Trine

Trine Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Trine är en nyskapande plattform där du kan investera i lån som bidrar till utvecklingen av solpaneler. Efter att du noggrant har granskat och valt ett lån som väcker ditt intresse, gör du din investering. Denna investering finansierar solenergiprojekt. Genom att använda Trine bidrar du till en övergång mot mer hållbar energi.

Hoppa till recension
Investera i förnybar energi

Trine

Hos Trine kan du investera i:
  • Lån & Krediter

Med Trine kan du noggrant granska och investera i lån för förnybar energi. Välj ett lån som passar dig och investera i projekt som solceller och andra förnybara källor.

Minimum insättning: 500 SEK

Fördelar

  • Möjlighet till etiska investeringar.
  • Snabb och enkel process för att börja investera.
  • Användarvänlig plattform som är lätt att använda.

Nackdelar

  • Investeringarna medför en viss risk, med tanke på att projektens framgång kan variera.
  • Webbplatsen finns inte på svenska.
  • Transaktioner i utländsk valuta kan medföra en växlingsavgift.
  • Kundtjänst endast via meddelande.

Vanliga frågor och svar

Nej, Trine är inte bluff/bedrägeri. Trine är ett seriöst företag som ägs och drivs av Trine AB. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn.

För att logga in på Trine besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Trine

Trine är en plattform där investerare har möjlighet att bidra till en hållbar utveckling genom att investera i solenergi. Investerade medel används för att finansiera uppbyggnaden av solpaneler globalt, vilket stöder både modernisering och grön utveckling i olika länder.

Hur Trine fungerar

För att starta med investeringar på Trine skapar du först ett konto på plattformen. Sedan kan du utforska de olika lånealternativen för att finna ett som matchar dina avkastningsförväntningar. När du valt ett lämpligt lån överförs dina medel till låntagaren, som använder dem i sin verksamhet, och du får i gengäld en avkastning på din investering. Samtliga lån på Trines plattform är ämnade för utbyggnad av solenergisystem världen över.

Vem bör överväga Trine?

Trine är idealiskt för dig som är intresserad av etiska investeringar och vill påverka världen positivt genom dina finansiella beslut. Om du önskar stödja utvecklingen i mindre välbärgade länder utan att själv vara fysiskt närvarande, erbjuder Trine en värdefull möjlighet.

Det är dock viktigt att vara medveten om de risker som finns med denna typ av investeringar. Återbetalningen av lånen beror på låntagarens förmåga att betala tillbaka, vilket innebär en risknivå som bör övervägas noggrant innan investering.

Om Trine

Trine etablerades 2015 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Deras vision är att erbjuda lönsamma investeringar som samtidigt bidrar till en mer hållbar och grönare värld. Fokus ligger på investeringar i solenergiprojekt i utvecklingsländer.

För mer information eller frågor om Trine, kan deras kundtjänst nås genom deras hemsida. Svarstiden är vanligtvis inom en arbetsdag.

Kontaktuppgifter till Trine

Besöksadress:
Trine AB
Södra Hamngatan 23
411 14 Göteborg