Varför Tessin

Tessin Recension 2024: Är Det Rätt Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Därav betyget: Hos Tessin erbjuds möjligheten att investera i fastighetsprojekt. Genom att låna ut pengar till utvalda projekt, som du bedömer har potential, erhåller du avkastning när lånet återbetalas med ränta. Investeringar görs direkt utan mellanhänder, och du kan snabbt skapa ett konto med BankID för att komma igång.

Hoppa till recension
 • Investera pengar i fastighetslån

  Tessin

  På Tessin kan du investera med:
  • Lån & Krediter

  Tessin erbjuder en plattform för investering i fastighetslån via crowdfunding, vilket möjliggör passiva investeringar utan aktivt engagemang.

  Minimum insättning: 25 000 - 50 000 SEK

Fördelar

 • Tillgång till fastighetsmarknaden med låg ingångsbarriär.
 • Investera i säkerställda lån till fastighetsprojekt.
 • Tydliga presentationer av objekt.
 • Svensk webbsida.
 • Enkelt att komma igång med BankID.

Nackdelar

 • Begränsat till enbart fastighetsinvesteringar.

Vanliga frågor och svar

Komplett recension av Tessin

Tessin erbjuder en plattform där du kan investera i fastighetslån, vilket ger dig möjligheten att direkt finansiera fastighetsprojekt. Genom att låna ut pengar till fastighetsutvecklare, är du en del av deras projekt med förhoppning om att få tillbaka din investering med ränta.

För att börja investera skapar du ett konto på plattformens hemsida.

Så fungerar Tessin

På Tessin kan fastighetsutvecklare presentera sina finansieringsbehov, där investerare kan utforska, granska och bedöma potentiella låntagare och projekt som de vill investera i. Genom att reservera andelar i ett projekt får du detaljerad information skickad till dig.

Efter att ha tagit emot och godkänt skuldebrevet med BankID via Scrive, bekräftas din investering. Information om betalningen följer, och när den är genomförd är din investering aktiv.

Investeringen återbetalas med ränta enligt villkoren i skuldebrevet.

Vem Tessin kan passa för

Tessin kan passa för dig som vill investera i fastighetssektorn utan omvägar eller onödiga komplikationer. Plattformen erbjuder en enkel och smidig väg för dem som söker tillgängliga investeringsmöjligheter.

Om företaget

Tessin är ett finansinstitut med säte i Stockholm, Sverige. De tillhandahåller kundtjänst som är tillgänglig för att svara på frågor under vardagar mellan klockan 09.30 och 12.30, samt via e-post.

Kontaktuppgifter till Tessin

Besöksadress:
Tessin Nordic AB
Olof Palmes Gata 31
111 22 Stockholm

E-post: info@tessin.se
Telefonnummer: 08-410 560 70