Cryptohopper

Cryptohopper Recension 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Cryptohopper erbjuder handel med massor av kryptovalutor och låter dig lägga mycket eller ingen tid alls på trading. Du kan välja att experimentera och finslipa din robot in i minsta detalj, eller så kan du låta roboten var mer självgående och följa inbyggda AI-modeller. Du kan även låta roboten följa andra traders tradingstrategier.

Hoppa till recension

Cryptohopper

Med Cryptohopper kan du:
 • Automatisera kryptotrading

Cryptohoppers kryptotradingrobot är en kraftfull och AI-driven kryptorobot som automatiserar din trading och som sparar dig en massa tid. Trada kryptovalutor dygnet runt, alla dagar i veckan.

Minimum insättning: $1 USD

Fördelar

 • Stora möjligheter att skapa din egen, AI-baserade, självlärande kryptotradingrobot.
 • Bra hjälpkanaler i form av FAQ, filmer, tutorials och kundsupport.
 • Väldigt stort utbud av krypto exchanges och valutor.
 • Gratis provperiod.
 • Möjlighet att ladda ned färdiga botar som haft goda resultat - om du inte vill göra en egen.

Nackdelar

 • Relativt dyrt om du använder premiumplanen Hero.
 • Ingen svensk sajt.
 • Trots bra introduktionsguider kan det kännas lite överväldigande till en början.

Vanliga frågor och svar

Nej, Cryptohopper är inte bluff/bedrägeri. Cryptohopper är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Ja, Cryptohopper är säker och laglig att använda i Sverige. Cryptohopper är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Hos Cryptohopper kan man köpa kryptovalutorna:

Nej. Hos Cryptohopper kan man inte köpa NFTs.

Ja. Cryptohopper har en app.

Nej. Cryptohopper erbjuder inget kryptokort.

För att logga in på Cryptohopper besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Cryptohopper

Många tror att kryptotrading med hjälp av AI och tradingrobotar är framtiden, men tekniken är fortfarande i sin linda, vilket innebär att det finns både framgångsrika och mindre framgångsrika alternativ därute.

Cryptohopper är en av de få tradingrobotar på marknaden idag som stadigt får positiva omdömen som en av de bästa kryptorobotarna 2022 från både konsumenter och kritiker.

Hur fungerar Cryptohoppers automatiserade kryptohandelsrobot?

Kryptohandel med hjälp av automatiserade robotar innebär generellt mer arbete till en början och mer tid till annat i efterhand.

Detta gäller åtminstone om du tänkt skapa din egen kryptotradingstrategi. Då behöver du nämligen ställa in kryptosignaler för när du vill att kryptoroboten till exempel ska köpa kryptovalutor eller sälja kryptovalutor. Att skapa rätt strategi för din bot kan alltså initialt ta lite tid och arbete.

Dock så är fördelen att när din kryptobot sedan är i gång så jobbar den 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Den tar inga beslut utifrån mänskliga känslor, blir aldrig trött och missar aldrig en chans utifrån sin inställda plan. Om du inte har ett intresse av att skapa din egen bot så finns det även färdiga mallar att ladda hem som följer andra traders tradingstrategier.

För att få igång roboten så kopplar du ditt normala exchange konto till Cryptohopper via en API-nyckel. På så sätt så låter du din bot göra trades utifrån inställningarna i ditt Cryptohopper-konto. Hur själva kopplingen sker rent konkret beror på vilken exchange du använder, men processen är som regel enkel och om du skulle ha funderingar så finns det bra guider på hur man gör samt kundsupport som är villig att hjälpa till direkt genom Cryptohoppers hemsida.

Viktigt: Kryptorobotar är inte menade för att garantera avkastning. Ingen kryptorobot kan garantera avkastning. Om en kryptorobot lovar avkastning eller garanterar intäkter är det med stor sannolikhet en bluff. En kryptorobot underlättar för kryptotrading, vilket innebär att kryptoroboten handlar utefter parametrar som man fyller i. Om man som trader har en filosofi, följer vissa mönster eller handlar utefter tekniska signaler, kan en kryptorobot vara till stor användning. Det är en sådan tjänst som Cryptohopper är.

Varför välja Cryptohopper?

Funktionaliteten hos Cryptohopper beror starkt på vilken prisplan du väljer.

Den kostnadsfria Pioneer-planen ger dig i princip bara tillgång till handelsplattformen för krypto, men helt utan automatiska funktioner. Den dyraste Hero-planen å andra sidan ger dig bland annat följande funktioner:

 • 500 st. öppna positioner.
 • 10 st. ”triggers”.
 • 75 st. utvalda kryptovalutor att scanna.
 • Premium strategi-indikatorer.
 • Algoritmintelligens.

Däremellan finns också Explorer- och Adventurer-planerna som är två mellanskikt. Den stora skillnaden är i grunden hur många positioner du får öppna per månad – alltså hur ofta du kan handla. Alla planer kan köpas per månad eller på årsbasis med en viss rabatt.

Totalt så stöds över 15 olika krypto exchanges på Cryptohopper och utbudet ökar stadigt sedan lanseringen 2017. Cryptohopper har stöd för bland annat de största kryptoplattformarna, som till exempel ByBit, Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com, med flera. Se fullständigt utbud.

Om företaget

Cryptohopper grundades 2017 av två bröder från Holland: en ingenjör och en framgångsrik daytrader. Tjänsten var initialt tänkt endast vara tillgänglig för vänner och familj, men spred sig sedan snabbt till resten av världen. Teamet hos Cryptohopper jobbar utifrån idén om att automatiserad kryptohandel online ska vara rolig, värdefull och tillgänglig för alla—du ska inte behöva vara en systemutvecklare för att kunna använda teknologin.

Cryptohopper ägs av Cryptohopper BV och är baserat i Nederländerna.