Wallester Business Card

Wallester Business Card 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

3.0
Payups betyg

Payup graderar betalkort med hjälp av fem avgörande faktorer:

 • Kostnad: Vi bedömer räntor som fördelaktiga om de är relativt låga jämfört med andra marknadsalternativ, med tanke på ekonomiska förändringar.
 • Beviljandegrad: Kortutfärdarens beviljandegrad mäts genom antalet Payup-besökare vars ansökningar godkänts. Ju fler godkända ansökningar, desto högre beviljandegrad.
 • Förmåner: Vi utvärderar de extra fördelar som betalkortet erbjuder. Detta inkluderar poängsystem, rabatter, bonusar, reseförsäkring och andra förmåner som förbättrar användarupplevelsen och ger mervärde till kunden.
 • Kundtjänst: Kundtjänstens kvalitet baseras på tillgänglighet, öppettider och kontaktalternativ. Vi bedömer bland annat telefon- och e-postkontakt, öppettider över 4 timmar per dag, tillgänglighet under helger och möjlighet till chattkontakt.
 • Trustpilot-betyg: Ett högt Trustpilot-betyg indikerar nöjda kunder och en proaktiv kundtjänst som strävar efter hög kundnöjdhet.

Betygen från de olika kategorierna sammanvägs för att ge lånen ett sammantaget Payup-betyg, som sträcker sig från 1 (dåligt) till 5 (utmärkt). För att förstå bakgrunden till betyget kan du läsa vår detaljerade recension av lånet. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.

Därav betyget: Med ett debetkort från Wallester kan företag som har anställda i olika länder effektivisera och förenkla utläggs- och utgiftshanteringen. Företagets anställda kan ha egna kort med individuella gränser som de kan använda för att bekosta företagets utgifter, oavsett var på jorden de befinner sig, utan att behöva växla pengar och betala avgifter från egen plånbok.

Hoppa till recension

Virtuella och Fysiska kort för företagare

Wallester Business Card logo

Wallester Business Card

Fler detaljer och ansök

Virtuella och Fysiska kort för företagare

Wallester Business Card

Debetkort utan kredit
 • Kreditgräns:Debetkort utan kredit
 • Årsavgift:0 kr
 • Räntefritt:Ja
Fördelar:
 • Kostnadsfritt baskort: Inga års- eller månadsavgifter.
 • Både virtuella och fysiska kort med omedelbart utfärdande.
 • Kan ge ett kort till varje anställd med individuella gränser.
 • Intuitivt användargränssnitt.
 • Administrera kort och utlägg, samt få en enkel översikt över företagets utgifter med Wallester appen.
 • Kundsupport via chatt, telefon och e-post med tillgänglighet även under helger.
Nackdelar:
 • Ingen kredit erbjuds.
 • Valutaväxlingsavgift och uttagsavgift.
 • Kostnadsfritt debetkort med möjlighet till uppgradering.
 • Ingen kredit erbjuds.
 • Varje anställd kan ha ett eget kort med individuella gränser.
 • Mobilapp som gör administration enklare.
 • Stöd för många olika valutor, inklusive EUR, USD, SEK, NOK och CZK.
 • Avgift för valutaväxling tillkommer vid växling mellan olika valutor.
 • Uttagsavgift vid uttag från bankomater.
 • Ingen gräns på antal kort som kan utfärdas.
 • Uttagsavgift: 2% eller lägst €2.
Krav för att kunna få Wallester Business Card:
 • Måste vara minst 18 år gammal
 • Måste vara folkbokförd i Sverige

Jämför med andra företagskort

Wallester Business Card logo
Payup betygPayup graderar betalkort baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, förmåner, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Gå vidare
Kreditgräns
Debetkort utan kredit
Årsavgift
0 kr
Kreditränta
0%
Effektiv ränta
0%
Räntefritt
Ja
Qred Kreditkort logo
Payup betygPayup graderar betalkort baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, förmåner, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
Gå vidare
Kreditgräns
2 000 000 kr
Årsavgift
0 kr
Kreditränta
1,95%
Effektiv ränta
1,95%
Räntefritt
45 dagar

Vanliga frågor och svar

Nej, Wallester Business Card är inte bluff/bedrägeri. Wallester Business Card är ett seriöst företag som ägs och drivs av Wallester AS.

Ja, Wallester Business Card har valutapåslag.

Ja, man kan betala räkningar och fakturor med Wallester Business Card.

För att logga in på Wallester Business Card besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Wallester Business Card

Wallester Business Card, på svenska ibland förkortat till Wallester-kortet, är ett fördelaktigt företagskort som hjälper företag förbättra och effektivisera sin utläggs- och utgiftshantering. Företagskortet kan ges till varje anställd i företaget och kan användas av dem för att betala företagets kostnader utan att behöva betala med egna resurser ur egen ficka.

