Kom igång

Låna Pengar i 30 Dagar: Här Kan Du Låna

Av Johan Karlsson | Uppdaterad

Loanstep

Bästa lånet på 30 dagar 2023 enligt Payup

Loanstep är det bästa lånet på 30 dagar för lån på 10 000 kr enligt Payup. Loanstep erbjuder lån på belopp upp till 25 000 kr. Lånet är kostnadsfritt de första 14 dagarna och kreditupplysningen tas hos Bisnode. Loanstep godtar en betalningsanmärkning om den är äldre än 6 månader. Loanstep är ingen högkostnadskredit.

Se Loansteps villkor
Räkneexempel: Ett lån taget 2022-07-29 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85% bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49%. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SaveLend’s peer-to-peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Payups Topplista: Bästa lånen på 30 dagar 2023

 • LoanstepBäst Överlag 2023
 • FairloBäst för Låg Ränta
 • BinlyNyast
 • SmspengarBäst för Låg Kreditvärdighet
 • LumifyBäst för Räntefri Period
 • FerratumBäst för Snabb Utbetalning
 • SaldoBäst för Upplysning hos Bisnode
 • VivusBäst för Upplysning hos Creditsafe

Jämför 30-dagars lån

Vi hjälper dig jämföra alla långivare, kreditgivare och banker som erbjuder 30-dagars lån 2023. Ange helt enkelt det belopp du söker i lån. Det kommer att filtrera listan. Jämför därefter alternativen och välj det som bäst passar dina behov.

Villkor för 30-dagars lån:

Lägsta lånebelopp1 000 kr
Högsta lånebelopp100 000 kr
Lägsta ränta12,87%
Högsta ränta7907,6%
Uppläggningsavgift mellan221 kr - 540 kr
Löptid mellan1 dag - 6 år

Räkneexempel

Ett lån om 20 000 kr, med en löptid på 1 år och en nominell ränta på 24,95% (effektiv ränta på 28,01%), resulterar i en total kostnad av 22 805 kr, fördelat på 12 månadsbetalningar om 1901 kr vardera. Uppläggningsavgift: 0 kr. Aviseringsavgift: 0 kr.

Hur mycket vill du låna?
Filtrera för:
Sortera efter
Mest relevant
Högst betyg
Lägst ränta (genomsnittlig) När du ser ett räntespann, som 2,95% - 333,31%, representerar det de möjliga räntorna du kan erbjudas. Däremot är din faktiska ränta beroende av en individuell bedömning. Med sorteringsalternativet Lägst ränta (genomsnittlig) beräknar vi medelvärdet av varje räntespann och sorterar lånen så att de med bäst potential till låg ränta visas först.
Lägst ränta
(spann)Sorteringsalternativet Lägst ränta (spann) visar lånen baserat på deras lägsta möjliga ränta. Kom dock ihåg att den angivna räntan inte alltid är den du erbjuds vid ansökan.
Högst beviljandegrad
Nyast

Alla Lån med 30 dagars återbetalningstid hos Payup 2023

Utforska alla dina lånealternativ hos Payup nedan. Jämför och hitta det bästa lånet som passar dig.

Lista över alla Lån med 30 dagars återbetalningstid - 13 st.

Nedan listar vi alla lån med 30 dagars återbetalningstid som är tillgängliga för 2023.

5 st. nya Lån med 30 dagars återbetalningstid

Ständigt lanseras det nya lån med 30 dagars återbetalningstid. Med Payup blir det enklare att hålla koll på de allra senaste. Nedan listar vi de 5 nyaste lånen för 2023.

12 st. Lån med 30 dagars återbetalningstid utan UC

Den som är i behov av lån utan UC har flera alternativ att välja mellan. Nedan listar vi alla lån med 30 dagars återbetalningstid utan UC.

Kom ihåg att "lån utan UC" inte betyder att en kreditupplysning inte tas alls. Det betyder bara att kreditupplysningen inte tas hos UC och att den istället tas hos ett annat kreditupplysningsbolag, som Creditsafe eller Bisnode.

9 st. Lån med 30 dagars återbetalningstid och Creditsafe

Creditsafe är ett av de populäraste alternativen till UC. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 30 dagars återbetalningstid och Creditsafe.

Relaterade kategorier:

3 st. Lån med 30 dagars återbetalningstid och Bisnode

Bisnode är ett annat populärt alternativ till UC. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 30 dagars återbetalningstid och Bisnode.

