Varför Coinrule

Coinrule: 2023 recension

Allt du behöver veta

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Coinrule är en av världens mest använda kryptotradingrobotar för automatisering av kryptohandel. Roboten är enkel att använda, tillämpar AI-teknologi och kan ställas in med över 150 olika parametrar. Man kan skapa egna, unika tradingstrategier eller tillämpa andras, färdigbyggda strategier.

 • Coinrule

  Med Coinrule kan du:
  • Automatisera kryptotrading

  Automatiserad kryptohandel, förenklat. Coinrule erbjuder en av marknadens populäraste och mest använda kryptotradingrobotar. Med Coinrules kryptorobot så kan du automatisera din kryptohandel och konkurrera med algo-traders i världsklass.

  Minimum insättning: Beror på kryptoplattform

Fördelar

 • Välfungerande, stabilt och enkelt att förstå användargränssnitt.
 • Gratis att öppna konto.
 • Kompatibelt med ett flertal kryptovalutor och kryptomäklare.
 • Stort utbud av färdigbyggda strategier att välja mellan.
 • Bra kundservice som vanligtvis svarar snabbt.
 • Flera strategier för riskhantering och förlustminimering.

Nackdelar

 • Dyrt att få tillgång till samtliga funktioner.
 • Hemsidan finns endast på engelska.
 • Finns inte som app till mobilen.

Vanliga frågor och svar

Är Coinrule säkert (inte bluff/bedrägeri)?

Ja, Coinrule är säkert och inte bluff/bedrägeri. Coinrule är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Är Coinrule säker och laglig att använda i Sverige?

Ja, Coinrule är säker och laglig att använda i Sverige. Coinrule är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Kan man köpa NFT:s hos Coinrule?

Nej. Hos Coinrule så kan du inte köpa NFT:s.

Har Coinrule en app?

Nej. Coinrule har ingen app.

Erbjuder Coinrule krypto kort?

Nej. Coinrule erbjuder inget kryptokort.

Hur loggar man in på Coinrule?

Man loggar in på Coinrule genom deras hemsida. Logga in

Komplett recension av Coinrule

Coinrule är en av världens populäraste kryptotradingrobotar och kvalar in på listan över de bästa kryptorobotarna för 2022. Tjänsten är väletablerad och har hög fokus på säkerhet, användarvänlighet, funktionalitet och teknologi. Som användare så kan man känna sig trygg med att man får värde för pengarna när man använder Coinrule.

Hemsidan är enkel att komma igång med och har tydlig information som är lätt att ta till sig. Det gör det enkelt för såväl nybörjare som erfarna kryptoinvesterare att komma igång med kryptoroboten. Nackdelen med Coinrule:s hemsida är att hemsidan endast är tillgänglig på engelska, vilket gör att man behöver ha vissa språkkunskaper för att tillgodogöra sig all information.

På plattformen så finns över 150 olika parametrar som man kan använda för att anpassa kryptorobotens tradingstrategi. Utifrån de regler som man ställer för kryptoroboten så sker handeln därefter automatiskt och kan köras dygnet runt utan att man själv behöver vara aktiv och följa kryptobottens handel i realtid. Kryptoroboten ser till att köpa och sälja kryptovalutor när de krav som satts upp med parametrarna är uppfyllda. Man kan välja att sätta upp egna regler eller välja bland existerande tradingstrategier och se historisk lönsamhet bland dem.

Beroende på vilken typ av användarkonto som du använder så får du tillgång till olika funktioner och strategier:

 • Baskontot (Free) hos Coinrule ger dig tillgång till en liten del av tjänstens alla funktioner. Du är också begränsad till att endast handla hos en specifik kryptomäklare samt begränsas till att endast kunna handla med 3 000 USD per månad.
 • Hobbyist-kontot kostar 29,99 USD per månad och ger dig tillgång till fler funktioner, jämfört med det kostnadsfria baskontot. Du kan också handla för upp till 300 000 USD per månad och kan ansluta roboten till två olika kryptomäklare.
 • Trader-kontot kostar 59,99 USD per månad och ger dig tillgång till ännu fler funktioner, jämfört med Hobbyist-kontot. Du kan även ansluta roboten till tre olika kryptomäklare och kan handla för upp till 3 miljoner USD per månad.
 • Pro-kontot är det mest avancerade paketet, kostar 449,99 USD per månad och ger dig tillgång till alla funktioner som tjänsten har att erbjuda. Du kan bland annat ansluta roboten till alla kryptomäklare som tjänsten har stöd för och du kan handla för ett obegränsat antal USD varje månad.

Vilka kryptomäklare har Coinrule stöd för?

Coinrule har stöd för de flesta, stora kryptoplattformarna, däribland:

Hur fungerar en kryptorobot?

En kryptorobot används till att låta en algoritm, baserad på förinställda parametrar, avgöra när köp och sälj av kryptovalutor ska se.

Handeln sker automatiskt och du som trader behöver inte vara aktiv och titta över kryptoroboten. Genom att låta roboten utföra dina trades så kan du handla kryptovalutor dygnet runt, alla dagar i veckan utan att riskera att missa en trade som du i andra fall hade genomfört.

Risker med att använda kryptorobotar

När man använder en tradingrobot så är det viktigt att man är medveten om att tradingrobotar inte kan garantera någon vinst på ens kryptotrading.

Tradingrobotar är hjälpredor som hjälper dig med att hålla dig till din tradingstrategi och inte missa några trades som du i andra fall hade genomfört. Med andra ord så är tradingrobotar inte verktyg som garanterar avkastning på kryptotrading, utan de hjälper dig endast med att hålla dig till en tradingstrategi, som du specificerar med hjälp av robotens parametrar.