Kom igång

Låna Pengar i 60 Dagar: Här Kan Du Låna

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Loanstep

Bästa lånet på 60 dagar 2023 enligt Payup

Loanstep är det bästa lånet på 60 dagar för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån på belopp upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna och kreditupplysningen tas hos Bisnode. Loanstep godtar en betalningsanmärkning om den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Se Loansteps villkor
Räkneexempel: Ett lån taget 2022-07-29 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85% bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49%. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SaveLend’s peer-to-peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Payups Topplista: Bästa lånen på 60 dagar 2023

  • LoanstepBäst Överlag 2023
  • FairloBäst för Låg Ränta
  • BinlyNyast
  • SmspengarBäst för Låg Kreditvärdighet
  • LumifyBäst för Räntefri Period
  • FerratumBäst för Snabb Utbetalning
  • SaldoBäst för Upplysning hos Bisnode
  • VivusBäst för Upplysning hos Creditsafe

Jämför 60-dagars lån

Vi hjälper dig jämföra alla långivare, kreditgivare och banker som erbjuder 60-dagars lån 2023. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Villkor för 60-dagars lån:

Lägsta lånebelopp1 000 kr
Högsta lånebelopp100 000 kr
Lägsta ränta12,87%
Högsta ränta7907,6%
Uppläggningsavgift mellan221 kr - 540 kr
Löptid mellan1 dag - 6 år

Räkneexempel

Ett lån om 20 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 24,95% (effektiv ränta på 28,01%), resulterar i en total kostnad av 22 805 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 1901 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst ränta (genomsnittlig) När du ser ett räntespann, som 2,95% - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst ränta (genomsnittlig) beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till låg ränta visas först.
Lägst ränta
(spann)Sorteringsalternativet Lägst ränta (spann) visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Högst beviljandegrad
Nyast

Alla Lån med 60 dagars återbetalningstid hos Payup 2023

Utforska alla dina lånealternativ hos Payup nedan. Jämför och hitta det bästa lånet som passar dig.

Lista över alla Lån med 60 dagars återbetalningstid - 13 st.

Nedan listar vi alla lån med 60 dagars återbetalningstid som är tillgängliga för 2023.

5 st. nya Lån med 60 dagars återbetalningstid

Ständigt lanseras det nya lån med 60 dagars återbetalningstid. Med Payup blir det enklare att hålla koll på de allra senaste. Nedan listar vi de 5 nyaste lånen för 2023.

12 st. Lån med 60 dagars återbetalningstid utan UC

Den som är i behov av lån utan UC har flera alternativ att välja mellan. Nedan listar vi alla lån med 60 dagars återbetalningstid utan UC.

Kom ihåg att "lån utan UC" inte betyder att en kreditupplysning inte tas alls. Det betyder bara att kreditupplysningen inte tas hos UC och att den istället tas hos ett annat kreditupplysningsbolag, som Creditsafe eller Bisnode.

9 st. Lån med 60 dagars återbetalningstid och Creditsafe

Creditsafe är ett av de populäraste alternativen till UC. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 60 dagars återbetalningstid och Creditsafe.

Relaterade kategorier:

3 st. Lån med 60 dagars återbetalningstid och Bisnode

Bisnode är ett annat populärt alternativ till UC. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 60 dagars återbetalningstid och Bisnode.

Relaterade kategorier:

9 st. Lån med 60 dagars återbetalningstid och Betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få lån. Det finns olika långivare som kan bevilja lån trots betalningsanmärkning, dock brukar kravet vara att anmärkningen inte är nyare än 6 månader.

Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 60 dagars återbetalningstid som man kan få hos Payup trots betalningsanmärkningar.

12 st. Lån med 60 dagars återbetalningstid och Direkt Utbetalning

Med direktutbetalning kan du få ett lån utbetalt till ditt bankkonto direkt, utan några dröjsmål. I många fall kan utbetalningen ske inom bara någon minut. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 60 dagars återbetalningstid som finns att få hos Payup med direktutbetalnig.

Låna pengar i 60 dagar: En översikt

Lån som har en återbetalningstid på 60 dagar är en typ av snabblån, eller smålån, som kan vara praktiska om man behöver ett akutlån eller bara behöver låna pengar under en kort tid. I de flesta fall kan du låna upp till 50 000 kr, men det finns långivare som erbjuder möjligheten att låna större summor än så.

Typer av snabblån: Smslån, mikrolån och mer

Snabblån av detta slag kallas ofta också för smslån, eller ”mikrolån”, som egentligen bara är en benämning för lån som betalas ut snabbt, som är tänka ska återbetalas snabbt och som man kan ansöka om online.

Vid inskickad ansökan så får du vanligtvis lånebesked inom några minuter, och i vissa fall inom några arbetsdagar. Majoriteten av snabblån erbjuder direkta utbetalningar, i vissa fall med hjälp av lösningar som Trustly och Zimpler.

Återbetalningstiden bland snabblån brukar som regel vara mellan 30 dagar och 90 dagar, men det går även att hitta lån på mindre belopp med en längre återbetalningstid än så.

Viktiga faktorer att överväga innan du tar ett snabblån

Till skillnad mot vanliga banklån, kan du ofta ta snabblån även om du har låg inkomst eller betalningsanmärkningar. Kraven för att få lånen är lägre än kraven som ställs vid större privatlån. Med det sagt bör man vara införstådd i att de lägre kraven också innebär högre kostnader för lånen, som oftast reflekteras i de högre effektiva räntorna för lånen. Se mer: Lån med låga krav

Av det skäl är det därför extra viktigt att man inte lånar mer än vad man verkligen behöver.

Man bör också försöka återbetala lånet så snabbt som möjligt, för att undvika kostnaderna som kommer med lånet.

Vidare bör man också jämföra lån innan man väljer att gå vidare med ett, då man kan spara mycket pengar på att välja ett lån som har en låg ränta, jämfört med ett lån som har lägre krav men som också kostar mer.

Relaterat: Billiga lån 2023

Vanliga frågor och svar