Varför Trine

Trine: 2023 recension

Allt du behöver veta

Med Trine så kan du investera i lån som går till solenergi. Genom att välja Trine så kan du investera i utvecklingsländer, där man säljer, distribuerar och bygger solpaneler. En investering via Trine är ett innovativt och grönt val. Du har investeringsskydd på det investerade beloppet.

Vad vi tycker

4.0
PayUp's betyg

PayUp baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av PayUp's redaktion.

Därav betyget: Trine är en innovativ plattform där du kan investera i lån som går till utveckling av solpaneler. Du väljer ett lån som du tycker är intressant och investerar därefter i lånet. Lånet går till att finansiera projekt inom utveckling av solenergi. Med Trine så hjälper du marknaden röra sig mot en hållbarare energi.

 • Trine
  Hos Trine kan du investera i:
  • Lån & Krediter

  Investera i förnybar energiMed Trine kan du investera i lån som riktar sig mot förnybara energikällor. Det är enkelt att använda Trine; du väljer ett lån som du gillar och investerar. Du kan investera i solceller och andra förnybara energikällor.

 • Fördelar & Nackdelar

  Fördelar
  • Etiska investeringar.
  • Investerarskydd.
  • Du kommer igång snabbt.
  • Enkelt att investera.
  Nackdelar
  • Något hög risk.
  • Hemsidan finns inte på svenska.
  • Växlingsavgift.
  • Kundtjänst endast via meddelande.

  Vanliga frågor och svar

  Är Trine säkert (bluff/bedrägeri)?

  Ja, Trine är säkert och är inte bluff/bedrägeri. Trine är ett seriöst företag som ägs och drivs av Trine AB.

  Hur loggar man in på Trine?

  Du loggar in på Trines hemsida. Logga in

  Komplett recension

  Uppdaterad av Johan K.

  Trine är en plattform som investerare kan använda sig utav för att investera i solenergi. Lånen går till att finansiera byggande av solpaneler runtom i hela världen. Genom att investera via Trine så hjälper investerare bidra till modernisering och en grön utveckling i länder över hela världen.

  Hur fungerar Trine?

  För att börja investera genom Trine så börjar du med att skapa ett konto. Därefter så kan du titta på olika lån som du kan investera i. När du har bestämt dig för ett lån som har en avkastning som du tycker passar så överför du kapitalet till låntagaren. Låntagaren använder kapitalet i sin verksamhet och du får avkastning på din placering. Alla lån på Trines plattform är lån som går åt att bygga solpaneler runtom i världen.

  Trine erbjuder investeringsskydd. Investerarskyddet betyder att du får tillbaka 60 % av ditt kapital om du inte skulle få tillbaka pengarna från projektet som du investerat i.

  Vem passar Trine för?

  Trine passar dig som vill göra en etisk investering. Om du vill investera dina pengar i projekt som kan göra världen bättre så kan Trine vara en utstickare. Trine kan också vara ett val om du vill bidra till utvecklingen i fattiga länder utan att behöva åka dit som volontär eller liknande.

  En investering via Trine passar dig som är villig att ta högre risker. På hemsidan specificerar man nämligen att lånet återbetalas om låntagaren har möjlighet att göra det. Om det inte sker kan du endast få tillbaka 60 % av din investering genom investeringsskyddet.

  Relaterat: Låna pengar för att sänka på energikostnaderna

  Om företaget

  Trine grundades år 2015 och är baserat i Stockholm, Sverige. Trine har en enkel vision: du ska få en lönsam investering samtidigt som du gör världen till en grönare plats. Målet är att investera i solenergi i utvecklingsländer.

  Om du har frågor kring Trine så kan du kontakta företagets kundtjänst. Företagets kundtjänst kan nås genom meddelande via hemsidan. Ett svar ges vanligtvis inom en arbetsdag.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress:
  Trine AB
  Södra Hamngatan 23
  411 14 Göteborg

  Av

  Johan K.
  Johan K.

  Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.