Allt om SAFEMOON

Safemoon SAFEMOON

Safemoon diagram

Safemoon Kurs (I USD-tether)

Förändring 24h

Marknadsvärde

USDT

Volym 24h

USDT

Totalt antal

USDT

Om Safemoon

Uppdaterad av Johan K.

Kryptovalutan Safemoon lanserades mars 2021 och är ett decentraliserat finansieringstoken (DeFi). Enligt Safemoon så har deras kryptovaluta tre egenskaper som särskiljer den från andra kryptovalutor: Reflection, LP Acquisition och Burn. Reflection är ett sorts incitament som ger belöningar för olika handlingar på plattformen. LP Acquisition är en sorts automatiskt likvidationspool och Burn innebär att plattformen automatiskt ”bränner bort”, eller gör av sig med ett antal tokens vilket leder till att existerande mynt med tiden stiger i värde.

Det finns flera olika sätt att köpa kryptovalutan Safemoon. Det enklaste sättet är genom en så kallad kryptomäklare.

Genom en kryptomäklare kan du handla kryptovalutor, sälja dessa och även förvara dem i en kryptoplånbok som du har tillgänglig hos mäklaren. De populäraste kryptomäklarna för Safemoon är just nu .

Nedan följer handelsplattformar där man kan köpa Safemoon.

Av

Johan K.

Johan K.

Ekonomirådgivare, över 4 års erfarenhet, examen Örebro Universitet.

Här kan du köpa Safemoon

  Vanliga frågor och svar

  Var kan man köpa Safemoon?

  Hos Payup hittar du de bästa och smidigaste kryptomäklarna att köpa Safemoon genom.

  Hur köper man kryptovalutor?

  I det här inlägget ska vi titta närmare på hur du köper kryptovaluta. Kryptovalutor har varit en del av den ekonomiska ...

  Hur köper man SAFEMOON?

  Det fungerar på samma sätt att köpa Safemoon som det fungerar att köpa andra kryptovalutor. Välj helt enkelt Safemoon när du köper kryptovalutor. Guide på hur du köper kryptovalutor.

  Behöver man betala skatt när man köper kryptovalutor?

  Kryptovalutor måste beskattas. Hur de beskattas beror på typen av tillgång. Till exempel beskattas inte airdrops och kr...