Varför Trine

Trine: 2024 Recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Därav betyget: Trine är en innovativ plattform där du kan investera i lån som går till utveckling av solpaneler. Du väljer ett lån som du tycker är intressant och investerar därefter i lånet. Lånet går till att finansiera projekt inom utveckling av solenergi. Med Trine så hjälper du marknaden röra sig mot en hållbarare energi.

Hoppa till recension
 • Trine

  På Trine kan du investera med:
  • Lån & Krediter

  Investera i förnybar energi. Med Trine kan du investera i lån som riktar sig mot förnybara energikällor. Det är enkelt att använda Trine; du väljer ett lån som du gillar och investerar. Du kan investera i solceller och andra förnybara energikällor.

  Minimum insättning: 500 SEK

Fördelar

 • Etiska investeringar.
 • Investerarskydd.
 • Du kommer igång snabbt.
 • Enkelt att investera.

Nackdelar

 • Något hög risk.
 • Hemsidan finns inte på svenska.
 • Växlingsavgift.
 • Kundtjänst endast via meddelande.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Trine

Trine är en plattform som investerare kan använda sig utav för att investera i solenergi. Lånen går till att finansiera byggande av solpaneler runtom i hela världen. Genom att investera via Trine så hjälper investerare bidra till modernisering och en grön utveckling i länder över hela världen.

Hur fungerar Trine?

För att börja investera genom Trine så börjar du med att skapa ett konto. Därefter så kan du titta på olika lån som du kan investera i. När du har bestämt dig för ett lån som har en avkastning som du tycker passar så överför du kapitalet till låntagaren. Låntagaren använder kapitalet i sin verksamhet och du får avkastning på din placering. Alla lån på Trines plattform är lån som går åt att bygga solpaneler runtom i världen.

Trine erbjuder investeringsskydd. Investerarskyddet betyder att du får tillbaka 60 % av ditt kapital om du inte skulle få tillbaka pengarna från projektet som du investerat i.

Vem passar Trine för?

Trine passar dig som vill göra en etisk investering. Om du vill investera dina pengar i projekt som kan göra världen bättre så kan Trine vara en utstickare. Trine kan också vara ett val om du vill bidra till utvecklingen i fattiga länder utan att behöva åka dit som volontär eller liknande.

En investering via Trine passar dig som är villig att ta högre risker. På hemsidan specificerar man nämligen att lånet återbetalas om låntagaren har möjlighet att göra det. Om det inte sker kan du endast få tillbaka 60 % av din investering genom investeringsskyddet.

Relaterat: Låna pengar för att sänka på energikostnaderna

Om företaget

Trine grundades år 2015 och är baserat i Stockholm, Sverige. Trine har en enkel vision: du ska få en lönsam investering samtidigt som du gör världen till en grönare plats. Målet är att investera i solenergi i utvecklingsländer.

Om du har frågor kring Trine så kan du kontakta företagets kundtjänst. Företagets kundtjänst kan nås genom meddelande via hemsidan. Ett svar ges vanligtvis inom en arbetsdag.

Kontaktuppgifter till Trine

Besöksadress:
Trine AB
Södra Hamngatan 23
411 14 Göteborg