Varför Qred Kreditkort

Qred Kreditkort 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Därav betyget: Med ett kostnadsfritt kreditkort som Qred VISA kan småföretagare enkelt hantera inköp, kvitton, utlägg och mer. Företagets räkningar, utgifter och fakturor kan betalas med kortet och samlas på en och samma faktura i slutet av månaden. Medföljande app gör allt enkelt att hantera. Snabbt att komma igång och enkelt kort att använda.

Hoppa till recension
 • Kostnadsfria företagsutlägg

  Qred Kreditkort logo

  Qred Kreditkort

  Fler detaljer och ansök

  Kostnadsfria företagsutlägg

  Qred Kreditkort

  Upp till 2 000 000 kr i kredit
  • Kreditgräns:2 000 000 kr
  • Årsavgift:0 kr
  • Ränta (Effektiv):1,95% (1,95%)
  • Räntefritt:45 dagar

Jämför med andra företagskort

 • Qred Kreditkort logo
  Payup betygPayup graderar betalkort baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, förmåner, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Gå vidare
  Kreditgräns
  2 000 000 kr
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  1,95%
  Effektiv ränta
  1,95%
  Räntefritt
  45 dagar
 • Wallester Business Card logo
  Payup betygPayup graderar betalkort baserat på fem kärnfaktorer: kostnad, beviljandegrad, förmåner, kundtjänst och Trustpilot-betyg. Dessa sammanvägs för att ge ett sammanfattande Payup-betyg från 1 till 5, med detaljerad förklaring tillgänglig i vår recension. Vi granskar vårt betyg en gång varje månad.
  Gå vidare
  Kreditgräns
  Debetkort utan kredit
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  0%
  Effektiv ränta
  0%
  Räntefritt
  Ja

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Qred Kreditkort

Qreds kreditkort, även kallat Qredkortet, är ett företagskort utan års- eller månadsavgifter. Kortet är speciellt framtaget för småföretagare som vill ha ett kostnadsfritt kreditkort för såväl vardagsköp till företaget som betalning till leverantörer och fakturor.

Kortet ger upp till 45 dagars räntefri kredit och kan därför även passa till att betala för oväntade kostnader.

Kortet kostar inget att använda så länge saldot betalas tillbaka i tid varje månad.

Hur fungerar Qreds kreditkort?

Det är enkelt att komma igång med Qreds kreditkort. Allt du behöver göra är att besöka Qreds hemsida och fylla i ansökningsformuläret. Det tar bara någon minut och du får svar på din ansökan inom en timme. En ansökan kostar inget och är inte bindande.

Om din ansökan beviljas så får du ett erbjudande av Qred och för att acceptera denna så signerar du med ditt BankID, varefter du får kortet hemskickat till dig inom 3-4 arbetsdagar. Kortet är ett plastkort från VISA och har en kreditgräns. Kreditgränsen som du får baseras på ditt Qred-score, som vidare baseras på flera olika parametrar, bland annat:

 • företagets omsättning.
 • antalet anställda i företaget.
 • antalet betalningsanmärkningar som företaget har.
 • hur många år företaget har funnits.
 • andra lån och skulder.

För bästa användning av kortet så bör du ladda ner Qred-appen från Apple App Store eller Google Play.

I appen kan du tydligt se företagets transaktioner, fakturor och företagets samlingsfaktura. I appen hittar du även ditt korts pinkod, statusen på olika fakturor och mer. Du kan betala fakturor direkt via appen.

Kortet är kostnadsfritt och köpen som görs med kortet har en genomsnittlig räntefri period på 45 dagar. Samlingsfakturan som avser alla dina köp som du gjort med kortet kommer en gång i månaden och har 14 dagars betalningsvillkor. Räntan är 0 % om du betalar hela fakturan på en gång. Du kan också dela upp den mot en företagsspecifik ränta som börjar från 1,95 % i månaden.

För vilka passar Qredkortet?

Qredkortet är speciellt utformat för småföretagare som vill kunna hantera betalningar och utlägg på ett smidigt, billigt och enkelt sätt. Sedan lansering 2015 har över 25 000 företag i Sverige ansökt om kortet. För många småföretagare så kan det vara svårt att bli beviljad företagslån och kredit eftersom många storbanker inte vill ta risker. Små- och nystartade bolag kan tyvärr vara förenade med hög risk, vilket kan göra det svårt att beviljas kredit utan höga räntekostnader eller avgifter. Med Qredkortet så kan det bli lättare för småföretagare att hantera vardagsinköp, fakturor, oväntade kostnader samt ha en kredit tillgänglig ifall behovet någon gång skulle uppstå.

Qreds kundsupport: hjälp på många olika sätt

Qreds goda kundsupport finns tillgänglig på flera olika sätt.

Företaget har fått ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 hos Trustpilot och många positiva omdömen handlar om den hjälpsamma kunsupporten. Supporten kan kontaktas via telefon, e-post och chatt, och är öppen kl. 08.00-17.30 på vardagar.

Om företaget

Qred Bank AB lanserades 2015 med idén om att erbjuda enkel och flexibel finansiering för småföretag. Grundarna är själva entreprenörer och vet hur komplicerat det kan vara att få kredit från storbankerna. Utöver Visakortet så erbjuder Qred även företagslån och möjligheten att sälja fakturor (factoring). Företaget är baserat i Stockholm och lyder under Finansinspektionens tillsyn som betalningsinstitut.

Kontaktuppgifter till Qred Kreditkort

Besöksadress:
Qred AB
Wallingatan 12
111 60 Stockholm

E-post: support@qred.se
Telefonnummer: 08-474 46 62

Öppettider:
Måndag:07:00 - 17:30
Tisdag:07:00 - 17:30
Onsdag:07:00 - 17:30
Torsdag:07:00 - 17:30
Fredag:07:00 - 17:30
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt