Varför Anmärkning

Anmärkning Lån: 2023 recension

Allt du behöver veta

Hos Anmärkning.se kan du som har betalningsanmärkningar jämföra lån. Du kan ansöka om lånebelopp mellan 10 000 kr och 350 000 kr, jämföra eventuella låneerbjudanden som du får genom tjänsten och välja det lån som passar din situation bäst.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Anmärkning.se är en jämförelsetjänst för dig med betalningsanmärkningar. Du kan jämföra lån från 10 000 kr upp till 350 000 kr. Med bara en ansökan kan du få erbjudanden från flera olika långivare. Ansökningsprocessen går snabbt till och svar ges i regel inom 24 timmar.

Vi samarbetar inte längre med Anmärkning och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande långivare rekommenderar vi: Lendo.
 • Detta är en produkt från en Payup-partner.

  Vi har noggrant granskat och kvalitetssäkrat produkten. Vänligen notera att vårt partnerskap inte påverkar produktens placering eller betyg på vår plattform. Payup kan erhålla provision för köp som förmedlas via vår tjänst.

  Anmärkning

  Anmärkning

  Lån mellan10 000 -
  350 000 kr
  Effektiv ränta2,95 -
  29,95%
  Löptid1 år -
  15 år
  min. Ålder18
  Låneförmedlare
  Bet.anm. OK
  Se lån
  Krav för att få lån hos Anmärkning:
  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år
  • Får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden
  Räkneexempel: Ett lån om 126 000 kr, med en löptid på 10 år och en nominell ränta på 11,95% (effektiv ränta på 12,63%), resulterar i en total kostnad av 139 920 kr, fördelat på 120 månadsbetalningar om 1166 kr vardera. Startavgift: Varierande uppläggningsavgift. Aviavgift: Varierande aviavgift.

Fördelar

 • Välj mellan flera långivare.
 • Svar inom 24 timmar.
 • En enda UC.
 • Snabb ansökningsprocess.
 • Betalningsanmärkning är OK.

Nackdelar

 • Otydligt hur många långivare jämförelsetjänsten samarbetar med.

Jämför med andra lån

Vanliga frågor och svar

Är Anmärkning säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Anmärkning är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Anmärkning är ett seriöst företag som ägs och drivs av Lendo AB. Anmärkning står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vilken kreditupplysning använder Anmärkning?

Anmärkning använder UC (Upplysningscentralen).

Accepterar Anmärkning betalningsanmärkningar?

Ja, Anmärkning accepterar betalningsanmärkningar. Du kan ansöka och bli beviljad hos Anmärkning även om du har betalningsanmärkningar.

När betalar Anmärkning ut?

Anmärkning betalar ut betalar ut till alla storbanker inom 1-2 arbetsdagar.

Vad krävs för att få lån hos Anmärkning?

För att få lån hos Anmärkning krävs det att du uppfyller följande krav:

 • Måste ha fyllt 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
 • Måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år

Hur loggar man in på Anmärkning?

Du loggar in på Anmärknings hemsida. Logga in

Komplett recension

Med Anmärkning.se blir det enklare att jämföra lån när du har betalningsanmärkningar. Jämförelsetjänsten är särkilt inriktad mot att förmedla lån mellan låntagare som har betalningsanmärkningar och långivare som accepterar betalningsanmärkningar. Med andra ord så lånar alltså Anmärkning.se inte ut pengar själva, utan genom dem så kan du få erbjudanden från långivare och låneinstitut som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar.

Hur fungerar Anmärkning?

Anmärkning fungerar ungefär som andra jämförelsetjänster. Den främsta skillnaden är att Anmärkning är inriktad mot lån med betalningsanmärkningar. Du ansöker genom att besöka hemsidan och välja önskat lånebelopp samt löptid. Du anger informationen som efterfrågas om din ekonomi och skickar sedan in din ansökan. Du verifierar din identitet med BankID.

När Anmärkning fått in din ansökan så behandlar de den och gör en sedvanlig kreditupplysning, varefter ansökningen skickas vidare till tjänstens samarbetspartners. Anmärknings samarbetspartners behandlar din ansökan och svarar därefter med låneerbjudanden till dig inom 24 timmar. Du kan jämföra lånen och välja det bud som du tycker passar dig bäst.

Att ansöka genom Anmärkning är kostnadsfritt och inte bindande. Det innebär att du kan välja att inte gå vidare med något utav lånen som du blivit erbjuden.

Läs mer: Låna pengar utan en kreditupplysning hos UC

Vem passar Anmärkning för?

Anmärkning passar för dig som har en eller flera betalningsanmärkningar. När du använder tjänsten så blir det enkelt att hitta långivare som inte avslår din ansökan på grund av betalningsanmärkningar. Du kan även jämföra de olika lånen innan du väljer att gå vidare med något utav dem.

För att använda Anmärkning så måste du vara myndig och ha en årsinkomst på minst 120 000 kr. Du får inte heller ha några skulder hos Kronofogden och du måste vara folkbokförd i Sverige.

Läs mer: Låna pengar trots skuld hos Kronofogdemyndigheten

Om företaget

Anmärkning.se är en del av låneförmedlaren Lendo. Tanken bakom Anmärkning är att göra det enklare för dig som har betalningsanmärkningar. Tidigare ekonomiska bekymmer ska inte vara något hinder för att kunna hitta och jämföra olika lån idag.

Låneförmedlarens kundtjänst kan kontaktas via telefon och mejl. På hemsidan hittar du även en utförlig FAQ-sida där du kan hitta svar på många frågor.

Vad Anmärkning erbjuder

Hos Anmärkning får du ett lån. Uppläggningsavgiften varierande uppläggningsavgift. Aviavgiften är: Varierande aviavgift. En kreditupplysning görs alltid när man ansöker om lån och krediter. Hos Anmärkning görs kreditupplysningen hos UC.

Maxbeloppet som du kan låna är: 350 000 kr och det minsta beloppet är: 10 000 kr. Den effektiva räntan sträcker sig från 2,95 % upp till 29,95 %. Ett lån om 126 000 kr, med en löptid på 10 år och en nominell ränta på 11,95% (effektiv ränta på 12,63%), resulterar i en total kostnad av 139 920 kr, fördelat på 120 månadsbetalningar om 1166 kr vardera. Startavgift: Varierande uppläggningsavgift. Aviavgift: Varierande aviavgift.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Lendo AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

E-post: kundservice@anmarkning.se
Telefonnummer: 0771 13 13 20

Öppettider:

Måndag:08:00-20:00
Tisdag:08:00-20:00
Onsdag:08:00-20:00
Torsdag:08:00-20:00
Fredag:09:00-17:00
Lördag:10:00-14:00
Söndag:10:00-14:00