Allt om HBAR

Hedera HashgraphHBAR

Hedera Hashgraph diagram

Hedera Hashgraph Kurs (I USD)
Förändring 24h
Marknadsvärde USD
Volym 24h USD
Totalt antal USD

Hedera Hashgraph Live prisinformation

Det nuvarande priset på Hedera Hashgraph är , med en handelsvolym på USD under de senaste 24 timmarna.

För att köpa och investera i Hedera Hashgraph, besök en kryptomäklare som erbjuder handel av denna valuta. Via kryptomäklaren kommer du att kunna köpa och sälja kryptovalutan, samt få tillgång till en kryptoplånbok som du kan förvara den i. Du kommer även att kunna överföra den till en hårdvaruplånbok, om du vill, för ännu säkrare förvaring.

Här kan du köpa Hedera Hashgraph

Populärast 2024
Kryptoplattform med handel av mer än bara kryptovalutor

Bitpanda

Hos Bitpanda kan du investera i:
  • Kryptovalutor

Bitpanda är en kryptoplattform som erbjuder en användarvänlig handel med ett brett utbud av digitala tillgångar, kännetecknad av relativt låga avgifter och hög säkerhet. Bitpanda omdöme

Minimum insättning: 125 SEK
Seriös plattform för både nya och avancerade investerare

eToro

Hos eToro kan du investera i:
  • CFD
  • Krypto-CFD:er
  • Valutor
  • Aktier
  • NFT

På eToro kan du handla med CFD-kontrakt som omfattar ett brett utbud av underliggande tillgångar, inklusive börshandlade produkter som aktier, råvaror, ETF:er, index, valutor och kryptovalutor genom CFD:er. eToro omdöme

Minimum insättning: $100 USD
51% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar. Kryptovalutor är volatila och oreglerade handelsinstrument. De har ingen investeringsskydd inom EU. eToro regleras av CySEC (#250/14).

ByBit

Hos ByBit kan du investera i:
  • Kryptovalutor
  • NFT

ByBit är en stor och snabbt växande plattform för handel av kryptovalutor. Med ByBit så kan du inte bara handla kryptovalutor utan även derivatinstrument som krypto-optioner, "perpetuals" och mycket mer. ByBit omdöme

Minimum insättning: Ingen

CoinEx

Hos CoinEx kan du investera i:
  • Kryptovalutor

CoinEx är en global handelsplattform för kryptovalutor. Hos CoinEx kan du handla alla de populäraste kryptovalutorna och många fler därtill. CoinEx har även en egen kryptovaluta: CoinEx Token. CoinEx omdöme

Minimum insättning: $200 USD

Vanliga frågor och svar

HBAR kan köpas på flera kryptovalutabörser, inklusive populära plattformar som Bitpanda, eToro och ByBit. Det är viktigt att kontrollera den senaste informationen på respektive börs eftersom tillgängligheten kan variera.

HBAR kan lagras i vilken kompatibel kryptoplånbok som helst. Det inkluderar hårdvaruplånböcker som Ledger eller Trezor för högsta säkerhetsnivå, samt mjukvaruplånböcker som MetaMask eller Trust Wallet för användarvänlighet och enkel tillgång.

Investering i kryptovalutor och tokens som Hedera Hashgraph medför flera risker, inklusive hög volatilitet, regleringsförändringar, tekniska brister eller säkerhetsproblem inom projektet. Det är viktigt att göra en grundlig forskning (due diligence) innan du investerar.

Många kryptovalutor och tokens erbjuder möjligheter till passiv inkomst genom processer som staking, yield farming eller genom att bidra med resurser till nätverket. Detaljerna varierar beroende på den specifika kryptovalutan och dess ekosystem.

I Sverige måste vinster från handel med eller investeringar i kryptovalutor, inklusive HBAR, deklareras som kapitalvinster i inkomstdeklarationen. Detta omfattar vinst från försäljning, byte, och inkomster från staking, bland annat. För att förenkla beräkningen av rätt vinst eller förlust är det viktigt att noggrant dokumentera alla transaktioner med datum och värden. Tjänster som Koinly kan hjälpa till med dokumentationen. Skatten på kapitalvinster är för närvarande 30%. För specifik vägledning och för att försäkra att du följer gällande skatteregler, besök Skatteverkets webbplats eller rådgör med en skatterådgivare specialiserad på kryptovalutor.

Vidare läsning