Kostnader

Wallester Business Card har inga månads- eller årsavgifter och kostar inget att få. De kostnader som kan uppstå tillkommer vid användning och eventuell uppgradering av kortet till fördelaktigare alternativ. Kostnaderna för Wallester Business Card inkluderar:

 • Uppgradering till PREMIUM eller PLATINUM: €199 – €999 per år beroende på typ av uppgradering
 • Utfärdande av extra kort: €0,10 – €0,35 per månad, beroende på kundtyp
 • Leverans av fysiska kort: €5 – €20 per kort, beroende på leveranstyp (vanlig eller expressleverans)
 • Uttag från bankomat: €2 + 2%
 • Valutakurs: Visas valutakurs + 2%

För att lära dig mer om företagetskortets kostnader, besök Wallester Business Card.

Hur fungerar Wallester Business Card?

Processen för att Wallester Business Card är relativt simpel och fungerar på följande 3 steg:

 1. Skapa ett konto: Börja med att besöka Wallester Business Card för att skapa ett kostnadsfritt konto.
 2. Ansök om kortet: Efter att du skapat ett konto, gör du en ansökan från ditt kontrollcenter för att få tillgång till ditt första kort.
 3. Börja använda kortet: När du gjort en ansökan och blivit beviljad, aktiveras ditt kort och du kan börja använda det i ditt företag.

Så snart du börjat använda kortet, kan du spåra alla utgifter och all handel som gjorts med det direkt genom Wallesters plattform. Du kan även välja att utfärda fler kort, med direkt utfärdande, för att ge varje anställd sitt egna kort, samt administrera individuella gränser för varje kort och mer.

För vilka passar Wallester Business Card?

Enligt Payup är Wallester Business Card särskilt fördelaktigt för internationella företag med anställda baserade i olika länder. Eftersom kortet har stöd för många olika valutor, inklusive USD, EUR, SEK, NOK, CZK, GBP, PLN och DKK, slipper anställda krångla med att växla pengar och betala växlingsavgifter när de gör företagsrelaterade inköp. Detta eliminerar också komplikationer som kan uppstå vid transaktioner över gränser eller under arbetsrelaterade resor. Anställda kan enkelt använda dessa företagskort för alla utgifter, oavsett var på jorden de befinner sig, vilket gör att företaget får en tydlig överblick över alla utgifter samtidigt som det står för alla kostnader.

Så betygsätter vi Wallester Business Card

KategoriBetyg
Kostnad 5/5 Wallester Business Card har ingen årsavgift.
Förmåner 3/5 Wallester Business Cards erbjuder förmåner såsom möjlighet till flera kort för varje anställd och en app, men saknar direktintegration med bokföringssystem och cashback.
Beviljandegrad 1/5 Wallester Business Card kräver hög kreditvärdighet, vilket leder till begränsad tillgänglighet.
Kundtjänst 4/5 Wallester Business Card erbjuder telefon/e-post kontakt, tillgänglighet i över 4 timmar/dag och tillgänglighet under helger, men saknar en mänskligt bemannad chatt-funktion.
Trustpilot-betyg 0/5 Wallester Business Card har ett lågt betyg (0.0) på Trustpilot, betygsatt av andra som har använt produkten.
Payups betyg 3/5 Allt sammantaget, baserat på ovanstående faktorer, får Wallester Business Card ett omdöme med Payup-betyg på 3.

Om företaget

Wallester startades år 2016 av Dmitri Logvinenko och Sergei Astafjev. Deras vision var att förändra den globala finansvärlden och har sedan starten byggt en stark plattform som hjälper företag att sköta sina pengar, finanser och utgifter, oavsett hur stora de är eller vilka industrier de jobbar inom.

För att lyckas har Wallester lagt ned mycket tid på forskning och utveckling. De har skapat en rad nya och innovativa produkter, och har vuxit snabbt under kort tid. Företaget har också byggt starka relationer med andra företag inom finansbranschen, såsom PayPal, Visa, Twitter, Instagram och Alibaba.

Kontaktuppgifter till Wallester Business Card

Besöksadress:
Wallester AS
F.R. Kreutzwaldi 4
10120 Tallinn, Estland

E-post: info@wallester.com
Telefonnummer: +372 672 0101

Öppettider:
Måndag:09:00 - 21:00
Tisdag:09:00 - 21:00
Onsdag:09:00 - 21:00
Torsdag:09:00 - 21:00
Fredag:09:00 - 21:00
Lördag:09:00 - 21:00
Söndag:09:00 - 21:00