Varför Stocksholm

Stocksholm 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg

Därav betyget: Enligt Stocksholm har deras aktierobot historiskt sett slagit börsen med stora marginaler, och företaget har en vision att fortsätta slå börsen samt öppna upp dörrarna för investerare att vara med på resan. Tjänsten är relativt billig, men det är viktigt att läsa igenom företagets vitpapper och vara bekant med riskerna innan man bestämmer sig för att komma igång.

Hoppa till recension
 • Stocksholm

  På Stocksholm kan du investera med:
  • Aktier

  En aktierobot som har ett mål att slå börsen. Stocksholm är aktieroboten för den som vill investera i aktier på ett automatiskt och effektivt sätt, med en robot som både skapats och som fortsätter att utvecklas i Sverige.

  Minimum insättning: Ospecificerat

Fördelar

 • Aktierobot med god historisk avkastning.
 • Flerårig historik av att ha slagit börsen.
 • Svenskt företag.
 • Enkelt att komma igång.
 • Transparent vitpapper som förklarar hur aktierobotens algoritm fungerar.
 • Två månaders gratis provperiod.
 • Tillgänglig kundsupport via e-post och chatt på hemsidan.

Nackdelar

 • Innehav skyddas inte av insättningsgarantin.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Stocksholm

Stocksholm är en aktierobot som du kan använda om du vill investera i aktier på ett automatiskt och effektivt sätt. Du skapar ett konto på plattformens hemsida, legitimerar dig med BankID, sätter in pengar och kan därefter börja använda plattformen för att investera.

Stocksholm erbjuder två månaders kostnadsfri provperiod, som du kan använda för att prova plattformen och se om det kan vara något för dig. Efter att provperioden är över kostar tjänsten 219 kr/månad eller 2199 kr/år att använda.

Aktieroboten har historiskt sett slagit börsen, enligt företagets statistik, och du kan alltid dubbelkolla hur aktieroboten fungerar genom att läsa företagets vitpapper (”white paper”) på hemsidan. I vitpapper framgår hur aktieroboten fungerar, hur algoritmen fungerar och hur avkastningen genererats, både historiskt och framöver.

För att komma igång och börja använda Stocksholm, gör så här:

 1. Besök plattformens hemsida.
 2. Klicka på Starta din testperiod.
 3. Följ stegen i processen och verifiera din identitet med BankID.

Så snart du öppnat ett konto så kan du sätta in pengar och börja prova på plattformen.

Vem Stocksholm passar för

Stocksholm passar investerare som vill investera i aktier på ett automatiskt sätt, och som vill få hjälp med sina placeringar av avancerade algoritmer som ger tips och råd om köp- och säljpositioner som investeraren kan ta. När du använder Stocksholm så ger plattformen dig råd om vilka aktier du ska köpa, när du ska köpa dem, hur många du ska köpa och när du ska sälja dem. Resultatet blir att du kan ha en passiv roll i ditt investerande, samtidigt som du får hjälp med att hitta positioner du kan ta, men också samtidigt kan ha kontroll över dina placeringar. Om du inte vill ta en position så behöver du inte följa aktierobotens råd.

Risker

Placeringar i Stocksholm omfattas inte av insättningsgarantin, vilket betyder att om företaget skulle få svårigheter så kan du riskera att bli av med hela ditt innehav. Investera därför aldrig mer än du har råd att förlora, vilket är ett allmänt råd för aktieinvesteringar överlag.

Det är inte heller möjligt att garantera vinster för något företag, och ingen aktierobot kan lova att de kommer kunna slå börsen för alltid, därför är det viktigt att vara medveten om att även fast företaget historiskt sett slagit börsen, och har en vision att fortsätta slå börsen, så är det inte garanterat att det faktiskt kommer att slå börsen och det finns alltid en risk för att du förlorar pengar som du investerat.

Investera därför aldrig mer än du har råd att förlora.

Om företaget

Stockholms är ett svenskt företag som är grundat år 2017 och som har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Företaget har en vision att utveckla en aktierobot som kan slå börsen, och som gör det enkelt för spekulanter att vara med på resan.

Företaget erbjuder en lättillgänglig kundtjänst som kan nås via chatt och e-post, samt en utförlig FAQ som innehåller svar på många vanliga frågor.

Kontaktuppgifter till Stocksholm

Besöksadress:
Frontvestor AB
Box 1020
171 21 Solna

E-post: hello@stocksholm.com