Varför Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard: 2024 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

0.0
Payups betyg

Därav betyget: Med Komplett Banks Mastercard så får ett kreditkort med en hög kreditgräns och generösa bonusförmåner. Du får till exempel bonus på alla köp som du gör med kortet. ID-skyddsförsäkring, reseförsäkring och andra kompletterande försäkringar medföljer, utan extra kostnad. Kortet har ingen årsavgift och har en räntefri period på 50 dagar.

Vi samarbetar inte längre med Komplett Bank Mastercard och kan inte längre rekommendera dem. Informationen i recensionen kan vara avvikande. För en liknande produkt rekommenderar vi: Shell Mastercard.
Hoppa till recension
 • Ett kort—många fördelar

  Komplett Bank Mastercard logo

  Komplett Bank Mastercard

  Ett kort—många fördelar

  Komplett Bank Mastercard

  Upp till 100 000 kr i kredit
  • Kreditgräns:100 000 kr
  • Årsavgift:0 kr
  • Ränta (Effektiv):23,63% (23,63%)
  • Räntefritt:50 dagar

Jämför med andra kreditkort

 • Komplett Bank Mastercard
  Komplett Bank Mastercard logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns
  100 000 kr
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  23,63%
  Effektiv ränta
  23,63%
  Räntefritt
  50 dagar
 • Shell Mastercard logo
  Payup betygPayup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.
  Se kort
  Kreditgräns
  100 000 kr
  Årsavgift
  0 kr
  Kreditränta
  21,40%
  Effektiv ränta
  19,54% - 27,59%
  Räntefritt
  30 dagar

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Komplett Bank Mastercard

Ett kreditkort används av många som en extra trygghet. Du kan handla, ta ut kontanter eller göra betalningar online med kortet. Kreditkorten har i regel en kreditgräns, från vilken du kan spendera hur mycket du vill upp till din kreditgräns. Pengarna betalas tillbaka räntefritt inom den räntefria perioden. Pengarna kan även delbetalas månadsvis.

Komplett Banks Mastercard har en kreditgräns på upp till 100 000 kr. Kortets räntefria period är på 50 dagar och kortet har ingen årsavgift. Med andra ord så kostar kortet inget att ansöka om och få.

Varje månad så får du en faktura med en översikt på hur mycket av krediten som du förbrukat och hur mycket som du minst behöver betala tillbaka den månaden. Du kan välja att betala tillbaka hela den spenderade krediten eller delbetala den månadvids. Efter att de första 50 räntefria dagarna passerat så tillkommer det en ränta på krediten i vanlig ordning. Du kan delbetala krediten månadsvis tills hela krediten är återbetald.

Läs mer: Bästa kreditkorten 2024

Med Komplett Bank Mastercard så får du bonus på alla köp som du gör med kortet. Bonuspoängen kan du sedan omvandla till riktiga pengar. Lista över cashback kort. När du använder kortet för att handla hos Komplett så får du 4 gånger så många poäng.

Med Komplett Bank Mastercard så följer kompletterande försäkringar och skydd, såsom reseförsäkring, ID-skyddsförsäkring, köpskydd och mer. Läs mer.

Passar Komplett Bank Mastercard för dig?

Komplett Bank kan passa den som söker ett kreditkort med en hög kreditgräns och med medföljande försäkringar. Kortet har nämligen en kreditgräns på upp till 100 000 kr och erbjuder medföljande försäkringar såsom reseförsäkring, ID-skyddsförsäkring och köpskydd, helt kostnadsfritt.

Kortet kan också vara ett val om du handlar mycket och uppskattar bonusar. Kortet kan användas överallt där Mastercard accepteras, såväl inrikes som utrikes och online.

Ansök om och använd Komplett Bank Mastercard

För att ansöka om Komplett Bank Mastercard så gör du en ansökan online, på Komplett Banks hemsida. Du fyller i ansökningsformuläret och skickar sedan in det. Om din ansökan beviljas så får du en kredit som kopplas till kortet, och kortet skickas därefter hem till dig inom 3-5 arbetsdagar.

Kortet kan användas både i Sverige och utomlands. Så länge Mastercard accepteras så kan kortet användas. Du kan även göra uttag i bankomater helt kostnadsfritt.

Komplett Bank bjuder på en räntefri kredit i 50 dagar. Det innebär att du slipper betala ränta på krediten om du betalar tillbaka hela beloppet som du använt inom den räntefria perioden. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka beloppet så snabbt så kan du delbetala istället. Det lägsta beloppet som du behöver betala framgår alltid på månadsfakturan.

Om företaget

Komplett Bank Mastercard ges ut av bolagskoncernen Komplett, som utöver kreditkort även erbjuder privatlån, under varumärket Morrow Bank. Komplett driver även e-handelsbutiken Komplett.se.

Vid frågor eller för mer information om Komplett Banks olika finansprodukter så kan kundtjänsten kontaktas via e-post eller telefon. Komplett Banks kundtjänst har öppettiderna vardagar mellan kl. 09.00-16.00. Komplett har även en FAQ-sida på hemsidan där du hittar svar på många vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till Komplett Bank Mastercard

Besöksadress:
Komplett Bank ASA
Vollsveien 2A
1327 Lysaker

E-post: kundeservice@komplettbank.se
Telefonnummer: 08 403 096 00

Öppettider:
Måndag:09:00 - 16:00
Tisdag:09:00 - 16:00
Onsdag:09:00 - 16:00
Torsdag:09:00 - 16:00
Fredag:09:00 - 16:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt