Kom igång

Bästa Kryptorobotarna 2023: Komplett Lista

Kryptorobotar är handelsverktyg som automatiserar handeln av kryptovalutor på olika kryptobörser. Roboten handlar kryptovalutorna automatiskt och genomför affärer, utefter parametrar som du matar in, och du kan därefter se framgång och hur pass lyckade kryptorobotens affärer varit.

Det finns flera kryptorobotar på marknaden idag, och vissa är mer kända än andra. Till exempel så är det många som känner till kryptohandelsroboten Coinrule, som är en av världens mest använda kryptotradingrobotar. Dock så finns det många andra kryptorobotar och vissa har fler användare än andra.

Innan man använder en kryptohandelsrobot för kryptohandel så är det viktigt att läsa på om kryptoroboten och vara medveten om riskerna innan man går vidare med en kryptorobot. Det finns ingen robot som kan utlova garanterade vinster och majoriteten av robotanvändare förlorar pengar, men så länge man är medveten om riskerna så kan en automatiserad kryptorobot underlätta för kryptohandel, göra det enklare att följa strategier och effektivisera ens handel av kryptovalutor.

För att komma igång med en kryptorobot och se en lista över marknadens bästa kryptohandelsrobotar, klicka här. För att läsa mer om kryptorobotar och om hur de fungerar samt vilka funktioner de vanligtvis erbjuder, klicka här.

Bitsgap

Bästa kryptoroboten för Juni 2023

Bitsgap är den bästa kryptoroboten enligt Payup. Bitsgap är en av kryptomarknadens mest lättanvända kryptotradingrobotar som har stöd för över 15 olika krypto exchanges. Du har tillgång till tre typer av avancerade kryptorobotar, som med hjälp av AI kan handla på dina exchanges även när du inte är närvarande. Välj en färdig strategi eller gå in på detaljnivå och skräddarsy dina egna algoritmer.

Till Bitsgap Läs mer om varför Bitsgap är bäst

Översikt över kryptorobotar 2023

 • Populärast 2023

  Bitsgap

  Med Bitsgap kan du:
  • Automatisera kryptotrading

  Världskänd tradingrobot för krypto. Bitsgap gör det enkelt att komma igång med automatiserad kryptohandel. Ställ in robotar som utför allt ifrån scalping och DCA till egna, skräddarsydda tradingstrategier, på flera olika exchanges, samtidigt. Bitsgap omdöme

 • Coinrule

  Med Coinrule kan du:
  • Automatisera kryptotrading

  Automatiserad kryptohandel, förenklat. Coinrule erbjuder en av marknadens populäraste och mest använda kryptotradingrobotar. Med Coinrules kryptorobot så kan du automatisera din kryptohandel och konkurrera med algo-traders i världsklass. Coinrule omdöme

 • Cryptohopper

  Med Cryptohopper kan du:
  • Automatisera kryptotrading

  Kraftfull kryptotradingrobot. Cryptohoppers kryptotradingrobot är en kraftfull och AI-driven kryptorobot som automatiserar din trading och som sparar dig en massa tid. Trada kryptovalutor dygnet runt, alla dagar i veckan. Cryptohopper omdöme

 • HaasOnline

  Med HaasOnline kan du:
  • Automatisera kryptotrading

  Granulär kryptorobot. Åstadkom det du behöver. Med HaasOnline så kan man bygga såväl smidiga och simpla, som väldigt komplexa och avancerade kryptotradingrobotar. Man kan använda färdigbyggda skript eller bygga sin egna, helt från grunden. HaasOnline omdöme

Allt du behöver veta om kryptorobotar

Kryptorobotar är verktyg som hjälper till med att automatisera kryptohandel. De används redan i stor utsträckning och blir bara alltmer avancerade och alltmer kapabla.

Hur fungerar en kryptorobot?

När man talar om en kryptorobot så talar man om en mjukvara som är skapad för att investera i olika kryptovalutor utefter parametrar som man ställer in. När användaren ställt in parametrarna de vill att kryptoroboten ska följa så börjar den så kallade kryptobotten att köpa och sälja kryptovalutor, utefter dessa parametrar, dygnet runt, alla dagar i veckan, utan att missa en möjlighet till trade.

Parametrarna kan vara simpla eller avancerade, beroende på hur pass kapabel kryptoroboten är. Man kan ställa in roboten så den utför trades ifall en kryptovaluta når ett visst pris eller sjunker under ett visst värde, och man kan ställa in roboten så den följer mer avancerade indikatorer, såsom moving averages, handelsvolymer, fibonacci retracements, en kombination av samtliga och mycket mer.

Eftersom roboten styrs av teknologi och algoritmer så kan den fatta beslut direkt och genomföra trades blixtsnabbt. Detta sker snabbare än hos en människa och kan leda till att man tar vara på möjligheter snabbare, innan prisändringar sker.

De bästa kryptobottarna klarar av att övervaka hela kryptobörser, analysera hundratals olika parametrar och utifrån det placera ordrar vid exakta tillfällen.

När man ställer in en kryptorobot så kan man välja att ställa in sina egna parametrar eller följa andra traders förinställda parametrar, utefter avkastning och resultat. Man kan även ta del av onlinecommunityn och forum där traders diskuterar olika strategier och hur de gör för att maximera sin tradingrobot.

De bästa tradingrobotarna kan tillämpa AI-teknologi och maskininlärning för att bli bättre och för att lära sig av tidigare kryptotrading.

Fördelar och nackdelar med kryptorobotar

En av de största fördelarna med kryptorobotar är deras stora kapacitet.

En kryptohandelsrobot kan ägna sig åt trading dygnet runt, utan att bli trött och utan att göra misstag på grund av den så kallade mänskliga faktorn. Algoritmer styr roboten istället för känslor. De kan också hantera en nästan obegränsad mängd data.

Nackdelen är att kryptorobotar fortfarande är mjukvaror utvecklade av bra eller dåliga utvecklare. Det finns både fantastiska kryptorobotar och vad som brukar kallas för ”scamrobotar”. Det gör att det är viktigt att tänka till och välja en kryptorobot som är legitim, seriös och som erbjuder ett bra funktioner.

Läs mer: Vilka är de bästa kryptomäklarna 2023?

Att välja en kryptorobot

Ett tips när man gör ett val av kryptorobot är att göra en grundlig kontroll av vem som står bakom mjukvaran. Är företaget som står bakom mjukvaran ett seriöst företag? Det är också klokt att noggrant gå igenom hemsidan och marknadsföringen. Låter marknadsföringen realistisk eller utlovas en hög avkastning med kryptobotten? Det är viktigt att veta att ingen kryptorobot kan utlova hög avkastning. I de allra flesta fall så handlar det om en scamrobot eller om pyramidspel. Legitima kryptorobotar automatiserar bara din handel utefter de parametrar och den strategi som du specificerar. Därefter så kan strategin vara lyckad eller mindre lyckad.

När du letar efter en kryptobot så ska du med andra ord leta efter en säker och användarvänlig kryptorobot som underlättar för din trading, och som tar in många parametrar och som är funktionell, inte något som verkar vara för bra för att vara sant.

Läs mer: Behöver man betala skatt på kryptovalutor?

Vanliga frågor och svar

Vad är en kryptohandelsrobot?

En kryptorobot är en mjukvara som automatiserar handel av kryptovalutor.

Hur fungerar en kryptorobot?

En kryptorobot handlar kryptovalutor automatiskt utefter parametrar som du fyller i. Du kan även välja att använda inbyggda parametrar, eller parametrar som andra kryptohandlare använder.

Vilken är den bästa kryptoroboten 2023?

Hos PayUp hittar du de bästa kryptorobotarna att använda 2023. Klicka här för att se en lista.

Behöver man skatta på kryptovinster?

Alla kryptovalutor som du köper, säljer eller överför måste du deklarera, och alla vinster du gör på dina transaktioner...Läs mer