Relaterade kategorier:

9 st. Lån med 30 dagars återbetalningstid och Betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få lån. Det finns olika långivare som kan bevilja lån trots betalningsanmärkning, dock brukar kravet vara att anmärkningen inte är nyare än 6 månader.

Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 30 dagars återbetalningstid som man kan få hos Payup trots betalningsanmärkningar.

12 st. Lån med 30 dagars återbetalningstid och Direkt Utbetalning

Med direktutbetalning kan du få ett lån utbetalt till ditt bankkonto direkt, utan några dröjsmål. I många fall kan utbetalningen ske inom bara någon minut. Nedan listar vi alla tillgängliga lån med 30 dagars återbetalningstid som finns att få hos Payup med direktutbetalnig.

Om att låna pengar i 30 dagar

Privatekonomi är ett ständigt arbete för att få intäkter och utgifter att gå ihop. Ibland kan situationer uppstå där detta inte är så enkelt. Det kan finnas många anledningar, som ett förlorat jobb, en oväntad utgift eller helt enkelt en önskan om ett lite större inköp. I sådana situationer kan tillfälliga lån, för att täcka kostnaderna, vara en lösning.

För den som endast vill låna pengar i 30 dagar och vet om att de kan återbetala lånet i tid så finns det flera olika lån att välja mellan. Privatlån utan säkerhet är alternativen man då söker, eftersom dessa är lån som kan användas för vad som helst och med en återbetalningstid på 30 dagar kan man återbetala lånet snabbt utan att behöva återbetala det under en längre tid. Se korttidslån med återbetalningstid på 30 dagar.

Lån som har korta löptider på 30 är oftast lån av typen smslån, snabblån, mikrolån eller minilån, som är lån som har låga lånebelopp, höga räntor, korta löptider och flexibla utbetalningar. Dock kan de även vara lån av typen blancolån och större privatlån.

Vad man bör tänka på vid jämförelse av 30-dagars-lån

Eftersom lånen är korttidslån så finns det vissa saker man bör tänka på när man jämför dem:

 • Hur ser räntan på lånet ut? Finns det andra korttidslån på 30 dagar som har lägre ränta och bättre lånevillkor?
 • Har du råd med lånet du tänkt ansöka om?
 • Jämför lånets effektiva räntan, som visar på ett låns egentliga kostnad. Ett lån kan ha en räntekostnad, en även en uppläggningsavgift och andra avgifter. Dessa framgår inte i ett låns räntekostnad, men kommer ändå behöva betalas. Den effektiva räntan finns därför till för att reflektera dessa och ge en bättre bild över ett låns egentliga kostnad. Den effektiva räntan är alltså ett låns ränta, plus avgifter. Läs mer om effektiv ränta och hur den fungerar.
 • Finns det ett korttidslån som erbjuder en gratis, räntefri period i 30 dagar? I sådana fall kan du ansöka om lånet och sedan snabbt återbetala det inom 30 dagar utan att behöva betala någon ränta för lånet. Lån som har en kostnadsfri gratisperiod. Dock är det viktigt att du vet om att du kan återbetala lånet i tid, eftersom en ränta i annat fall tillkommer i vanlig ordning och bland gratislån kan räntan vara något högre än räntan du annars hade kunnat få med ett annat lån.
 • Tar lånet en kreditupplysning hos UC eller inte? Se relationen mellan kreditupplysningar och kreditbedömning hos kreditupplysningsbolag.

När du jämför lån hos Payup kan du filtrera långivare efter de som inte använder UC för sina kreditupplysningar genom att bocka för Ej UC med filterlådorna ovan.

Relaterat: Lån som inte tar en upplysning hos UC

Ansökan om 30-dagars korttidslån

För att ansöka om ett snabbt lån med en återbetalningstid på 30 dagar besöker du en långivare som erbjuder ett sådant lån. Se lista över långivare.

Du besöker långivarens hemsida, anger önskat lånebelopp och önskad löptid (välj 30 dagar). Du fyller i dina uppgifter, signerar din ansökan med BankID och får därefter besked på om din ansökan beviljas eller inte. Om din ansökan beviljas så betalas lånet ut till dig. I vissa fall inom 1-3 arbetsdagar dock så betalar många långivare ut korttidslånen direkt. För att se långivare som erbjuder direkta utbetalningar, bocka för Utb. Direkt bland filterlådorna ovan.

För att ansöka om ett lån med en länge återbetalningstid, som på 60 dagar eller 90 dagar, besök respektive sida: 60-dagars-lån | 90-dagars-lån.

Vanliga frågor och svar