Plus500

Plus500 Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Plus500 är en av världens mest använda handelsplattformar för CFD-kontrakt. Plattformen har tusentals tillgångar som du kan spekulera på, allt ifrån kryptovalutor och nationella valutapar till aktier, råvaror och börsindexer. Kundtjänsten har öppet dygnet runt och en kostnadsfri demoversion erbjuds.

Hoppa till recension

Plus500

Hos Plus500 kan du investera i:
 • CFD
 • Valutor

På Plus500 kan du spekulera med CFD på allt från aktier, valutor, värdepapper och Forex till råvaror, kryptovalutor, energi och mer.

Minimum insättning: $100 USD
80% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Plus500CY Ltd regleras av CySEC (#250/14).

Fördelar

 • Inga insättningsavgifter.
 • Snabb registreringsprocess.
 • Möjlighet att prova kostnadsfri demoversion.
 • Alla populära betalmetoder accepteras.
 • Kundsupport dygnet runt, alla dagar.
 • Flera tusen instrument för CFD handel.
 • Hemsida på svenska.

Nackdelar

 • Ingen telefonkontakt.
 • Begränsat utbildningsmaterial.

Vanliga frågor och svar

Nej, Plus500 är inte bluff/bedrägeri. Plus500 är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

För att logga in på Plus500 besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Plus500

Plus500 är en av världens mest använda handelsplattformar för CFD-kontrakt. Deras utbud av handelsinstrument inkluderar flera olika industrier och branscher, och täcker allt ifrån olja och energi till nationella valutapar och värdepapper.

Med Plus500 kan du använda CFD-kontrakt för att spekulera på underliggande tillgångar som olja och guld, utan att behöva äga den faktiska råvaran. CFD-kontrakten följer de underliggande tillgångarnas pris och stiger i värde när de underliggande tillgångarna stiger i pris, och minskar i värde när de underliggande tillgångarna sjunker i pris. Kontrakten är ett sätt för privata och institutionella investerare att spekulera på prisutvecklingen i olika tillgångar utan att behöva äga, hantera och förvara de tillgångarna.

På Plus500 kan du hitta ett stort utbud av CFD-kontrakt att spekulera med. De underliggande tillgångarna kan inkludera allt från nationella valutapar, kryptovalutor och aktier till råvaror som majs, vete, koppar och ädelmetaller. Du kan även spekulera på börsindexer som NASDAQ, OMXS30 och S&P500.

Vilka kryptovalutor kan du investera i hos Plus500?

På Plus500 kan du hitta ett brett utbud av kryptovalutor att spekulera på med hjälp av CFD. Det är viktigt att komma ihåg att du inte äger själva kryptovalutorna när du använder CFD för att spekulerar på dem, istället äger du CFD-kontraktet och denna kommer att följa prisutvecklingen i den underliggande kryptovalutan.

Lista över några kryptovalutor du kan spekulera på genom Plus500:

Hävstångseffekt

Med CFD kan du spekulera med hävstångseffekt. Detta är en slags förstärkare som kan leda till större vinster och snabbare förluster. Hävstångseffekten beräknas som en multiplikation av den underliggande tillgångens prisutveckling och resulterar i att om du har en hävstångseffekt på 1:2, kommer ditt innehav att röra sig med 2% om den underliggande tillgången rör sig med 1%. Hävstängerna på Plus500 kan uppgå till 1:5 och större, beroende på vilken underliggande tillgång du väljer.

Varför välja Plus500?

Plus500 är en välkänd plattform som har användare runtom i hela världen och som finns på över 30 olika språk, inklusive svenska. Plus500 är en internationell marknadsledare för CFD-handel och kan passa alla som är intresserade av att handla CFD.

De erbjuder utförliga guider och hjälp, vilket kan göra det enklare för dig att komma igång med plattformen, samt ett demo-läge som du kan använda för att prova på plattformen utan risk med låtsas pengar.

Är Plus500 säkert?

Plus500 är en säker och pålitlig plattform som ägs och drivs av det börsnoterade företaget Plus500 Ltd. Företagets huvudkontor är baserat i Tel Aviv, Israel.

Risken med Plus500 kommer med de generella risker som följer med CFD-handel, där dessa är riskfyllda handelsinstrument och majoriteten av de som handlar med dem förlorar pengar.

Plus500 som handelsplattform regleras av flera länders myndigheter och är transparent med sin verksamhet.