Varför Plus500

Plus500: 2022 Recension
Allt Du Behöver Veta

Plus500 är en av världens populäraste CFD-mäklare. På plattformen finns det över 2000 instrument som du kan använda dig av när du handlar. Instrumenten sträcker sig allt ifrån kryptovalutor och aktier till råvaror som guld och silver. Plattformens kundtjänsten kan nås dygnet runt. Insättningar kan göras med bankkort, e-plånböcker, banköverföringar, m.m.

Vad vi tycker

5.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas ur bl.a Svenskt Kvalitetsindex mätningar (SKI). Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget

Plus500 är en av världens mest använda handelsplattformar för CFD-kontrakt. Plattformen har tusentals tillgångar som du kan spekulera på, allt ifrån kryptovalutor och nationella valutapar till aktier, råvaror och börsindexer. Kundtjänsten har öppet dygnet runt och en kostnadsfri demoversion erbjuds.

 • Plus500

  Hos Plus500 kan du investera i:
  • CFD
  • Valutor

  En av världens främstaPå Plus500 kan du spekulera på allt från aktier, valutor, Forex och metaller till råvaror, kryptovalutor, energi och mycket mer. Allt mer CFD.

  79% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Plus500CY Ltd regleras av CySEC (#250/14).

Fördelar & Nackdelar

Fördelar
 • Inga insättningsavgifter.
 • Snabb registreringsprocess.
 • Möjlighet att prova kostnadsfri demoversion.
 • Alla populära betalmetoder accepteras.
 • Kundsupport dygnet runt, alla dagar.
 • Flera tusen instrument för CFD handel.
 • Hemsida på svenska.
Nackdelar
 • Begränsat utbildningsmaterial.

Vanliga frågor och svar

Är Plus500 bluff/bedrägeri?

Nej. Plus500 är inte bluff/bedrägeri. Plus500 är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Komplett recension

Uppdaterad av Johan K.

Plus500 är en CFD-plattform med ett stort och brett utbud av CFD-kontrakt att handla. Plattformen är idag en av världens mest använda handelsplattformar för CFD och erbjuder ett utbud om över 2000 olika värdepapper att handla. Vad är CFD:er?

Med CFD-kontrakt så kan du bland annat investera i tillgångar såsom olja och guld, utan att behöva äga den underliggande tillgången. CFD-kontraktet stiger i pris när den underliggande tillgången stiger i pris, och sjunker i pris när den underliggande tillgången sjunker i pris. CFD-kontrakt är ett sätt för privata investerare och institutioner att investera i olika tillgångar utan att behöva tänka på förvaring av de underliggande tillgångarna. CFD-kontrakt är populärt både hos privata investerare och finansiella institutioner såsom hedgefonder, investeringsbyråer och förvaltare.

Hos Plus500 kan du hitta över 2000 olika instrument att handla och investera med. Du kan spekulera på allt ifrån kryptovalutor och nationella valutapar till råvaror såsom majs och vete, koppar och ädelmetaller, samt aktier och börsindexer. Du kan också spekulera på tillgångarna med hävstång. Mer om hävstång.

Plus500 erbjuder en kostnadsfri demoversion av plattformen som du kan använda dig utav för att prova på plattformen. Du kan investera med låtsaspengar och se hur Plus500:s handelsplattform fungerar.

Vilka kryptovalutor kan du investera i hos Plus500?

Hos Plus500 så erbjuds ett brett utbud av kryptovalutor som du kan spekulera på med CFD-kontrakt. Det är viktigt att komma ihåg att du inte äger kryptovalutorna när du investerar i dem hos Plus500, utan du investerar istället med CFD-kontrakt. En hävstångeffekt kan tillkomma: hos Plus500 ligger hävstångseffektne på 1:2, vilket innebär att om kryptovalutan rör sig med 1% i en viss riktning, så rör sig CFD-kontraktet med 2%. Du kan även spekulera på nedåtgående prisutveckling, vilket innebär att om kryptovalutan sjunker med 1% i pris så ökar CFD-kontraktet med 2% i pris. Den maximala hävstångseffekten för kryptovalutor är 1:2.

Hos Plus500 så kan du bland annat investera i kryptovalutorna:

Varför välja Plus500?

Plus500 är en välkänd plattform. Användare runtom i hela världen använder plattformen och den finns tillgänglig på 30 språk, inklusive svenska. Plus500 är en marknadsledare inom CFD-handel, så den passar dig som är intresserad av handel med CFD:er. Plattformen erbjuder utförliga guider och hjälp, vilket gör det enklare för dig att komma igång med plattformen. Dessutom så får du tillgång till en gratis demoversion som du kan använda för att prova på plattformen riskfritt.

Är Plus500 säkert?

Plus500 är en säker plattform. Risken med Plus500 är riskerna som följer med handel av CFD-kontrakt, som är riskfyllda handelsinstrument. Den som inte är bekant med instrumenten riskerar att förlora pengar.

Plus500:s handelsplattform regleras av flera länders myndigheter och dessutom så finns den registrerad på börsen. Man är också transparent när det gäller den finansiella biten.

Av

Johan K.

Johan K.

Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.