
  30,06%
  Löptid1 år -
  15 år
  min. Ålder18
  Låneförmedlare
  Se lån
  Krav för att få lån hos Comboloan:
  • Minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inkomst på minst 120 000 kr/år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  Räkneexempel: Vid ett lån på 250 000 kr, återbetalningstid 10 år med en nominell ränta på 6,55 % (effektiv ränta 6,70 %) ger en totalkostnad på 341 400 kr för lånet (2 845 kr per månad, 120 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Erbjudanden från flera banker och låneinstitut.
  • Endast 1 kreditupplysning.
  • Svar senast inom 24 timmar.
  • Snabb ansökningsprocess.
  Nackdelar
  • Betalningsanmärkningar tillåts inte.
  • Vissa av Comboloans samarbetspartners är högkostnadskrediter men vilka det är framgång tydligt.

  Jämför med andra lån

  Vanliga frågor och svar

  Är Comboloan säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Comboloan är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Comboloan är ett seriöst företag som ägs och drivs av Comboloan AB. Comboloan står under tillsyn av Finansinspektionen.

  Vilken kreditupplysning använder Comboloan?

  Comboloan använder UC (Upplysningscentralen).

  Accepterar Comboloan betalningsanmärkningar?

  Nej, Comboloan accepterar inte betalningsanmärkningar.

  När betalar Comboloan ut?

  Comboloan betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

  Vad krävs för att få lån hos Comboloan?

  För att få lån hos Comboloan krävs det att du uppfyller följande krav:

  • Måste ha fyllt 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år

  Hur loggar man in på Comboloan?

  Du loggar in på Comboloans hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Comboloan är en jämförelsetjänst. Med Comboloan kan du få en överblick av lån och jämföra lånens räntor, löptider, förmåner och andra villkor. Precis som andra jämförelsetjänster så erbjuder Comboloan endast jämförelser av låneprodukter, de lånar alltså inte direkt ut pengar.

  Hur fungerar Comboloan?

  Comboloan är fungerar på ett simpelt sätt; du börjar med att fylla i en låneansökan på hemsidan genom att först välja önskat lånebelopp och önskad amorteringstid. Därefter så fyller du i dina uppgifter och skickar sedan in din ansökan. Du verifierar din identitet med BankID.

  Svar på om din ansökan beviljats ges direkt och kort därefter så börjar låneerbjudanden komma in. Vissa långivare ger erbjudande snabbare än andra men samtliga erbjudanden kommer i regel in inom 24 timmar. Du jämför erbjudandenas räntor, villkor, återbetalningstider, förmåner och därefter väljer det erbjudande som du tycker passar dig bäst. När du valt ett lån så signerar du det med ditt BankID.

  Om du inte tycker att något utav lånen passar så kan du även välja att inte gå vidare med någon utav dem. En ansökan hos Comboloan är inte bindande.

  Vem passar Comboloan för?

  Comboloan passar dig som vill hitta det optimala lånet. Genom att använda Comboloan så kan du snabbt se vilka lån olika långivare kan erbjuda dig. Du behöver alltså inte göra en ansökan hos flera olika långivare individuellt för att få veta vilka lånevillkor och räntor som du skulle få. I stället så kan du få alla dessa erbjudanden med bara en ansökan vilket spar din tid samt inte påverkar din kreditvärdighet. Comboloan är en tjänst för dig som snabbt vill kunna jämföra lån för att hitta det bästa lånet för dig.

  Jämförelsetjänsten har som krav att du fyllt minst 18 år, har en månadsinkomst på minst 10 000 kr och är folkbokförd i Sverige. Du måste även ha ett svenskt bankkonto och ett giltigt BankID. Betalningsanmärkningar tillåts inte.

  Läs mer: Låna pengar med betalningsanmärkningar

  Om företaget

  Comboloan är en av Sveriges allra första låneförmedlare. Tjänsten ägs av Comboloan AB vars målsättning är att hjälpa konsumenter med att hitta lån som passar konsumentens specifika ekonomi och önskemål. Comboloan erbjuder hjälp och jämförelser av såväl bolån som privatlån. Jämförelsetjänstens kundtjänst har öppet måndag-fredag kl. 08.00-16.00 och kan nås via chatt och kontaktformulär på hemsidan.

  Vad Comboloan erbjuder

  Hos Comboloan får du ett lån. Uppläggningsavgiften är: 0 kr. Aviavgiften är: 0 kr. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Comboloan görs kreditupplysningen hos UC.

  Maxbeloppet som du kan låna är: 500 000 kr och det minsta beloppet är: 50 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig mellan 3,04 % och 30,06 %. Vid ett lån på 250 000 kr, återbetalningstid 10 år med en nominell ränta på 6,55 % (effektiv ränta 6,70 %) ger en totalkostnad på 341 400 kr för lånet (2 845 kr per månad, 120 avbetalningar).

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Comboloan AB
  Drabantvägen 44
  132 47 Saltsjö-Boo

  E-post: info@comboloan.se
  Telefonnummer: 070-342 76 90

  Öppettider:

  Måndag:08:00-16:00
  Tisdag:08:00-16:00
  Onsdag:08:00-16:00
  Torsdag:08:00-16:00
  Fredag:08:00-16:00
  Lördag:Stängt
  Söndag:Stängt

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.