Varför Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Med Komplett Banks Mastercard så får ett kreditkort med en hög kreditgräns och generösa bonusförmåner. Du får till exempel bonus på alla köp som du gör med kortet. ID-skyddsförsäkring, reseförsäkring och andra kompletterande försäkringar medföljer, utan extra kostnad. Kortet har ingen årsavgift och har en räntefri period på 50 dagar.

Vi samarbetar inte längre med Komplett Bank Mastercard och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: Shell Mastercard.
 • Ett kort—många fördelar

  Komplett Bank Mastercard logo

  Komplett Bank Mastercard

  Se kort

  Ett kort—många fördelar

  Komplett Bank Mastercard

  Upp till 100 000 kr i kredit
  • Kreditgräns100 000 kr
  • Årsavgift0 kr
  • Kreditränta23,63%
  • Effektiv ränta23,63%
  • Räntefritt50 dagar
  Vad Vi TyckerFör- & NackdelarDetaljerKrav
  Vad Vi Tycker

  Komplett Bank Mastercard är kort som främst lämpar sig för e-handel, men som dessutom har flera fördelar med försäkringar, låga och få avgifter och möjlighet för delbetalning. Stort plus för att bonussystemet är enkelt uppbyggt (1 poäng = 1 krona) och dras på månadsfakturan. För dig som vill ha ett krångelfritt kort med sjysta villkor är Komplett Bank Mastercard värt att se över.

  För- & Nackdelar
  Fördelar
  • Bonuspoäng som omvandlas till pengar.
  • 4 gånger så många poäng vid köp på komplett.se.
  • Ingen årsavgift.
  • Inga avgifter för uttag.
  • Räntefri kredit i 50 dagar.
  • Reseförsäkring.
  • ID-skyddsförsäkring.
  • Köpskydd.
  Nackdelar
  • Lågt maxtak på bonuspoängen.
  • Minst 20 år ålderskrav.
  Detaljer
  • Bonuspoäng på alla köp som klassas som e-handel av Mastercard.
  • Koppling till digitala plånböcker som Apple Pay och Google Pay.
  • Kort utan årsavgift.
  • 50 dagar räntefri kredit.
  • Få avgifter.
  • Flera försäkringar ingår.
  Krav Krav för att få Komplett Bank Mastercard:
  • Måste vara minst 18 år gammal
  • Måste vara folkbokförd i Sverige
  • Måste ha en betalningshistorik fri från betalningsanmärkningar
  • Måste ha en deklarerad inkomst

Jämför med andra kreditkort

 • Komplett Bank Mastercard
  Komplett Bank Mastercard logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns100 000 kr
  Årsavgift0 kr
  Kreditränta23,63%
  Effektiv ränta23,63%
  Räntefritt50 dagar
 • Shell Mastercard logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns100 000 kr
  Årsavgift0 kr
  Kreditränta21,40%
  Effektiv ränta19,54% - 27,59%
  Räntefritt30 dagar
 • OKQ8 Visa logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns100 000 kr
  Årsavgift0 kr
  Kreditränta15,95%
  Effektiv ränta16,63% - 17,90%
  Räntefritt60 dagar

Vanliga frågor och svar

Är Komplett Bank Mastercard säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Komplett Bank Mastercard är säkert och inte bluff/bedrägeri. Komplett Bank Mastercard är ett seriöst företag som ägs och drivs av Komplett Bank ASA.

Har Komplett Bank Mastercard valutapåslag?

Ja, Komplett Bank Mastercard har valutapåslag.

Hur loggar man in på Komplett Bank Mastercard?

Man loggar in på Komplett Bank Mastercard genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Komplett Bank Mastercard

Ett kreditkort används av många som en extra trygghet. Du kan handla, ta ut kontanter eller göra betalningar online med kortet. Kreditkorten har i regel en kreditgräns, från vilken du kan spendera hur mycket du vill upp till din kreditgräns. Pengarna betalas tillbaka räntefritt inom den räntefria perioden. Pengarna kan även delbetalas månadsvis.

Komplett Banks Mastercard har en kreditgräns på upp till 100 000 kr. Kortets räntefria period är på 50 dagar och kortet har ingen årsavgift. Med andra ord så kostar kortet inget att ansöka om och få.

Varje månad så får du en faktura med en översikt på hur mycket av krediten som du förbrukat och hur mycket som du minst behöver betala tillbaka den månaden. Du kan välja att betala tillbaka hela den spenderade krediten eller delbetala den månadvids. Efter att de första 50 räntefria dagarna passerat så tillkommer det en ränta på krediten i vanlig ordning. Du kan delbetala krediten månadsvis tills hela krediten är återbetald.

Läs mer: Bästa kreditkorten 2023

Med Komplett Bank Mastercard så får du bonus på alla köp som du gör med kortet. Bonuspoängen kan du sedan omvandla till riktiga pengar. Lista över cashback kort. När du använder kortet för att handla hos Komplett så får du 4 gånger så många poäng.

Med Komplett Bank Mastercard så följer kompletterande försäkringar och skydd, såsom reseförsäkring, ID-skyddsförsäkring, köpskydd och mer. Läs mer.

Passar Komplett Bank Mastercard för dig?

Komplett Bank kan passa den som söker ett kreditkort med en hög kreditgräns och med medföljande försäkringar. Kortet har nämligen en kreditgräns på upp till 100 000 kr och erbjuder medföljande försäkringar såsom reseförsäkring, ID-skyddsförsäkring och köpskydd, helt kostnadsfritt.

Kortet kan också vara ett val om du handlar mycket och uppskattar bonusar. Kortet kan användas överallt där Mastercard accepteras, såväl inrikes som utrikes och online.

Ansök om och använd Komplett Bank Mastercard

För att ansöka om Komplett Bank Mastercard så gör du en ansökan online, på Komplett Banks hemsida. Du fyller i ansökningsformuläret och skickar sedan in det. Om din ansökan beviljas så får du en kredit som kopplas till kortet, och kortet skickas därefter hem till dig inom 3-5 arbetsdagar. Hur man ansöker om kreditkort.

Kortet kan användas både i Sverige och utomlands. Så länge Mastercard accepteras så kan kortet användas. Du kan även göra uttag i bankomater helt kostnadsfritt.

Komplett Bank bjuder på en räntefri kredit i 50 dagar. Det innebär att du slipper betala ränta på krediten om du betalar tillbaka hela beloppet som du använt inom den räntefria perioden. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka beloppet så snabbt så kan du delbetala istället. Det lägsta beloppet som du behöver betala framgår alltid på månadsfakturan.

Om företaget

Komplett Bank Mastercard ges ut av bolagskoncernen Komplett, som utöver kreditkort även erbjuder privatlån, under varumärket Morrow Bank. Komplett driver även e-handelsbutiken Komplett.se.

Vid frågor eller för mer information om Komplett Banks olika finansprodukter så kan kundtjänsten kontaktas via e-post eller telefon. Komplett Banks kundtjänst har öppettiderna vardagar mellan kl. 09.00-16.00. Komplett har även en FAQ-sida på hemsidan där du hittar svar på många vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till Komplett Bank Mastercard

Besöksadress:
Komplett Bank ASA
Vollsveien 2A
1327 Lysaker

E-post: kundeservice@komplettbank.se
Telefonnummer: 08 403 096 00

Öppettider:

Måndag:09:00 - 16:00
Tisdag:09:00 - 16:00
Onsdag:09:00 - 16:00
Torsdag:09:00 - 16:00
Fredag:09:00 - 16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt