Bitsgap

Bitsgap Recension 2024: Är Det Ett Bra Alternativ För Dig?

Vad vi tycker

5.0
Payups betyg
Payup baserar sitt betyg på företagets produkt, pris, tillgänglighet, kundupplevelse och kundnöjdhet. Datan hämtas bl.a. ur Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätningar. Betyget bestäms av Payups redaktion.

Därav betyget: Bitsgap lämpar sig för personer som vill tradea kryptovalutor automatiskt. Produkten är enkel att komma igång med men erbjuder stora möjligheter, vilket gör den lämplig för såväl nya traders som erfarna traders. Du kan automatisera kryptohandel på flera olika exchanges, samtidigt.

Hoppa till recension

Bitsgap

Med Bitsgap kan du:
  • Automatisera kryptotrading

Bitsgap gör det enkelt att komma igång med automatiserad kryptohandel. Ställ in robotar som utför allt från scalping och DCA till egna, skräddarsydda tradingstrategier, på flera olika exchanges, samtidigt.

Minimum insättning: Beror på kryptoplattform

Vanliga frågor och svar

Nej, Bitsgap är inte bluff/bedrägeri. Bitsgap är ett seriöst företag som funnits i många år och har kunder i form av privatpersoner och institutioner runtom i hela världen.

Ja, Bitsgap är säker och laglig att använda i Sverige. Bitsgap är en av världens största handelsplattformar för kryptovalutor och verkar i enlighet med svensk lag. Läs mer om kryptovalutor hos Skatteverket.

Hos Bitsgap kan man köpa kryptovalutorna:

Nej. Hos Bitsgap kan man inte köpa NFTs.

Nej. Bitsgap har ingen app.

Nej. Bitsgap erbjuder inget kryptokort.

För att logga in på Bitsgap besöker du deras hemsida, letar efter en länk eller knapp som heter "Logga in" eller "Mina Sidor". Denna finns vanligtvis uppe i högra hörnet på hemsidan. Fyll i dina inloggningsuppgifter, såsom användarnamn och lösenord, eller använd BankID för att logga in.

Komplett recension av Bitsgap

Utöver en cross-exchange-plattform och stöd för över 15 olika kryptoexchanges, så finns det flera verktyg som förenklar, automatiserar och riskminimerar din kryptohandel. Med Bitsgap så har du smarta tradingverktyg för TWAP, stop limit, stop loss, trailing, take profit, DCA, scalping och mycket mer. Du kan ställa in dina egna strategier och genomföra din trading på flera olika exchanges samtidigt, allt från en och samma plattform.

Bitsgap erbjuder också en demoversion som är ett perfekt sätt för nya traders att lära sig hur man gör och hur man går till väga, innan man börjar använda riktiga pengar. Du kan också använda demoversionen för att testa dina strategier och bottar innan du ger dig in på den riktiga marknaden.

Kryptorobotar som Bitsgap erbjuder

I Bitsgaps plattform hittar du tre typer av kryptohandelsrobotar:

  • GRID trading bots.
  • DCA trading bots.
  • Futures trading bots.

Robotar med GRID-strategi utgår från den simplaste sanningen för att tjäna pengar inom all typ av trading, inklusive trading, nämligen: köp lågt, sälj högt. Det är så klart lättare sagt än gjort, men med hjälp av en robot som utför automatisk trading 24/7 så behöver du inte oroa dig för att missa en uppenbar köp- eller säljsituation.

DCA tradingrobot (Dollar Cost Averaging) siktar på att få bättre genomsnitt på positionernas storlek. Man kan förklara det som ett sätt att minska den volatilitet som annars kan uppstå vid ”sälja allt eller inget”-tillfällen. Du kan med andra ord justera kryptoroboten att köpa och/eller sälja vid flera tillfällen med olika prispunkter. Bitsgap själva beskriver roboten som en ”schweizisk armékniv” då den kan anpassas för att prestera på både stigande, fallande och sidledes förflyttande marknader. Ett möjligt val för den som vill handla krypto med is i magen.

Futures tradingbot är kanske den som fått mest uppmärksamhet i kryptovärlden. Det är utan tvivel den typ av bot som kan ge störst vinster, och störst förluster. Bitsgaps robot ligger i framkant på den fronten. Med futures så innebär risk och hög volatilitet. I grunden handlar det om att kombinera systemen från DCA- och GRID-strategierna för att beräkna valutors potentiella, framtida värde och utnyttja den insikten till fullo, i vissa fall med hävstång. Vad betyder hävstång?

Hur säkert är det att handla genom Bitsgap?

Bitsgap är en industriledare när det kommer till säkerhetsfunktioner och protokoll. För det första så har plattformen ingen tillgång till dina pengar. Du kopplar istället Bitsgap till din exchange via API-nyckel och ger på så sätt din tillåtelse till att styra din kryptohandel via signaler från plattformen. Dessa signaler är i sin tur krypterade. I jämförelse med många internetbanker är säkerheten hos Bitsgap dubbelt så stark. Du kan när som helst avaktivera roboten eller kasta API-nyckeln hos din exchange, och tillåtelsen upphör.

Om företaget

Bitsgap ägs av Bitsgap Holdings ÖU, vars fokus ligger på automatiserad handel med kryptovalutor. Företaget är baserat i Tallinn, Estland och har idag över 1000 anställda. Målet har sedan starten 2016 varit att bli en kryptoplattform som är lika effektiv som startpunkt för nybörjare som en allomfattande handelsplattform för veteraner med krav på fullkomlig kontroll.