Varför Plus500

Plus500: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Plus500 är en av världens mest använda handelsplattformar för CFD-kontrakt. Plattformen har tusentals tillgångar som du kan spekulera på, allt ifrån kryptovalutor och nationella valutapar till aktier, råvaror och börsindexer. Kundtjänsten har öppet dygnet runt och en kostnadsfri demoversion erbjuds.

 • Plus500

  På Plus500 kan du investera i:
  • CFD

  En av världens främsta. På Plus500 kan du spekulera med CFD på allt från aktier, valutor, värdepapper och Forex till råvaror, kryptovalutor, energi och mycket mer.

  Minimum insättning: $100
  82% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Plus500CY Ltd regleras av CySEC (#250/14).

Fördelar

 • Inga insättningsavgifter.
 • Snabb registreringsprocess.
 • Möjlighet att prova kostnadsfri demoversion.
 • Alla populära betalmetoder accepteras.
 • Kundsupport dygnet runt, alla dagar.
 • Flera tusen instrument för CFD handel.
 • Hemsida på svenska.

Nackdelar

 • Begränsat utbildningsmaterial.

Vanliga frågor och svar

Är Plus500 säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Plus500 är säkert och inte bluff/bedrägeri. Plus500 är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Hur loggar man in på Plus500?

Man loggar in på Plus500 genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Plus500

Plus500 är en CFD-plattform med ett stort och brett utbud av CFD-kontrakt att handla. Plattformen är idag en av världens mest använda handelsplattformar för CFD och erbjuder ett utbud om över 2000 olika värdepapper att handla. Vad är CFD:er?

Med CFD-kontrakt så kan du bland annat investera i tillgångar såsom olja och guld, utan att behöva äga den underliggande tillgången. CFD-kontraktet stiger i pris när den underliggande tillgången stiger i pris, och sjunker i pris när den underliggande tillgången sjunker i pris. CFD-kontrakt är ett sätt för privata investerare och institutioner att investera i olika tillgångar utan att behöva tänka på förvaring av de underliggande tillgångarna. CFD-kontrakt är populärt både hos privata investerare och finansiella institutioner såsom hedgefonder, investeringsbyråer och förvaltare.

Hos Plus500 kan du hitta över 2000 olika instrument att handla och investera med. Du kan spekulera på allt ifrån kryptovalutor och nationella valutapar till råvaror såsom majs och vete, koppar och ädelmetaller, samt aktier och börsindexer. Du kan också spekulera på tillgångarna med hävstång. Mer om hävstång.

Plus500 erbjuder en kostnadsfri demoversion av plattformen som du kan använda dig utav för att prova på plattformen. Du kan investera med låtsaspengar och se hur Plus500:s handelsplattform fungerar.

Vilka kryptovalutor kan du investera i hos Plus500?

Hos Plus500 så erbjuds ett brett utbud av kryptovalutor som du kan spekulera på med CFD-kontrakt. Det är viktigt att komma ihåg att du inte äger kryptovalutorna när du investerar i dem hos Plus500, utan du investerar istället med CFD-kontrakt. En hävstångeffekt kan tillkomma: hos Plus500 ligger hävstångseffektne på 1:2, vilket innebär att om kryptovalutan rör sig med 1% i en viss riktning, så rör sig CFD-kontraktet med 2%. Du kan även spekulera på nedåtgående prisutveckling, vilket innebär att om kryptovalutan sjunker med 1% i pris så ökar CFD-kontraktet med 2% i pris. Den maximala hävstångseffekten för kryptovalutor är 1:2.

Hos Plus500 så kan du bland annat investera i kryptovalutorna:

Varför välja Plus500?

Plus500 är en välkänd plattform. Användare runtom i hela världen använder plattformen och den finns tillgänglig på 30 språk, inklusive svenska. Plus500 är en marknadsledare inom CFD-handel, så den passar dig som är intresserad av handel med CFD:er. Plattformen erbjuder utförliga guider och hjälp, vilket gör det enklare för dig att komma igång med plattformen. Dessutom så får du tillgång till en gratis demoversion som du kan använda för att prova på plattformen riskfritt.

Är Plus500 säkert?

Plus500 är en pålitlig plattform som ägs och drivs av det börsnoterade företaget Plus500 Ltd, som har sitt huvudkontor i London, Storbritannien. Risken med Plus500 är riskerna som följer med handel av CFD-kontrakt, som är riskfyllda handelsinstrument. Den som inte är bekant med instrumenten riskerar att förlora pengar.

Plus500:s handelsplattform regleras av flera länders myndigheter och dessutom så finns den registrerad på börsen. Man är också transparent när det gäller den finansiella biten.