Varför Rocker

Rocker: 2024 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Därav betyget: Rockerkortet är att av de bästa kontokorten för dig som letar efter ett billigt och säkert kort för betalningar på nätet såväl som i vardagen och på resan. Rocker erbjuder tre olika kort varav ett är kostnadsfritt. Tjänsten används av över 200 000 st svenskar.

Vi samarbetar inte längre med Rocker och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: OKQ8 Visa.
Hoppa till recension
 • Ett kort åt ditt Rocker-konto

  Rocker logo

  Rocker

  Ett kort åt ditt Rocker-konto

  Rocker

  Upp till 40 000 kr i kredit
  • Kreditgräns:40 000 kr
  • Årsavgift:0 kr
  • Ränta (Effektiv):3% (3%)
  • Räntefritt:0 dagar

Jämför med andra kreditkort

 • Rocker
  Rocker logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns
  40 000 kr
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  3%
  Effektiv ränta
  3%
  Räntefritt
  0 dagar
 • OKQ8 Visa logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns
  100 000 kr
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  17,45%
  Effektiv ränta
  18,18% - 19,46%
  Räntefritt
  60 dagar

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Rocker

Rockerkortet är ett debetkort som passar dig som vill ha ett billigt och förmånligt kort för köp på nätet, kontantuttag på semestern och mycket annat. Ansökningsprocessen är mycket smidig vilket gör att du snabbt kan komma igång och handla med kortet. Du kan välja mellan 3 olika kort beroende på ditt behov:

 • ett virtuellt kort, som är kostnadsfritt.
 • ett fysiskt kort.
 • ett fysiskt kort med fingeravtrycksläsare. Fingeravtrycksläsaren används istället för pinkod.

Hur fungerar Rockerkortet?

För att komma igång med Rockers kort så behöver du först ansöka om kortet genom Rockers hemsida.

På hemsidan så ser du tre olika kort och prispaket: Standard, Plus och premium. När du klickar på valfritt kort så dyker det upp en QR-kod. Allt du behöver göra är att scanna QR-koden för att ladda ner appen och därefter ansöka om kortet. För att beviljas kortet så måste du vara över 18 år, ha ett svenskt personnummer och ett Mobilt BankID.

Både Rockers app och hemsida är smidiga och enkla att använda. Ansökningsprocessen består bara av några få steg och efter att du har signerat din ansökan med ditt mobila BankID så får du svar på den direkt. Det virtuella Rockerkortet aktiveras direkt efter att du beviljas det och därefter så kan du börja använda det direkt. Virtuella kort fungerar utmärkt för betalningar online. Du kan även lägga till det i Apple Pay och Google Pay vilket gör det möjligt att betala direkt i butik med din mobiltelefon.

Om du ansökt om det fysiska kortet så får du kortet skickat hem till dig med posten. Kortet är aktiverat när du får det och kortets pinkod får du skickat separat. Du kan även hitta koden direkt i appen genom att signera med ditt BankID. För att komma igång och använda kortet så behöver du sätta in pengar. Det gör du enkelt med Swish. Det minsta insättningsbeloppet är 100 kronor och i appen så kan du se alla dina transaktioner samt ställa in så du får pushnotiser när ditt Rockerkort används.

Du väljer mellan tre olika kort och prispaket:

 • Standard: som är gratis. Det virtuella kortet ingår.
 • Plus: som kostar 29 kronor i månaden. Ett fysiskt kort ingår utöver det virtuella kortet.
 • Premium: som kostar 99 kronor i månaden. Ett biometriskt kort med fingeravtrycksläsare ingår samt ett virtuellt kort.

Kortet är ett debetkort och genom Rocker så kan du även ansöka om Rockerlån där lånebeloppet kan uppgå till 300 000 kronor.

Du kan använda kortet i Sverige såväl som utomlands. Det är Visas växlingskurs som gäller och Rocker lägger inte till några extra avgifter, vilket gör det till ett förmånligt kort på resan. Uttag i Sverige och utomlands är gratis om summan är 3000 kronor eller lägre per månad.

Du som kortinnehavare kan ta del av cashback genom att bjuda in och rekommendera andra att använda kortet. Möjligheten till cashback gäller även för det virtuella kortet.

Läs mer: Vilka kreditkort är bäst till resan?

Rocker Kundsupport 24/7

Om du behöver hjälp så kan du vända dig till den Rockers kundsupport som finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Du kan kontakta kundsupporten via live-chatt, e-post och telefon.

Om företaget

Företaget bakom Rocker är Bynk AB. Bynk har sedan starten 2016 erbjudit olika lån och finansiella tjänster. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är godkänt som betalningsinstitut inom EU.

Kontaktuppgifter till Rocker

Besöksadress:
Rocker AB
Flaggan 1115
116 74 Stockholm

E-post: kundservice@bynk.se
Telefonnummer: 020 70 07 00

Öppettider:
Måndag:08:00 - 21:00
Tisdag:08:00 - 21:00
Onsdag:08:00 - 21:00
Torsdag:08:00 - 21:00
Fredag:08:00 - 21:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt