Kom igång

Kreditkorten som du kan få trots betalningsanmärkning 2022

Kom igång med ett kreditkort trots betalningsanmärkning. Välj någon utav nedanstående kreditgivare. Jämför kreditvillkor såsom räntor, räntefria dagar och kreditgränser, och gå därefter vidare med ett kreditkort som passar dina behov.

För att komma igång, klicka här. För information om hur kreditkort trots betalningsanmärkningar fungerar och vad man bör tänka på innan man ansöker om ett kreditkort, klicka här.

Hur mycket söker du i kredit?

Filtrera för:
 • Populärast 2022

  Ett kort åt ditt Rocker-konto

  Rocker

  Rocker

  Rocker recension

  Ett kort åt ditt Rocker-konto

  Rocker

  Upp till 40 000 kr i kredit
  • Kreditgräns40 000 kr
  • Årsavgift0 kr
  • Kreditränta3%
  • Räntefritt0 dagar
  Vad Vi TyckerFör- & NackdelarDetaljer
  Vad Vi Tycker

  Den största fördelen med Rockerkortet är att det är billigt, enkelt att använda och ger många olika förmåner som underlättar privatekonomin. Rockeranvändare slipper uttagsavgifter och valutapåslag när de använder Rockerkortet både utomlands och i Sverige. En annan fördel är att du kan välja mellan tre olika kort, varav ett är kostnadsfritt. Den smarta appen gör det enkelt att hantera transaktionerna, få en överblick över privatekonomin samt fylla på kortet via Swish.

  För- & Nackdelar
  Fördelar
  • Tre olika kort, varav ett kostnadsfritt.
  • Ingen årsavgift för det virtuella kortet.
  • Enkelt att använda och fylla på pengar.
  • Ingen årsavgift.
  • Ingen valutapåslag.
  • Gratis reseförsäkring.
  • Enkel och användarvänlig app.
  • Kundservice som har öppet dygnet runt.
  Nackdelar
  • Du kan endast ta ut 3000 kronor i månaden annars tillkommer en avgift på 1,25% på den summan du tar ut.
  • De fysiska korten är inte gratis.
  Detaljer
  • VISA-debetkort.
  • Tre olika kort; ett virtuellt, ett fysiskt betalkort samt ett biometriskt betalkort med fingeravtrycksläsare.
  • De olika korten har olika månadskostnader.
  • Det virtuella kortet är helt kostnadsfritt.
  • Mobilappen ger överblick över transaktioner.
  • Cashback & reseförsäkring.

Om att få kreditkort trots betalningsanmärkning

Att ha ett kreditkort kan vara en stor hjälp i vardagen. Du har ständigt tillgång till pengar ifall behovet skulle uppstå, vilket kan göra de till en praktisk buffert när du får oväntade utgifter, men om du har betalningsanmärkningar kan du ha frågor om du verkligen ha få ett kreditkort trots dem.

För den som har betalningsanmärkningar sedan tidigare så kan det bli svårare att få ett kreditkort. Betalningsanmärkningar visar på uteblivna betalningar sedan tidigare, vilket är något majoriteten av kreditbolag ser som ett negativ. Som kredittagare är det också av ytterst vikt att inte belåna sig med mer än vad man har råd att återbetala. Man bör inte ansöka om krediter ifall man inte löst den situation som ursprungligen ledde till betalningsanmärkningar.

Men har man betalningsanmärkningar och väntar på att de ska försvinna, och ens ekonomi är god, så kan det vara tryggt att veta att vissa kreditgivare beviljar kreditkort även om kredittagaren har gamla betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Så kan man få kreditkort trots tidigare betalningsanmärkning

Även om du numera har en stabil ekonomi utan några problem så kan det ändå vara svårt att få ett kreditkort om du har en anmärkning. Du kanske tidigare hamnat hos Kronofogdemyndigheten på grund av missade betalningar, och på så sätt fått en betalningsanmärkning, även fast din ekonomi numer är god. I sådana fall så finns det fortfarande kreditgivare som kan bevilja kredit, även om kreditvillkoren inte är lika fördelaktiga som för den som inte har en betalningsanmärkning.

Hitta rätt kreditkort för dig

Du kan hitta rätt kreditkort som passar dig genom att bläddra bland kreditkortsutgivare som beviljar krediter trots betalningsanmärkningar.

Jämför kreditkorten som erbjuds och de villkor som de olika kreditkorten erbjuder, och välj därefter ett kreditkort som passar din situation. Du kan filtrera kreditkorten utefter preferenser, såsom kontokort, kort med cashback förmåner eller matkort, genom att bocka för filterrutorna ovanför listan. Välj kreditkort som passar dig och din situation, och gå därefter vidare med en ansökan.

När du ansöker kreditkort, som resekort eller annat, så behöver du alltid visa kreditbolaget att din privatekonomi är stabil och ordnad, innan du blir beviljad kreditkortet.

Förbered ansökan

Ett anställningsbevis och övriga uppgifter som visar att din inkomst numera är stabil kan vara till hjälp när du ansöker om ett kreditkort trots anmärkning från förr. I vissa fall så kan en individuell bedömning göras i samband med din ansökan. Du kan då använda dokumentationen för att visa på att din kreditsituation förbättrats och att din ekonomi numera är stabil och säker.

Om du har en existerande betalningsanmärkning kan det vara värt att känna till att anmärkningen försvinner efter tre år. När anmärkningen är borta blir det enklare att ansöka om kreditkort. Du kan undvika nya anmärkningar genom att alltid räkna på dina lån och krediter, innan du ansöker om dem.

Relaterat: Kan man få lån trots betalningsanmärkning?

Det grundläggande

Finns det kreditkort som accepterar betalningsanmärkningar?

Ja. Det finns flera kreditkortsutgivare som accepterar betalningsanmärkningar. Klicka här för att se en lista.

Hur fungerar kreditkort?

Idag är det många svenskar som åtminstone har ett kreditkort. Vissa använder korten dagligen, medan andra har de mer so...

Vad är skillnaden mellan betalkort, kreditkort och bankkort?

Vad är egentligen skillnaden mellan olika sorters betalkort? Det är något många funderar över och det är lätt att bland...

Hur ansöker man om kreditkort?

Att ansöka om ett kreditkort är en relativt enkel process, och ofta kan du få svar på din ansökan relativt omgående. Du...