HaasOnline

HaasOnline Recension 2024 – är det ett bra alternativ för dig?

Vad vi tycker

4.0
Payups betyg

Därav betyget: HaasOnline har i jämförelse med andra automatiska kryptorobotar ett lite mer komplext gränssnitt. Funktionaliteten med HaasOnline kan göras väldigt simpel, eller väldigt komplext, beroende på vad man är ute efter. Med HaasOnline kan den mest erfarne kryptotradern bygga sin egna, unika kryptotradingrobot.

Hoppa till recension

HaasOnline

Med HaasOnline kan du:
  • Automatisera kryptotrading

Med HaasOnline kan man bygga såväl smidiga och simpla, som väldigt komplexa och avancerade kryptotradingrobotar. Man kan använda färdigbyggda skript eller bygga sin egna, helt från grunden.

Minsta insättning: $250 USD

Vanliga frågor och svar

Nej, HaasOnline är inte bluff/bedrägeri. HaasOnline är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Ja, HaasOnline är säker och laglig att använda i Sverige. HaasOnline är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Hos HaasOnline kan man köpa kryptovalutorna:

Nej. Hos HaasOnline kan man inte köpa NFTs.

Nej. HaasOnline har ingen app.

Nej. HaasOnline erbjuder inget kryptokort.

För att logga in på HaasOnline besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av HaasOnline

Den stora skillnaden mellan HaasOnline och andra kryptotradingrobotar är att HaasOnline erbjuder större möjligheter till att skräddarsy egna kryptotradingrobotar.

För dig som har erfarenhet av att investera i kryptovalutor och har erfarenhet inom tradingrobotar sedan tidigare så kan det vara en stor fördel, eftersom för att få max värde av HaasOnline så behöver du koda dina egna skript. Detta till skillnad från andra kryptotradingrobotar, som Coinrule, som försöker göra robotskapandet så simpelt och så nybörjarvänligt som möjligt.

HaasOnline lämpar sig dock fortfarande för både rookies och för erfarna kryptotraders. Detta eftersom HaasOnline erbjuder ett stort utbud av färdiga standardrobotar med enklare kodning. Med andra ord så behöver du inte kunna koda för att använda HaasOnline, utan du kan använda färdiga robotar för att komma igång med din kryptohandel. Men om man inte kodar sina egna robotar så missar man en stor del av det som gör HaasOnline speciell. Den största styrkan med plattformen är nämligen den avancerade skriptkodaren, och om du inte använder den så kanske det finns andra, mer intressanta kryptorobotsalternativ att se över.

Själva skripten och bottarna är annars intressanta av framför allt en anledning: communityn.

Det finns gott om tutorials och guider från användare av HaasOnline som kan lära dig mer om kryptovalutor och kryptohandel, samt om hur du kan koda dina egna skript för att tjäna pengar på de trender som du ser. Om du är villig att lära dig koda genom HaasScript eller C# så finns det alltså massor med bra material tillgängligt från andra användare.

Typer av bottar och script i HaasOnline

HaasOnline:s robotar är alla automatiserade och kommer i tre former:

  • Färdiga botar: bara att köra igång och använda direkt om du vill.
  • Konfigurerbara botar: botar som du kan konfigurera i själva gränssnittet.
  • Botar skapade med HaasScript eller C#: enorm möjlighet för skräddarsydd konfiguration.

En kritik från användare är att de färdiga robotarna som alla får använda ibland kan kännas utdaterade. De uppdateras med andra ord inte tillräckligt ofta för att anpassas till marknaden, vilket så klart kan smitta av sig på resultaten. Dock så är det viktigt att nämna att det även finns positiva omdömen för dessa robotar. Som med det mesta så är det bäst att aldrig lämna sina bottar i fred alltför länge, oavsett vilken handelsplattform, kryptotjänst eller kryptotradingrobot som man använder. Har du koll på dina kryptobottar och har du möjlighet att finslipa algoritmerna efterhand så maximerar du även chansen till att tjäna pengar på kryptorobotarna.

Om företaget HaasOnline

HaasOnline startades 2014 och fick initialt blandade recensioner. Sajten har genomgått ett flertal designförändringar och strukturella uppdateringar under åren. Mellan 2020 och 2022 så såg HaasOnline dock ett rejält uppsving och idag så är HaasOnline en av de största kryptoplattformarna för handel av kryptovalutor med inriktning på automatisk trading. Sedan starten så har fokus varit att erbjuda avancerade och säkra sätt för kryptohandlare att automatisera sin kryptotrading.