Stocksholm

Stocksholm Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

4.5
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Stocksholm är en automatiserad investeringstjänst som använder avancerade algoritmer för att vägleda användare genom aktieinvesteringar. Den erbjuder en kostnadsfri provperiod och strävar efter att förenkla investeringsprocessen samtidigt som den ger användarna kontroll.

Hoppa till recension

Stocksholm

Hos Stocksholm kan du investera i:
 • Aktier

Stocksholm är aktieroboten för dig som söker en automatisk och effektiv investeringsmetod, utvecklad och kontinuerligt förbättrad i Sverige.

Minimum insättning: Ingen

Fördelar

 • Aktieroboten har en god historisk avkastning.
 • Svenskt företag.
 • Enkelt att komma igång med BankID.
 • Ett transparent vitpapper som förklarar hur robotens algoritm fungerar.
 • Två månaders gratis provperiod erbjuds.
 • Kundsupport är tillgänglig via e-post och chatt direkt på hemsidan.

Nackdelar

 • Innehav skyddas inte av insättningsgarantin.

Vanliga frågor och svar

Nej, Stocksholm är inte bluff/bedrägeri. Stocksholm är ett seriöst företag som ägs och drivs av Frontvestor AB. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn.

Stocksholm erbjuder en aktierobot som historiskt har presterat bättre än börsen. Det är dock viktigt att noggrant läsa igenom företagets vitpapper och förstå hur deras algoritm fungerar för att få en klar bild av hur robotens mekanismer och vilken potentiell avkastning man kan förvänta sig framöver. En stark historisk avkastning garanterar inte samma resultat i framtiden.

Nej. Stocksholm har ingen aktie app.

För att logga in på Stocksholm besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Stocksholm

Stocksholm är en digital tjänst som automatiserar aktieinvesteringar. Genom att skapa ett konto på [plattformens hemsida](plink type=”investera” partner=”Stocksholm” label=”plattformens hemsida”), verifiera din identitet med BankID och göra en insättning, kan du börja använda tjänsten för att investera i aktier på ett effektivt sätt.

Tjänsten erbjuder en två månaders kostnadsfri provperiod, vilket ger dig möjlighet att utforska dess funktioner och avgöra om den uppfyller dina förväntningar. Efter provperioden övergår tjänsten till en prenumerationsmodell som kostar 219 kr per månad eller 2199 kr årligen.

Stocksholm baseras på en algoritm som, enligt företagets egna uppgifter, har överträffat börsens genomsnittliga avkastning. Företagets vitpapper ger en ingående beskrivning av hur algoritmen och aktieroboten fungerar, samt presenterar historisk avkastning och framtidsutsikter.

Så här kommer du igång med Stocksholm:

 1. Besök plattformens hemsida.
 2. Initiera din testperiod genom att klicka på ”Starta din testperiod”.
 3. Följ registreringsprocessen och verifiera din identitet med BankID.
 4. Efter registreringen kan du göra en insättning och börja utforska plattformen.

Vem passar Stocksholm för?

Stocksholm vänder sig till investerare som önskar en automatiserad lösning för aktieinvesteringar, med hjälp av avancerade algoritmer för att navigera köp- och säljpositioner. Plattformen erbjuder rekommendationer baserade på dessa algoritmer, men du behåller full kontroll över dina investeringsbeslut.

Risker

Det är viktigt att notera att investeringar genom Stocksholm inte omfattas av insättningsgarantin. Det innebär att du riskerar att förlora dina investerade medel om företaget skulle stöta på ekonomiska svårigheter. Som med alla investeringar bör du inte investera mer än vad du har råd att förlora. Ingen investeringstjänst, inklusive aktierobotar, kan garantera bestående överprestation mot börsen, och det finns alltid en risk för förlust.

Om företaget

Stocksholm grundades 2017 och har sitt säte i Stockholm, Sverige. Företaget strävar efter att utveckla en aktierobot som konsekvent slår börsen och förenklar investeringsprocessen för sina användare. Kundtjänst är tillgänglig via chatt och e-post, och en omfattande FAQ-sektion erbjuds för att besvara vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till Stocksholm

Besöksadress:
Frontvestor AB
Box 1020
171 21 Solna

E-post: hello@stocksholm.com